RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku RAGE - Seasons Of The Black


5/10 - adrian

Tihle (staro)novi Rage uz pro me moc nejsou. Celkove jsem poslouchal v podstate jenom placky z ery s Viktorem a dnesni podoba kapely uz mi neprijde moc zajimava. Takovej kolovratkovej power, obcas riznutej thrashem, ale bez nejake nadstavby. Po poslechu alba mi v hlave nic neutkvelo a to by se drive nestalo. Mnohem vic se tesim na novy Almanac.

10. 08. 2017 13:24

- Carloss

Dobrý album.Některé písničky jsou trochu slabší,ale celkově se mi novinka líbí a ty znovu nahrané písně jsou taky v poho.Demonick to vidí až moc kriticky.Sice to není jako Unity nebo jako má oblíbená deska Trapped! a druhé Ghost,které je mé nejoblíbenější už asi nikdy nenahrajou,ale oproti 21 to je moc slušný. :)No a Jinak Acceptíci mne překvapivě baví.Prong dobrý no a Cradlíci ty mne vůbec nějak nenadchli. :)

8. 08. 2017 18:17

- DIURD

Velmi slušné album s několika vynikajícími skladbami, které se ovšem (jako bývalo kdysi u Rage zvykem) tváří zpočátku nevýrazně. Jsem rád, že duch éry RAGE 90. let je tam opět cítit. Nejlepší skladby: Season of the Black, Septic Bite, Walk Among the Dead. Závěrečná čtyřdílná část je bohužel o něco slabší. Bonusový disk je naopak hodně dobrý, škoda, že nenahráli znovu všechno, co vyšlo jako Avenger.

8. 08. 2017 7:07

- Demonick

Chyba - Prong bavia, Accept nebavia. SOrry.

7. 08. 2017 23:30

- Demonick

Ak si si nevšimol, tak píšem "U mna zatial OBROVSKE sklamanie, ale dávam tomu ešte stále šancu"...píše sa tam ZATIAĽ. Možno o pol roka to bude 10/10, žiaľ zatiaľ je to u mna bieda. Tak ako aj posledny Prong, či Paradise Lost. Naopak COF a Accept ma bavia.

7. 08. 2017 22:25

- orre

Noo, tak to pardon, na Black In Mind bylo taky něco vaty! Všude novinka boduje jen našinec je znovu nespokojený. Jak může někdo po týdnu posuzovat kvalitu desky, to nepoberu. Sorry P.S. nicméně přiznávám, že novinka vyšla příliš brzy po Devil. Jo a mám je taky zmáknuté, první koncert 1991 s U.D.O.!

7. 08. 2017 19:50

- Demonick

Počuj ty...čo tu melieš o podstate Rage? Rage mam v malíčku od A do Z, videl som ich viackrát live, tak o čom točíš? Minulá doska bola veľmi dobra, tak neviem odkiaľ máš, že sa mi páči len máločo. Kde je na novinke aspoň jedna skladba kvalitou zrovnateľna s Black In Mind? Nevidím ju...

7. 08. 2017 19:26

- Savapip

to orre: pochopit podstatu Rage a Peavyho úmysl je v případě téhle desky asi to nejmenší. Akorát to dle mého udělal už x-krát v miulosti lépe.

7. 08. 2017 18:54

- orre

Zase tady málokdo pochopil pravou podstatu Rage a Peavyho úmysl! Období Unity a Speak to určitě není, to jsou víceméně sólovky Victora. Peavy chtěl syrové Rage a přesně taková novinka je! Demonicovi se líbí máloco, to je potom problém. Štěstí, že takový nejsem a hobloval jen 100x ohrané desky a neposlouchal nic jiného.:-))

7. 08. 2017 18:22

- Demonick

U mna zatial OBROVSKE sklamanie, ale dávam tomu ešte stále šancu. Ono je to ale tažké, keď na albume nepočujete jeden chytľavý refrén a kvalitnych riffov je ako šafranu. Proste ma ten primitívny hobling vôbec nebaví! O čosi svetlejšie okamžiky prichádzajú aspoň v druhej polovici, ktorá je mierne rôznorodejšia, ale čo si budeme hovoriť - je to slabota ako prasa. Kdeže len sú časy novších Unity, Strings to a Web alebo aspon Speak of The Dead :-(

7. 08. 2017 14:48

- Metamorphic Dreamer

Přesně, šlehy z devadesátých let se nekonají...chybí mi Peavyho geniální melodie a když místo zpěvu slyším spíše chrčení tak jsem trochu zklamán. Ale to je můj subjektivní názor a tvorbu Rage nadále respektuji.

7. 08. 2017 13:40

- Karel Klafunda

vidím to velmi podobně jako autor recenze. Peavy s novými kumpány v sestavě evidentně ožil a i na Masters bylo vidět, že ho koncertování baví a v kapele funguje dobrá chemie. Ale deska mi přijde až moc urputná a trochu tlačící na pilu. Chápu, že oba nováčci vyrostli na klasice Rage z 90.let, nicméně chybí tomu celkově větší šmrnc a nápaditější riffy. Takhle je to melodické hoblování, které neurazí, ale ani nenadechne.

7. 08. 2017 11:31

- Peto

Vyborny album, lepsi ako predosly. Skladby ako Serpents In Disguise, Septic Bite, Walk Among The Dead su typickym prikladom klasickej power metalovej polohy z obdobia albumov The Missing Link a Black in Mind. Ani dalsie skladby nespadaju do priemeru a tento album sa radi na spicku zanru.

7. 08. 2017 10:28

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.13425 sekund.