RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...

RAGE - Afterlifelines
Nikde není psáno, že se to musí poslouchat...

MONTROSE - Montrose
z dílny hard rocku. Debutní fošna je skvělá,...

RAGE - Afterlifelines
6/10. Tak dlhý album NIKOMU netreba!

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Jasne, ale to by sa dalo povedať aj o iných...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Možná proto, že skladby podobného ražení měli...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Za mňa veľká spokojnosť 8/10.Len neviem prečo sa...

RAGE - Afterlifelines
9/10

MONTROSE - Montrose
Montrose je fenomenální kytarista, jeho kytara...

SONATA ARCTICA - Clear Cold Beyond
Oproti předešlému zápisu "Talviö" jde samozřejmě...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku THIN LIZZY - Thunder And Lightning


Rozloučení s kapelou - jirka7200

Skvělé připomenutí kapely Thin Lizzy, které je i takovým malým epitafem Phila Lynotta. Sykes sice přinesl do kapely nový elán a odvahu přiblížit se heavy metalovému projevu, ale krom reminiscence na Motorhead v úvodní skladbě a monolitu Cold Sweat kapela jela dále ve svých vyjetých kolejích. Hard rocker byl poněkud řízností těch skladeb zaskočen, dychtivému metalistovi to naopak nestačllo.

27. 11. 2020 12:47

- Pepsi Stone

Přesně! The Sun Goes Down je naprosto výtečná věc. Bohužel nesouhlasím s tím, že by Thin Lizzy byli na tomhle albu na vrcholu. Lidsky totiž byli naprosto v troskách a možná proto je obdivuhodné, že dokázali udělat takovou věc.

25. 11. 2020 8:21

- rumcajs

Když už jsme teda u těch Thin Lizzy tak Thunder je fakt výborná deska. Zpočátku mi přišla příliš prvoplánově jednoduchá, ale není tomu tak. Skladby jsou přímočařejší, ale geniální. Vrchol desky slyším ve snové The Sun Goes Down. Škoda, že je jejich poslední, ale zase jde o konec na vrcholu. Totální desítka.

24. 11. 2020 21:30

- orre

Tahle deska je veliká bomba!

24. 11. 2020 19:43

10/10 - WS

Vše bylo řečeno. Za mne také 10. Od vydání moje nejoblíbenější od TL. Big John je prostě eso. Thunder, 1987, Blue Murder, samé klenoty. Jen je škoda, že všude prolétl a v Japonsku asi už jen relaxuje. Sólovky nejsou tak výrazné.

23. 08. 2019 11:58

T&L - rumcajs

V podstatě se ztotožňuju s Gunsem. Jako labutí píseň je tato deska skvělá. Dost jiná než předchozí (dlouho jsem jí nemohl přijít na chuť a teď ji mám skoro nejraději), přesto s dostatečným feelingem klasických TL. Dokonalý mix raného heavy metalu, pravého hard rocku a na vrcholu ční nádherná, symbolická Sun Goes Down. Slunce nad Thin Lizzy zapadá, ale je to to krásný a nezapomenutelný západ slunce. Thin Lizzy si tímto albem pojistili statut nesmrtelné hudební legendy.

22. 08. 2019 14:03

- Guns

Pro mě kdysi deska kterou jsem snad jako jedinou dokázal poslechnout celou.Dnes už to tak není,ale je pro mě stejně asi nejlepší.Přišel Sykes a stejně jako u Whitesnake kapela zněla tvrději.Prostě byla řekněme naplno ovlivněna Heavy Metalem.Což je fakt výborné.Jako třeba v peckách Thunder Lighting,This is the One,Heart Attack,Cold Sweat(Asi nejlepší pecka :)) Jak bylo zmíněno deska je úplně odlišnější oproti jiným,ale musím uznat že se k této desce občas taky pěkně přibližovali.Třeba s předchozí Renegade kde třeba hned úvodní pecka Angel of Death měla už takový nádech toho Heváče a samozřejmě i Chinatown.A i zde jak bylo též zmíněno se najdou klasické písničky,které mají klasickou melodiku jako třeba v Bad Habits,The Holy War a pak je tu věc The Sun Goes Down,která se nese úplně jiným proudem a sice Space rockem chcete li Psychdelickým rockem.Silná to věc.Someday She Is Going to Hit Back a Baby Please Don’t Go jsou velmi povedené řekněme Glamovky.Za mě jasná desítka.Renegade mě celkem zklamal,když jsem slyšel předchozí Chinatown.Tohle mě však navrátilo.Výborná deska na rozloučenou.

22. 08. 2019 11:49

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07726 sekund.