ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku RAGE - Wings Of Rage


- Demonick

Je to smutné, mal som ho velmi rád. Neviem prečo, ale radšej by som ho vymenil za bubeníka, ktorého by som si vedel predstavit i lepšieho. Avšak jednu pozitívnu spravu to asi ma - budeme mat asi dvoch gitaristov v RAGE, t.j. 4člennú zostavu.

6. 05. 2020 14:45

- orre

Kytarista Morcos Rodríguez opustil kapelu!

6. 05. 2020 14:22

- Savapip

no vida a já to měl přeně naopak :-). Ale v Praze se i tak uvidíme!

25. 01. 2020 9:38

- orre

Tak tak, zdání klame.

25. 01. 2020 8:58

WINGS OF RAGE - ladislav

po prvním poslechu mi tahle deska prisla takova nic moc ale další poslechy mne utvrdii v tom ze rage nahrali skvělou dosku a uz se tesim na jejich koncert v Praze

25. 01. 2020 8:50

- htaedas

Posledních pár alb nemám vyloženě naposlouchaných (což mě mrzí), takže nemohu moc porovnávat, ale nové album se mi líbí. Patřičně řízné riffy na to, že je to "jen" power, rychlovky nechybí, takže utahanost nehrozí. Vše korunuje Peavyho originální hlas, který je právě to poznávací znamení Rage. Na druhou stranu nějaké památné melodie tu však moc nejsou. Nějaký hit by to chtělo, něco jako Man in the Ivory Tower od Refuge. Nemluvě o Enough is Enough apod. A to, že je Smolski pryč, je určitě dobře. Ať se realizuje v Almanacu a všichni budou spokojeni.

20. 01. 2020 14:58

- Manni

Naprosto souhlasím s Lordvaderem. Poslouchám RAGE dobrých 30 leta méně jsem je poslouchal po celé období se Smolskim, kdy prostě nemusím kytarové onanie. Předchozí dvě desky byly už zase hodně dobré, ale vždycky tam bylo pár skladeb, které jsem přeskakoval. Novou desku už poslouchám týden pořád dokola a všechny písničky jsou bomba!!

20. 01. 2020 13:30

- Lordvader

Naprosto souhlasím s orre. Recenzent už možná psal spis z povinnosti - bez urážky. Náhodou se musí nechat ze Peavy je stále ve formě a jeho neuveritelnej skladatelsky elán se musí ocenit. Marcos je naprosto bozskej kytarista a opravdu není potreba žádného dalšího. Já bych naopak viděl skvelej potenciál, předchozí alba v této sestavě byla super ale tohle je best!!! Teď si troufám říct ze většina zářezu na fosne jsou super, u předchozího materiálu jsem měl husinu v zatylku tak u poloviny. Rage miluju a myslím ze jsou hodně nedoceneny. Za mě rozhodne minimálně 8,5 hodnoceni

15. 01. 2020 19:17

- orre

Já teda žádné klarinety a píšťalky u Rage nepotřebuju a novinka je zdaleka nejlepší deska téhle sestavy!! Jak zvukově, tak sehraností. Mimochodem po poslechu nového demáčového singlu Almanac to u mě Peavy vyhrává na plné čáře. Tohle ve vlasně první negativní recenze na novinku Rage. Deska měsíce v Rock Hardu a dokonce v trendovém Metal Hammeru! Holt se nedá zavděčit všem.

15. 01. 2020 15:09

- Savapip

to Diurd: ach ta matematika, nechal jsem se unést..., díky za pošťouchnutí. Ano, chybí mi tam písmenko, některé překlepy jsou smrtící...

15. 01. 2020 8:14

recenze - DIURD

Citace z recenze: ------------ "Když se téměř před pěti lety rozešly cesty Peavyho Wagnera a Victora Smolskiho a sestava Rage se znovu scvrkla na trojici, roztočil Peavy se svými novými kumpány setrvačník." - sestava Rage se po odchodu Smolskiho těžko scvrkávala na trojici, když jako trojice fungovala i se Smolskim ------------ "homotlučnosti" - to jako vážně nebo vám tam chybí písmeno?

15. 01. 2020 7:39

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08004 sekund.