RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Tom KEIFER - Rise


- Guns

Pro mě je třeba tato deska lepší jak první.Hlavně zde se my líbí,že více používá svůj nakřáplý hlas a taky zase zní tvrději řekněme více po cinderelovsku než na první desce,to cením.Zvuk je ovšem trochu horším.Nevím zda to byl účel těžko říci,ale jako propadák bych to neviděl.Trochu mě štve zpěv,mohl být trochu více vytažen.Touching the Divine nás zavede někam k Long Cold Winter,ale trochu i do Still Climbing.The Dead of Me nás zase zavede do první desky ke skladbě Night Songs,ale má v sobě cosi zase ze Still Climbling.Třeba Hype není,až takový řekněme klasický zářez.Zde mě štvou ty asi záměrně šumící zvuky.No asi nemá moc cenu to rozepisovat,ty Hardrockový pecky většinou mají něco mezi Long Cold Winter a Still Climbing nebo již zmíněnou alternativu a ty pomalejší nejsou zas tak cinderelovské,ale postě keiferovské.No zkrátka pro mě je lepší než první,ale zase ten zvuk mě celkem ten dojem kazí.8/10 Doufám že i LaBar něco vydá.EP bylo dost vydařené.

13. 10. 2019 1:01

- JonathanGray

Keifer > Tesla. To každopádně. S tím souhlasím. Tu jsem vůbec nepochopil. Jako 30 let hrajeme syrový hard rock a ted uděláme leppardovskou desku. Ať už Collen proboha nic neprodukuje. Aby nakonec ti Poison nedopadli nejlépe. Mám Michaelsovu poslední solovku True Grit a jsou na ní solidní songy. Fandim jim. Zasloužili by si povedenou nahrávku. Poslední poslouchatelna deska je už 19 let stará, pokud budeme počítat rok vydání.

10. 10. 2019 0:30

- Pepsi Stone

Cinderella byla samozřejmě jinde, ale pořád si myslím, že Keiferova novinka, ať už si o ní myslím kdokoliv cokoliv, je rozhodně lepší než právě poslední Tesla. U obou ovšem platí kdeže loňské sněhy jsou... Docela ale hrůzu pak očekávám od Poison, který chtějí taky natočit ještě jednu desku.

9. 10. 2019 22:14

Tesla - b.wolf

je ještě uchazejici, tohle bohužel. Popelku občas sjizdim, ale tyhle solovky... O ničem...

8. 10. 2019 19:46

8/10??? - J.A.N

Dal som tejto platni aj druhu sancu, ale nenadchla ma vobec, ako pise Jonathan, des a hruza v skratene. Minula platna tiez nebola dych beruca, ale oproti tomuto je o par levelov na tom vyssie :/ a to som fanusik Cinderelly a Keiferoveho hlasu. Skoda no...snad nekdy priste.

8. 10. 2019 17:26

Ukázka - Domy

Svého času jsem byl opravdu velikým fanouškem Cinderelly. Ukázka z minulého sólového alba mě vůbec nenadchla. Ukázka u této recenze už je trochu o něčem jiném. To vypadá, že by to mohlo být opravdu dobré.

7. 10. 2019 22:31

- JonathanGray

Špatný, špatný, špatný. Průměrné songy v podprůměrné produkci s nepovedeným zvukem. Suverénně nejhorší deska pod kterou je Keifer podepsán. Největší zklamání roku. Hned po Tesle.

7. 10. 2019 18:25

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08503 sekund.