ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku RAMMSTEIN - 28. květen 2017 - PRAHA: Eden Aréna


- goddess

S autorem ve většině postřehů souhlasím, recenze je pojata vskutku pečlivě, místy opravdu (možná nechtěně) vtipně. Voda za 50,- je na takové akci standard a ve srovnání s cenou lístků ji dle mého pozorování nikdo ani neřešil. Naopak si k ní hromada maniaků (ano i já) ochotně dokupovala kelímky s potiskem Rammstein (3 druhy á 60,- Kč). Parkovat se v Praze nedá běžně, natož před koncertem v Edenu, takže moc nerozumím, z čeho byl autor překvapen, ale nic ve zlém. K hudbě – Kurtizány neposlouchám a jejich vystoupení před Rammstein bylo opravdu jak z jiné planety, ale zaslouží si minimálně respekt za to, že se jim podařilo nějakým záhadným způsobem ošálit produkci a dělat předskokany Tillovi a jeho partě. Pokud to tedy nebylo tak, že nikdo lepší a hudebně vhodnější neměl zrovna čas… Vyloženě negativní reakce jsem nezaznamenala, nikdo na ně neplival, neházel prázdné petky, a to, že bylo publikum vlažné je holt břímě většiny předskokanů. No a samotní Rammstein... Klasickou otvíračku koncertů poslední doby Ramm 4 shledávám já osobně jako velmi povedené self-promo kapely (názvy starších písní, které navíc pohromadě dávají smysl považuji za originální) a jak jinak uvést koncert než pokřikem v rámci úvodní písně „Prag, es beginnt!“. Autorova slova o tom, že většina fanoušků tuto skladbu „možná ještě ani neslyšela“ snad ani není možné brát vážně. Poprvé zazněla téměř na den přesně před rokem v Itálii. Dost dlouhá doba na to ji zaznamenat. Jinak k playlistu nemám výhrad, za mě spokojenost. Pro Stripped, kterou zde Anonim nazývá přiblblou cover verzí, mám slabost a Tillova příšerná anglická výslovnost jí dodává ten správný punc dekadence. Benzin mi sice taky chyběl, ale ne zase tak moc, aby mi to trhalo žíly, protože pro mne byla plnohodnotnou „náhražkou“ srdcovka (nomen omen) Mein Herz brennt. Celkově musím říct, že jsem dostala to, co jsem čekala, jen je škoda, že chlapci nehráli celou dobu za tmy a alespoň o půl hodiny déle (fuck off noční klid).

7. 06. 2017 0:00

- Eagle

Naivně jsem si myslel, že předkapelou bude někdo z ranku Pain. A setlist taky spíš zklamal - škoda, že Rammstein nehrají věci jako Moskau, Spiel mit mir, něco z druhé půlky "mutter" nebo z posledního našlapaného CD. Zvukově to bylo nestálé (aspoň pro mě, co stál vedle zvukařského stánku mezi dvěma PA systémy) a stále nevím, jak se stavět k úvodní Ramm4. Je to jenom festivalová věc nebo to je neotextovaná novinka z připravované desky? Na druhou stranu show to byla dechberoucí...opravdu takové rockové divadlo.

6. 06. 2017 17:39

- Anonim

Ono dělat předkapelu Rammstein není žádný med. Jejich publikum v tomto ohledu není zrovna tolerantní. Kurtizány z 25. avenue patří k mým oblíbencům, takže na jednu stranu jsem byl rád, že jsem je zase viděl, ale na druhou stranu musím uznat, že se tam fakt nehodili. Jejich kytarový HC/ grunge je stylově od hudby Rammstein hodně vzdálený. Ani se vlastně nejde divit, že reakce publika na jejich set byla spíše negativní. Navíc Dan Kurz nebyl úplně v nejlepší hlasové formě (Tomáš Vartecký zpíval tentokrát lépe). Show Rammstein byla fakt pekelná. V prostoru před podiem bylo z těch všech ohňů neskutečné vedro. Při Du hast jsem si díky ohňům spouštěných po šňůrách nad hlavami diváků opravdu připadal jak v pekle. Prakticky ve všem souhlasím s recenzentem. Jedinou výhradu mám k set listu. Určitě bych se obešel bez přiblblé cover verze Depeche Mode (navíc nelogicky zařazené na konec základní části), ale absenci takových hitů jako Pussy, Mein Teil či Benzin rozdýchávám jen velice těžko.

6. 06. 2017 7:43

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07742 sekund.