18.01.2020
MURDER INC.
Česká thrashmetalová sebranka chystá splitko s kolegy ..více

18.01.2020
KREATOR
Německé legendy vydají 14. února DVD/BluRay "London ..více

18.01.2020
ALLEN/OLZON
Další dvojici vzešlou z iniciativy italské firmy ..více

18.01.2020
GRINDPAD
Crossover-thrashmetalový holandský spolek se po sérii ..více

18.01.2020
SERIOUS BLACK
Ukázku z alba "Suite 226" (31. leden) slyšte více

17.01.2020
NIGHTWISH
Čekání fanoušků na novou desku je u konce. ..více






DEBUSTROL - Chytrá past
lukáš: Předpokládám , že myslíš píseň Noc ..

SLAYER - Diabolus in Musica
Čtverku bych DIM tak ynedal, i když jej vnímám ..

DEBUSTROL - Chytrá past
To Dictyophor : Mně už na Vyhlazení vadil ten ..

DEBUSTROL - Chytrá past
lukáš: Na recenzi Apokalismu se těším hodně. ..

SLAYER - Divine Intervention
Přesně tak! Výborná deska. I ten zvuk mě bav ..

BIG BOSS - Než zemřu
Poslouchal jsem toto album a musím říct, že ko ..

DEBUSTROL - Chytrá past
To Dictyophor : Je to blbý přirovnání .. " C ..

SLAYER - Divine Intervention
A poslední s klasickým zvukem Slayer. Poté zač ..

SLAYER - Divine Intervention
Souhlas, DI je perfektní deska. Za mě 8,5. ..

SLAYER - Divine Intervention
Opet na môj vkus nízke hodnotenie výborného al ..




Za poslední měsíc:
Kolinss (DEBUSTROL) - Osobní setkání s idoly z dětství je zážitek, který se ti z paměti nikdy nevymaže
2393x

ZEMĚTŘESENÍ - Zemětřesení 2
2216x

DEBUSTROL - Neuropatolog
1757x

Karel GOTT - 80/80 Největší hity 1964 - 2019
1085x

ALEŠ BRICHTA PROJECT - Klatovy, Auto Nejdl, 14. 12. 2019
1077x

DEBUSTROL - Chytrá past
1024x



24.01.2020
THE FIALKY, NEŽFALEŠ, TRAGEDIS, ŽÁDNEJ STRES...
Havlíčkův Brod - KD Ostrov, začátek od:20:00, vstupné: 200/250

03.04.2020
MOTÖRHEAD Czech Republic revival JUDAS PRIEST revival Praha IRON MAIDEN reviv..
kc semilasso, začátek od:18:00, vstupné: 290

12.06.2020
GOSPEL OF THE FUTURE, DROM, OR, atd......
Dub nad Moravou, začátek od:13:00, vstupné:



článků celkem: 7383
recenzí: 6052
reportů: 570
rozhovorů: 384













Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax


RAGE - Wings Of Rage

Když se téměř před pěti lety rozešly cesty Peavyho Wagnera a Victora Smolskiho, roztočil Peavy se svými novými kumpány setrvačník. A ten se točí… a točí… a točí… Špony lítají na všechny strany, houževnatost narůstá, buldočí stisk nepolevuje, energie neklesá, ale ani typickou razancí se kapele asi nepodaří vymlátit z hlav posluchačů červíka o tom, že v té své hromotlučnosti Rage čím dál tím víc zapomínají na to, jak skluzné melodické obloučky do své agresivity dokázali dřív rozpouštět a právě díky téhle kombinaci se jejich tvorba stala jedinečnou.

