DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku CRAZY LIXX - Forever Wild


- Pepsi Stone

O Chez Kane uvažuju a v podstatě se na psaní té desky chystám. Ještě jsem jí ale neslyšel...

24. 03. 2021 12:30

Chez Kane - Crust

Bude recenze na debut zpěvačky Chez Kane, který produkoval Danny Rexon z Crazy Lixx? To album dost slušně boduje v žebříčcích, moc to nechápu, ale hrozně jí to přeju.

24. 03. 2021 10:48

- Vastore

O chlup slabší, než Ruff Justice, ale na druhou stranu bylo naivní si myslet, že se CL pokusí přijít z něčím novým. Vsadili na jistotu, opět těžili z osvědčeného soundu a naládovali fanouškům přesně to, co chtěli slyšet. V hair metalu/AOR jsou dneska prostě nejlepší a odvedli velmi dobrou práci. 9/10

18. 10. 2019 11:18

Re JG - Petronius

Podle mě není důležité, na čem to poslouchám, ale sluch. Stačí si přehrát ihned po sobě libovolné fláky z Ruff Justice a z Forever Wild. Písně z Ruff Justice mi znějí o poznání hloubkověji, prostorověji. Mimochodem, tím netvrdím, že Forever Wild má sound špatný, to zdaleka ne. Jen mi nedá, abych neporovnával, což se u kapely, kterou mám v posledních letech hodně v oblibě, jaksi dá očekávat.

30. 05. 2019 15:48

- JonathanGray

Nepište na čem to posloucháte. Jinak je to jen plácnutí do vody a ne relevantní informace. U mě zvuk velmi dobrý. Flacy, Cowon Plenue D a Sennheiser Momentum první edice.

30. 05. 2019 13:00

- Avram

S tím zvukem má Petronius pravdu. Produkce se evidentně snažila, ať je to pompézní a nahallované a výsledek je plechový šum. Ale hudebně hodně hitové.

30. 05. 2019 8:17

- JonathanGray

Crazy Lixx opět svůj styl dokázali posunout o kousek výše. Nebál bych se říci, že se dotkli dokonalosti. Deset vyrovnaných hitovek s výborně okoukanou produkcí od svych vzorů z 80. let. Systematický posun k AOR je nejvíce poznat ve velice zpěvných refrénech, úbytku divokých riffů i vyhrávek a slyším i jistou učesanost. Celkově je sound velmi povedený s přijatelnou dynamikou (dr8). Dávám 10/10. Kapela si touto deskou na sebe upletla bič, protože jestli příště bude ještě více cukrovat a upozaďovat kytary, už by z toho mohl být docela trapas. Takhle je to vyváženo zcela přesně. Aspoň pro mě.

29. 05. 2019 17:17

- sunstorm

Pro mne rozhodne jejich nejlepsi dilo ;)

29. 05. 2019 16:29

2019 - Petronius

Po prvním poslechu nové desky CL jsem byl mírně v rozpacích. Přece jenom jsem se řádně namlsal předchozí parády Ruff Justice (a zejména jejího citlivého otření se o vody AOR). A důvod rozpaků? Sound. Oproti Ruff Justice nevýrazný, suchopárný, plochý; zde bych spatřoval totéž co recenzent, tedy jistou tvůrčí uspěchanost. Ale po dalších posleších mi toto mínus kompenzují zdařile zkomponované songy Never Die (Forever Wild), It´s You, Eagle, Weekend Lover a nakonec i Silent Thunder. Danny Rexon má navíc pro tuto kategorii rocku hlas přímo báječný. 7,5/10

29. 05. 2019 16:03

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08948 sekund.