Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku TIMO TOLKKI´S AVALON - Return To Eden


- htaedas

K zpěvákům bych ještě dodal, že vedle Halla mě nejvíce zaujala Anneke v Hear My Call a pak Zovinga v Give Me Hope. Sice se mu ten hlas v jinak skvělém refrénu klepe, ale má hodně zajímavou barvu.

24. 07. 2019 15:26

- Pagan

Já bych to bral s rezervou, pokud vím, samotná kapela tuhle zprávu nepotvrdila. Ale hlavně doufám, že to pravda není, nevidím k tomu jediný důvod, Stratovarius se bez Tolkkiho etablovali jako zcela soběstačný těleso a popravdě řečeno si myslím, že tam jsou lepší autoři, než je v tuto chvíli TT.

23. 07. 2019 20:36

TO: Bubák - Petr Z.

Co tady Lukáš píše za nesmysly? Já si rád jeho dojmy a názory přečtu. Nechápu tu Tvojí kritiku. Jinak co říkáte na to, že Tolkki se opět spojil se Stratovarius? Momentálně pro ně píše nové skladby.

23. 07. 2019 20:14

- htaedas

Album se mi líbí, Tolkki se nemá za co stydět. A velice rád si připomenu předešlá alba, i to druhé, nepovedené, které si bez tak moc nepamatuji. Nové album skutečně vyzdvihují zpěváci, zvlášť u mě, kdy jsem znal jen Halla.

23. 07. 2019 14:58

A mně se to líbí :-) - Zdeněk Obrusník

První díl Avalon mám rád do dnešních dnů a také jsem si koupil originál CD. Druhý díl katastrofa a proto ve sbírce neskončil. Tento třetí díl se mi však líbí a to dokonce v každé skladbě najdu minimálně moment pro který mám tuto skladbu rád. Pro mne tato deska nemá slabé místo a to jsem si zároveň pořídil nový Whitesnake, Dream Teather a nový Queensryche tak mám pestrobarevnou melodickou škálu a s čím srovnávat. Pro změnu nová Avantazia mne neoslovila ani trochu. Za mne Avalon 8. bodů :-)

25. 06. 2019 21:34

Tolkki 2019 . - lukáš

To Bubák : Až mi napíše 80 % lidí z diskuze , že je moje příspěvky vadí, přestanu psát. Já recenze nepíšu . Pokud od roku 88 poslouchám metal a mám toho hodně naposloucháno, zažito s metalem, tak nechápu tvou výtku. Přijdeš mi jako Babiš a cenzura za komunismu. Mám rád Tolkkiho, vím kolik toho udělal pro metalovou muziku. To že se složil a dnes se snaží natočit aspoň lehce nadprůměrnou desku, je fakt.

25. 06. 2019 15:54

- Bubak

No, sice je to lepší než minulej průser, ale kde nic tu nic. Zpěváci se tam vyloženě trápí, ta vata nejde ani zpívat. V hlavě mně nezůstala žádná skladba, což je u tohodle druhu muziky, řekl bych, průser. Timo by se na to měl zkrátka asi už úplně vykašlat. Bohužel. To Luky: už se tady na svý moudra vyprdni, běž s němi někam na fcb ;-) třeba ti dá někdo lajk ;-)

25. 06. 2019 14:17

Avant ..Ne ! Avalon - bohužel. - lukáš

Doby kdy Tolkki vydával alba každý rok je pryč. Bylo otázkou kdy umělec vydrží takovej zápřah nevydrží. Timmo má prostě dar od boha. Bohužel kdy vydal Stratovarius stejnojmenné album, tak Timo se zhroutil. Townsendovi slezly vlasy. Nová deska mě bohužel zklamala. Ale není špatná. Lehký nadprůměr. Ovšem i Avantasia je taky lehce nadprůměrná. Tobi by měl si dát pauzu aspoň pět let. Za mě je Tima deska Avalonu roku 2019 nejlepší z těch tří. Za mě 6.5 z 10 .

24. 06. 2019 15:44

Sakra, - b.wolf

chlapi, udělejte něco s těmi apostrofy, když to zadám, nelze ukládat komenty ... :(

24. 06. 2019 14:33

Stratos - b.wolf

jsm coby mlaďoch nekriticky žral, ale tohle tohle fakt ne... Taková kopírka Sammetovy Avantasie, ovšem nepodařená. Pravda, Avantasii jedu pouze první dvě fošny, to je super nářez, zbytek je slabší, ovšem Tolkkiho trilogii ne. Jediné album Symfonie občas dám, ale z těchto alb bohužel... líbí se mně jediný track, Wewill find a way z debutu, zbytek je bohapustá nuda a vykrádačka Stratos ... nehodnotím...

24. 06. 2019 14:33

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08385 sekund.