TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku AMARANTHE - Maximalism


Jake E - Yuri

Cyhra uz ma na svojom konte uz 2. album... ??? bude nejaka recka ???

3. 02. 2020 10:26

- Petr Z.

Pozor. Tady se nesmí hanit zpěv Dickinsona. Dle většiny kritiků zpívá dokonale, přestože každý slyší, že min. od roku 2010 jeho hlas na koncertech za moc nestojí.

2. 02. 2020 19:09

- ov42

Nemyslím si, že by Eliška naživo byla zase tak hrozná. On ani takový Bruce Dickinson zdaleka neuzpívá naživo všechny ty výšky jako na desce.

2. 02. 2020 18:33

Elize na živo - Lukasss

Pánové, a slyšeli jste vlastně někdy Elize na živo? Já její "zpěv" také miloval, ale po 3 koncertech, kdy jsem jí slyšel naživo mi došlo, že ve studiové tvorbě za ní více zpívá počítač, než ona. Ona je bohužel pěvecky naprosto marná a snaží se to dohnat tím, že všude tak maximálně vystrkuje nohy :-) Nic proti nim, je to pěkná baba, ale zpívat fakt neumí.

2. 02. 2020 18:08

- Crust

ov42: hele asi takhle, to rozhodnutí odejít z kapely nepřijde ze dne na den, rodí se to dlouho, občas si říkáš, že třeba tě to začne zase bavit, nebo se podaří vyjednat nějaký dobrý časový podmínky jak pro kapelu tak pro tvojí rodinu. Nejspíš když natáčeli Maximalism, tak Jake už tušil, že to není jako dřív, ale na odchod z kapely se ještě necítil. Navíc nechat kamarády ve štychu zrovna při natáčení novýho alba by byla z jeho strany teda mnohem větší zákeřnost. Přeci jen náhrada na turné se hledá mnohem snáz, než výraznej skladatelskej a pěveckej článek v kapele. Já to chápu, člověk je zvyklej na nějakou podobu kapely a během pár let zjistíš, že na turné vlastně jezděj úplně jiný lidi, tak se mi to nelíbí, ale podle mě to bereš moc osobně. Současná doba dobrýmu výdělku v hudebním průmyslu moc nepřeje a takhle se to potom řeší. Budeš si muset zvyknout, protože je to čím dál častější jev.

21. 04. 2017 10:59

- ov42

Ten klip je fanouškovská záležitost, není to oficiální video.

31. 12. 2016 10:52

- Stepan

Endlessly je opravdu nadherna balada, a koukam, ze k tomu udelali i nadherny videoklip, nevim zda mi vic spadla brada pri poslechu Elizina zpevu, nebo pri sledovani toho tance: https://www.youtube.com/watch?v=tIBkFX5QMx4

30. 12. 2016 1:08

- ov42

Tebe baví, když jdeš na koncert nějaké kapely jejíž studiovou tvorbu sis oblíbil a oni tam hrají a zpívají jiní lidé? Mě ne. Taková Angela Gossow to udělala skvěle. Když zjistila, že už nechce trajdat po světě s kapelou, tak před natáčením nového alba odstoupila a nechala svoji nástupkyni se předvést už na novém albu. Nepovažovala za fér nahrát to album, když věděla, že už nechce dál s kapelou jezdit i když je na ní stále napojena jako jejich manažerka.

22. 12. 2016 20:57

- Crust

Já bych toho Džejka tak neodsuzoval. Dle všeho chce být napojený na kapelu dále, aspoň producentsky, skladatelsky, je spoluzakladatelem, tak si to asi může dovolit. Možná bude zpívat i na následujících albech. Dneska to není tak neobvyklých, viz třeba The Unguided, tam mají teď stejnou situaci. Ono je to těžký, když chcete mít úspěšnou kapelu, musíte jezdit na turné a to není pro každýho. Zvlášť po třicítce a když máte doma malý dítě.

19. 12. 2016 19:25

- sunstorm

Ano, tu znam :) a diky za info :)

14. 12. 2016 0:26

dreamland - Veronika

Aktivitu už hezky dlouho nevykazují a dle toho, že Jake udělal pápá i Amaranthe, asi ani vykazovat nebudou. Mimochodem desku Procejt Destiny od Dignity znáš? :)

13. 12. 2016 18:48

dreamland - sunstorm

Zdravim. Nevite nekdo, jestli jeste funguje kapela Dreamland, ve ktere Jake E zpival? Diky :)

13. 12. 2016 13:52

- ov42

Já naopak považuju Maximalism za nejlepší album Amaranthe od debutu, který už asi těžko někdy překonají. A dokonce zatímco cajdáky na albu miulém mě děsně iritovaly, Endlessly i Limitless se mi líbí a to hodně. Snad jemom ten první singl byl vybrán opravdu nešťastně a ta píseň je nejslabším článkem celého alba. A nejslabším článkem Amaranthe se bohužel stal Jake E., neznaje česká přísloví "Drž se ševče svýho kopyta" a devatero řemesel, desátá bída" , se věnuje všemu (filmy, hudební produkce..) jen ne svojí kapele. Přijde mi to jako hodně nefér jednání vůči spoluhráčům i fanouškům, když s kapelou nahraje album, je všude na promo věcech k novému turné a on se na šňůru kvůli jiným činnostem takhle vykašle. Pokud nechce v kapele dál působit, tak mohl už odejít před tím, než se deska začala nahrávat a nechat na albu vyniknout nového zpěváka, když na podporu desky nechce jet na turné.

12. 12. 2016 12:40

- Meresz

Amaranthe nám vydali jednoznačne svoj najhorší album. Aj keď nejaké hity sa opäť našli - Maximize, 21, Supersonic, Faster (svojím refrénom mi evokuje časy skvelého debutu) a Break Down and Cry, ktorá mi lahodí okrem iného najmä tým že je to jediná vec kde si Jake vzal pre seba väčšinový priestor na vokály a to je jeden z hlavných problémov tejto dosky. Pôsobí skôr už ako sólovka Elize Ryd a Jake s Henrikom tu prakticky hrajú druhé husle. Hudba je o poznanie mäkšia. Takže budúcnosť tejto bandy je už trochu otázna a teraz keď im odišiel Jake tak to bude zaujímavé ako sa s tým poperú, keď tam spolu s gitaristom skladal hudbu.

11. 12. 2016 11:22

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08145 sekund.