RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...

RAGE - Afterlifelines
Nikde není psáno, že se to musí poslouchat...

MONTROSE - Montrose
z dílny hard rocku. Debutní fošna je skvělá,...

RAGE - Afterlifelines
6/10. Tak dlhý album NIKOMU netreba!

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Jasne, ale to by sa dalo povedať aj o iných...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Možná proto, že skladby podobného ražení měli...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Za mňa veľká spokojnosť 8/10.Len neviem prečo sa...

RAGE - Afterlifelines
9/10

MONTROSE - Montrose
Montrose je fenomenální kytarista, jeho kytara...

SONATA ARCTICA - Clear Cold Beyond
Oproti předešlému zápisu "Talviö" jde samozřejmě...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku DRAGONFORCE - Extreme Power Metal


- Dzuzo

Práve to počúvam a povedal by som že je taká ich klasika ktorá neurazí. Za mňa ich najlepší album bol aj tak Reaching Into Infinity!!!

20. 03. 2024 17:03

Hodlal - b.wolf

jsem přidat další kousek do DGF Dragonforce... bohužel se tak nestalo; poslední fošna Warp Speed Warriors je brutální sešup. Docela jsem zvědavý na recenzi, ale u mě zatím s bídou za 3.

20. 03. 2024 16:16

QUANTUM TWILIGHT - htaedas

Pro mě příjemné překvapení při dlouhém čekání na nové album Dragonforce. Produkčně je to sice underground a dokonce podle slov kapely nezbyly finance ani na živého bubeníka. Hudebně se však jedná o průzračný melodický speed (power záměrně vynechán) od začátku do konce bez jakýchkoli kudrlinek. Ano, místy je to opravdu hodně velká kopírka Dragonforce. Z hlediska kytarových sól, melodií a rychlosti mi to však dalo, co mám rád.

24. 11. 2022 10:04

Power - Dzuzo

https://m.youtube.com/watch?v=hYGTpQsU_GA

2. 05. 2020 19:36

- adrian

Hudsona jsem kolem druhyho alba s nim vzal celkem na milost, ale tady se chvilema opet neda poslouchat a uplne mi zkurvil celkovy dojem z alba. Hudebne jako vzdy v poradku, jen ten cover uplne zbytecnej. Chtelo by to Daniela Heimana za mikrofon.

13. 10. 2019 8:29

- orre

Nebýt toho kastráta u mikrofonu, je to výborné.

12. 10. 2019 18:19

Dragonheart - b.wolf

alias následně Dragonforce mě naprosto odstřelili debutem Valley of the damned a dvojkou Sonic firestorm. Pak bohužel odešel ZP Theart a už to není ono...

12. 10. 2019 15:02

- htaedas

Výborný, ba možná vynikající album a nejlepší s Hudsonem. Spídovky (kam rozhodně počítám i druhou Cosmic …, takže celkem šest rychlokousků) kluci vždycky uměli, tam se není čeho bát. Vyzdvihl bych úvodní Highway, která byla v klipu notně prostříhána, takže je to teď ještě větší šleha. Troopers načíná brutální basový atak, že jsem jí tipoval od Lecqlercqa, ale pak se zlomí v další parádní totmanovku. Následující Razorblade má vynikající refrén (asi nejlepší na albu), který hlavně není tradičně vydojený do výšek. Albu však hodně pomáhá to, že jsou super i nerychlé skladby. Dvě nejpomalejší skladby od Totmana (nikoli balady) se moc a moc povedly (opět ty refrény!) a ty japonské a skotské prvky jim vůbec neubližují, naopak. Dvě střednětempé 80’s rockovky od Leclercqa opět paráda. „Nejhůř“ je na tom cover Titanicu, ale za to ani tak nemůže zpracování od Dragonů, jako spíš to, že je to až moc profláklá skladba a poznat jí pod spídovým nánosem tedy rozhodně jde. Předešlé covery jako Evil Dead, Ring of Fire atd. byly vybrány lépe. Každopádně super album a nevím, jestli ho u mě letos něco ještě překoná. A ano, i Freedom Call se musí sklonit, protože je fakt, že se rychle ohráli (ale super jsou furt ;-)

11. 10. 2019 8:14

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09705 sekund.