BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku LIMETALL - Znamení


Také zklamání - Čiko

Bohužel pro mě je tahle kapela a její CD zklamání. V době rozepří v Citronu jsem jim fandil. byl jsem na jejich prvních koncertech, kde hráli přetextované staré pecky Citronu a to bylo lepší než teď. Čekal jsem hard rok až metal, tohle jespíše pop-rock. A když si původní název změnili za Limetal a na Limetall a distancovali se jakoby od metalu, tak tím dovršili.

30. 01. 2020 18:18

Pařízek je bubeník. - lukáš

Ve Sparku asi pět let zpátky, je rozhovor s Bartoněm. Tam mluví o tom že bubeník přece neskládá. Spíše Pařízek skládal na klávesách . Asi to lépe víš Pepsi stone. Já píšu jen co jsem četl.

30. 01. 2020 14:47

- Pepsi Stone

Bartoň z Radegasta napsal jen skladbu Valašský rok a v podstatě se podílel na kompozičním procesu Už couvám, kterou kapela hrála ještě s Hranickým. Už zase mi scházíš napsal, pokud se nemílím, Kvita a Setkání s Radochem Křížek. Ostatní věci jsou dílem Pařízka.

30. 01. 2020 12:19

Ani jedna dobrá píseň ! - lukáš

Tady není dobrá ani jedna píseň ! Nevím kam kapela chce směřovat další desku. Kdyby nebyli v kapele známé osobnosti, tak by nikdo o kapelu ani nezakopl. Aspoň že Bartoň napsal skoro celýho Radegasta .

30. 01. 2020 11:48

.... - Jarda F.

CD jsem si koupil s velkým očekáváním a jsem totálně zklamaný. První deska ještě docela ušla, ale tohle je totální skladatelská bída, kterou nezachrání ani dobré instrumentální výkony...

28. 01. 2020 12:53

CHLAPI - Jan

nerieste kokot*ny, tito borci su davno za zenitom, Vlasak 65, Barton vynikajuci gitarista 62 rokov....chcel by som v ich rokoch nenosit pampersy a drtit rockovu muziku ako oni. Texty nie su sice najlepsie, ale co zahranicne kapely napr. taky Gotthard/Coreleoni za poslednych 10 rokov. Ja osobne som rad za kazdy ton od Bartone, Dolezala, Mach/Urban, Matejcik.

25. 01. 2020 22:15

Citron - jen peníze ! - lukáš

B. Wolf : Možná kdybych si koupil jako první album Plni energie, tak mě éra Hranickýho neminula ! Co mi spíše vadí na dnešním Citronu je Pařízkův business ! Samé tour, reedice alb, opět na scéně Tanja .. Všechno dělané jen za účelem zisku ! Hudba by se měla dělat spíše od srdce ! A Křížek si už ani neškrtne s Kreysonem ! Pařízek je prostě na peníze. Ale Hranickýho si vážím !

25. 01. 2020 18:16

Citron - b.wolf

skončil v den, kdy odešel navždy S. Hranický ... tito pohrobci už jsou jenom trapní ...

25. 01. 2020 17:15

- Janek

L.P. byl ze skupiny odejit, jako uznavany a profesionalni bubenik, proste chtel za svoji praci adekvatni penize...nehlede na to, ze tato parta uvnitr neni o nic vice idylictejsi nez parta s nazvem C. Angazovani Veroniky melo kapelu zviditelnit, prinest akcnost a krasu...bohuzel pro Limetal, vdala se a ma rodinu.A myslim, ze udelala dobre :-)

25. 01. 2020 9:28

- Pepsi Stone

Jméno jsem opravil, díky za upozornění. Co se ovšem týká druhé části tvého příspěvku, tak já v článku nerozebíral proč odešel do Chinaski. Jen jsem napsal, že je to výdělečnější post. Snad každý ví a je mu jasné, že Chinaski jsou, co se týče výdělků z koncertů, úplně někde jinde než Limetall.

25. 01. 2020 9:09

- Janek

Mistr pera psaciho, Bubenik se jmenuje Lukas Pavlik...a nedaval bych na svetlo spekulace o tom, proc odesel a podobne, jak jak vidno, neznas ani presne jeho jmeno, tak asi neznas ani pozadi, proc zrovna Chinaski.

24. 01. 2020 17:20

Jiný pohled - Ronnie

Já naopak s recenzí vcelku souhlasím. Na rozdíl od recenzenta si sice myslím, že debut byl lepší než toto cd, ale ani jedno není špatné. Limetal mám rád a jediné, co mi trochu vadí, jsou fakt trochu infantilní texty.

24. 01. 2020 12:12

Podpořil sem kapulu koupi . - lukáš

Podpořil jsem kapelu koupi jejího cd. Nejsem ani velký příznivec Citron, ani Limetallu. Bohužel po poslechu tohoto cd jsem byl velm zklamán ! Ani jedna píseň se mi nelíbila. Rebelie rebelů mě zklamala, ale i tam byla třeba píseň Píseň ztracených, nebo Hodina dvanáctá . tady není nic ! Za mě 4,5 bodu z 10 možných .

24. 01. 2020 9:23

Pepsi občas nemá den... - Kolík

...ovšem recenze i bodové hodnocení k tomuhle odpadu, to je buď Apríl nebo Silvestr.

24. 01. 2020 8:47

- rumcajs

Pro mě jsou Limetall velkým zklamáním. Hodně jsem jim v době sporu s Pařezem fandil a singl Na tenkém ledě mě dost navnadil, ale už May Day ukázalo, že to se skladatelskou potencí nebude až taková sláva. Bohužel řadová alba toto jen potvrzují. Velká škoda.

24. 01. 2020 0:15

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.11064 sekund.