TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku TRAUTENBERK - Ticho nad pekáčem


Vzpoura kanců - Adam

Tak s přihlédnutím na to, že "Noční hlad" mi zatim úplně nesedla, "Hujája", je kravina na jedno použití a Král Šumavy je podle mě nepovedený cover, protože refrén je totálně zprasený a ani krákor Fanánek to nezachrání, ale zbytek je velmi dobře poslouchatelný a zábavný a obzvlášť z úvodní trojice mám velkou radost, tak pod 7/10 nejdu.

15. 10. 2022 12:04

- Adam

Ahoj, dal jsem si krátké preview nové desky Vzpoura kanců a není to špatný, určitě šli kvalitou a napady výš než na Pekáči. Je tam cítit, že tvůrčí přetlak je úplně netrápí - 10 věcí, 1 cover Sester a jedna krátká blbina, 32 minut - to je stopáž která neodpouští. Naštěstí dost zachraňuje velký hutný zvuk a určitá pohodovost. Fixa a Insania letos zabodovaly určitě o dost lépe, možná si to může podat ruku s novymi Kabáty, loňskym Traktorům (škoda, že tu neměli recku, tak dobré album to je) to kvalitou konkurovat nemůže. Je to pořád lepší než dobrá půlka desek Krucipüsku (ale Country Hell je lepší), vidím to cca 6-7,5/10. Těším se, až si to pořádně poslechnu.

15. 10. 2022 10:59

- Guns

Máte v plánu recenze na první desku Krmelce?

1. 04. 2020 16:05

- Adam

Je tam několik málo skladeb, které stojí za poslech, ale prostě při srovnání s opravdu kvalitní muzikou prostě ostrouhá. Nemohu se stále rozhodnout, ale na víc než 5/10 to podle mě není.

21. 01. 2019 22:19

Nesouhlasim - Jirka

Nebudu se zde dlouho hádat, ale s touhle recenzi naprosto nesouhlasím. To, že se každému líbí něco jiného je jedna věc. Já tuhle kapelu považuju za takové nenáročné hudební pobavení, ktere fungujen mnohem lépe, než třeba tři sestry. Jen prostě nechápu, proč tyhle kapely hodnotí někdo, kdo tímhle druhem vesměs pohrdá.

7. 01. 2019 23:53

- Guns

To že tahle deska je poměrně slabá o tom žádná.Já bych to zas tak tragicky neviděl.Když vyšla druhá deska Himlhergot... tak jsem z ní cítil mírnou komerci,ale zde je to celkem moc.Stává se z nich takový ten klasický trendovký styl který teď hraje spousta part.To že skladba začíná hutným riffem a v refrénu to změkne to fakt nemusím.Třebas v Zapláť pán bů to celkem na prt.Dá se to ale to už moc.Poněkud lepší je to u Dej pozor na Satana a Pan Pilous.Netáhlo se mě líbí mnohem více.Chyť a pusť ten rýmovací text je fakt hrozný i když celkem to ujde.Hlavně nejvíc žeru Klobáseň,Jára umí šít a singlovku Lunt.Stomatometal též starší kousek je taky dost dobrý no a Ticho nad pekáček taková trochu Sahulovká věc není to špatné.No bohužel další Himlhergot.... a Hladová srna to nebude no.Myslím si že tu sedmičku si to zaslouží.Přece jen furt to jsou oni jen pro širší publikum a hlavně pro ty co se spokojí s málem :)

7. 01. 2019 18:19

- Avram

Takový Walda Gang po požití povzbuzovacích prostředků.

7. 01. 2019 16:07

Agro - okkac

Co jsem slyšel v rádiu, tak mi to fakt přijde jako totální agro i hudebně.

7. 01. 2019 15:22

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07983 sekund.