Posloucháte-li třeba ukvaltovanou „Tomorrow“, nebo „Let Them Rest In Peace“ s halekacím refrénem, lze cítit, že ono to tam někde je. Jenže pak samotní Rage předělávkou jednoho ze svých největších hitů „Higher Than The Sky“ sami zdůrazní, že bývávalo lépe. A rozdíl je právě v tom, že tady se ta zběsilá agresivita dokonale snoubí s melodickou chytlavostí. A i přesto, že aktuální verze „HTTS 2.0“ je syrovější než její téměř čtvrtstoletí starý originál (kytarové aranže svádí k pocitu, že Rage na určité hračičkovství úplně nerezignovali) a plně zapadá do natlakované nálady alba, svým způsobem z desky stejně vyčnívá coby nejzdařilejší kousek celé kolekce. Na druhou stranu je třeba zdůraznit, že Rage prostě jedou na té samé mašině, na kterou naskočili na „The Devil Strikes Again“, takže pokud vám voní tahle syrová flákota (která je na třetím albu za sebou sice účinná, ale už poměrně snadno prokouknutelná), dostane se vám jí v množství možná až zbytečně velkém, neboť v posledních dvou kouscích Rage trochu ztrácí dech. Člověk pak vezme za vděk nejen velmi povedenou hutnou atmosférou v potemnělé vláčnosti s orchestrální polevou „The Nameless Grave“, ale i nadýchanější baladou „Shine A Light“, které však k přesvědčivosti „Fading Hours“, či „All This Time“ přece jen něco chybí.

A tak je to s celou deskou. Vezmeme-li v potaz to, že hráčkou zralost, maximální nasazení a řezající zvuk lze u kapely kvalit Rage brát jako samozřejmost, že přelom osmdesátých a devadesátých let (do kterých se snaží v poslední pětiletce Peavyho kumpánie vrátit) prožili Rage v naprosto excelentní formě, či to, že první návratový krok do tohoto období byl strhující, není až tak nečekané, že v tomhle světle „Wings Of Rage“ příliš neoslní, a že v éře bez Victora Smolskiho je tím třetím albem vzadu.

Savapip             


www.rage-official.com

YouTube ukázka - Let Them Rest in Peace

Seznam skladeb:
1. True
2. Let Them Rest in Peace
3. Chasing the Twilight Zone
4. Tomorrow
5. Wings of Rage
6. Shadow over Deadland (The Twilight Transition)
7. A Nameless Grave
8. Don`t Let Me Down
9. Shine a Light
10. HTTS 2.0
11. Blame It on the Truth
12. For Those Who Wish to Die

Sestava:
Peter „Peavy“ Wagner - zpěv, baskytara
Marcos Rodríguez - kytara
Vassilios Maniatopoulos - bicí

Rok vydání: 2019
Čas: 54:36
Label: Steamhammer
Země: Německo

Diskografie:
1984 - AVENGER - Prayers Of Steel
1986 - Reign Of Fear
1987 - Execution Guaranteed
1988 - Perfect Man
1989 - Secrets In A Weird World
1990 - Reflection Of A Shadows
1992 - Trapped !
1993 - The Missing Link
1994 - 10 Years In Rage
1995 - Black In Mind
1996 - Lingua Mortis
1996 - End Of All Days
1998 - XIII
1999 - Ghosts
2001 - Welcome To The Other Side
2002 - Unity
2003 - Soundchaser
2006 - Speak Of The Dead
2008 - Carved In Stone
2010 - Strings To A Web
2012 - 21
2016 – The Devil Strikes Again
2017 – Seasons Of The Black
2019 – Wings Of Rage

Související články

Foto: archiv kapely


Vydáno: 15.01.2020
Přečteno: 705x




počet příspěvků: 4

Titulek:Příspěvek:Datum:Jméno:
Naprosto souhlasím...15. 01. 2020 19:17 Lordvader
Já teda žádné...15. 01. 2020 15:09 orre
to Diurd: ach ta...15. 01. 2020 8:14 Savapip
recenzeCitace z...15. 01. 2020 7:39 DIURD


 
Metalforever.info © 2006 - 2020     RSS - články

stránka byla načtena za 0.17398 sekund.