PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku WILDSIDE - Formerly Known As Young Gunns


- horyna

Pepsi jsi jednička. Je to tam, byl to on. Ale ty bys dnes asi poslední V. H. už za osm nehodnotil :-)

7. 05. 2020 12:55

- Pepsi Stone

Problémem může být apostrof, protože s tm si náš server nějak neumí poradit. Je to dlouhodobý problém a nějak se jej nevede vyřešit. Zkus to bez něj.

7. 05. 2020 12:47

- horyna

Může to být tím, že text do komentáře zkopíruji?

7. 05. 2020 12:40

- horyna

Však je to pěkný koníček, tedy pro nás zanícené spíš pořádný plnokrevník :-) Chtěl jsem přiřadit komentář k V. H. 2012, ale pořád mi to háže chybu?? Netušíš co dělám špatně, nesetkali jste se tu už s něčím podobným?

7. 05. 2020 12:38

- Pepsi Stone

Tak hudba mě provází v podstatě od dětství, kdy mi doma, ještě za komunistů, pouštěli z kotoučáku Scorpions, Citron, Schelingera (i když byl už dávno po smrti), Maideny, AC/DC, tak jak to mohlo dopadnout... :-D

7. 05. 2020 12:25

Danger - horyna

Pepsi ty jsi znalec a zjevně máš muziku za stejnou posedlost/drogu jako já a hrst ostatních, co ji žerou tak, že bez ní nedokážou přežít :-)

7. 05. 2020 11:36

- Pepsi Stone

Já mám od Danger Danger nejradši debut, z troho úplně tryská mladická energie. Na Screw It mě baví pár skladeb, stejně jako na Revolve. Výborná je The Return Of The Great Gildersleeves a nakonec jsem přišel na chuť i alternativní Dawn. Co se týče Poleyho, tak od toho mám rád i sólovku Smile.

7. 05. 2020 7:49

- horyna

Danger Danger nejsou úplně špatná kapela. Kdysi jsem měl Screw it, ale dnes se mi líbí jen Revolve. Ta obsahuje několik vyloženě explozívních songů a Ted Poley zpívá jako bůh.

7. 05. 2020 7:31

- Pepsi Stone

AOR je jeden z mych nejoblibenejsich stylu. Top je Foreigner, pak Journey a Survivor. Asia me tak moc nebere, od Supertramp v podstate jen Breakfest In America. Z toho novejsiho je treba hodne vybirat, ale kvalitni jsou Midnite City, cimz te muzu odkazat na rozhovor tady s jejich zpevakem Robem Wyldem. Obe desky jsou skvely, i kdyz Wylde rika, ze jsou vic jako Danger Danger nez Foreigner, ale ja tam ten AOR slysim.

3. 05. 2020 21:58

A. O. R. - horyna

A co pomp a A. O. R.? Já mám rád Asii, Foreigner, Journey, Supertramp a v poslední době jsem totálně propadl starým Magnum.

3. 05. 2020 21:48

- Pepsi Stone

Vain doporucuju, sice zadny prog rock, ale skvela, zajimava kapela. Rockaholic od Warrant me moc nebavi, vlastne jak tam neni Jani Lane, tak je to jina kapela. Posledni album se mi asi od nich libi nejvic z te postlaneovske ery, ale proste uz to neni Warrant. Napriklad od Slaughter mam rozhodne nejradsi Fear No Evil... Ja to mam tak, ze jsem v dobe nejvetsiho boomu GNR, cili zacatek devadesatych let, tuhle kapelu naprosto miloval a v puberte, cili od poloviny devadesatych nabaloval ty dalsi kapely. Poison, Crue, Hanoi Rocks, L.A Guns, Warrant, Cinderellu a mraky dalsich a neposlouchal jsem nic jinyho. Dneska ty kapely, pokud funguji, sleduju porad, ale jsem otevreny k halde dalsi hudby. Kdyz je kvalitni alternativni rock, pop a na druhou stranu i black, thrash, death, prog, metalcore, tak to rad poslechnu. Ovsem moje sbirka cd je rekrutovana z 50 procent prave z dob zlatych casu hair metalu.

3. 05. 2020 21:07

Under The Influence - Domy

jsem objevil naprostou náhodou cca před 20ti lety v CD bazaru a byla to rána mezi oči. Naprostá bomba !!!

3. 05. 2020 20:23

glam - horyna

Cinderellu, podobně jako třeba Teslu k této "kultuře" přímo nepočítám. Za a) obojí byli vynikající muzikanti, b) nestavěli image nad hudbu c) studiovky měli dobré už od debutu (Cin. od dvojky) d) šli si svou cestou mimo skandály a předvádění se na veřejnosti. Obě squadry se inspirovali jižaninou a country, k tomu prostě dobře ovládat nástroje potřebuješ :-) Osobně sleduju Winger i dnes a moc se mi zamlouvají všechny desky od comebacku+dvě Kippovi sólovky. Vain neznám, snad jen název. Člověče Warrant mě celkem pozitivně překvapili deskou Rockaholic. Nic převratného, ale solidní řemeslo. Když si tu spolu o těch souborech tak vyprávíme a notujem, úplně mám chuť objednat si z discogs nějaké vykopávky z kraje devadesátek, které jsem tehdy vlastnil a poslouchal. Hold vzpomínky a sentiment :-) Hlavou se mi honí právě ty Sven Gali, dvojka Slaughter i jednička Bangalore Choir:-) Netvrdím, že jsou to úplně vyrovnané zázraky, ale některé skladby jsou tam opravdu kvalitní. Já tento styl poslouchal okolo dvacítky, právě v půli devadesátek, hned po grungi a metalových začátcích. Dnes vězím (tak z 85%) už řadu let v prog-rocku, ale výrazná alba této epochy jsem si většinou ponechal a z gustem si je pouštím. Jak to máš ty? Taky závislák, nadšenec a sběratel ? :-)

3. 05. 2020 19:55

- Pepsi Stone

Přesně, Still Climbling je nejlepší deska Cinderelly, stejně jako Pull od Winger. S trojkou Firehouse mám spojený krásný prázdniny 1995 po prváku na středn, proto jí mám taky od nich nejradši. S dalších podobně laděných alb mám hodně rád Move On It a Fade od Vain. Ta už byl pryč duch No Respect, ale ta alternativní atmosféra tam byla strhující. Co se týče Ultraphobic, tak si myslím, že je to poslední velká deska Warrant. Na Belly To Belly už bylo zle.,..

3. 05. 2020 17:38

- horyna

Pepsi, ty budeš asi moje zašantročené dvojče :-) Přesně vyjmenované desky zbožňuju. V těchto a dalších -Still Climbing od popelky, dvojka Lynch Mob, trojka Firehouse, Water od Saigon Kick, Pull od Winger a dalších ještě neni z grunge (téměř) zhola nic. Jsou to svébytné plnokrevné rockové desky zbavené šminkoidního balastu. Což se nedá říci o typech alá Ulraphobic...

3. 05. 2020 14:44

- Pepsi Stone

Ja mam rad Dog Eat Dog od Warrant, Native Tongue od Poison a nakonec i Motley Crue s Corabim, ale tyhle okate hry na grunge me nikdy nebavily.

3. 05. 2020 14:17

- horyna

Byla to zvláštní doba. Podobným kapelám už zvonil umíráček, přesto v dobách nejtěžších vznikají ty nejlepší díla. Výrazné soubory hair hnutí ze sebe vypotili v období řekněme 92-95 to nejlepší možné. Mám tyhle pro ně netypické desky strašně rád.

3. 05. 2020 14:07

- Pepsi Stone

Sven Gali samozrejme znam a je to ten samy pripad jako Wildside. Jejich prvni album bylo hodne do Skid Row, uz jen ta podoba In My Garden a Quicksand Jesus... Dvojka snad jeste nesmyslnejsi grunge nez Wildside. Sven Gali budou brzy vydavat comebackove EP

3. 05. 2020 12:56

Wildside - horyna

Z podobného šuplete tenkrát vylezli myslím Kanaďané Sven Gali. Znáš? Vydali dokonale explozivní debut.

3. 05. 2020 12:39

- Pepsi Stone

Hang On Lucy me tenkrat, kdysi davno, naprosto dostala. Na cele Under The Influence me pak prekvapily bluesove vlivy, ale ta deska je vyborna. S dvojkou uz to bylo horsi.

3. 05. 2020 12:29

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08317 sekund.