MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku GOTTHARD - #13


Ten - b.wolf

naprosto trapny cover ABBY už je fakticky moc, Gotthard hodně zklamali. Není to zpěvákem, bohužel po smrti Stevea už je to prudký sešup.. Doufám, že tohle ABBA neslyšela...

28. 03. 2020 14:40

- orre

Cover Abby je katastrofální! Já jen doufám, že trojka CoreLeoni bude konečně plná novinek. Další přehrávky už by mě nebavily.

28. 03. 2020 10:54

- Bubák

Fascinuje mě, jak Pepsi z celé kolekce vyzvedne cover verzi Abby, když podle mě je to největší průser na desce, ukazující naprostou bezradnost kapely, totálně bez šťávy, takhle zprzněnej bezpohlavní cover už jsem dlouho neslyšel. Zbytek jak píše většina, je to lepší než Silver, ale žádnej zázrak, horší než Bang. Fakt to nechápu co se v tý kapele děje, CoreLeoni naprostá pecka, živelnost, i každá nová skladba je lepší, než cokoliv z týhle desky. Když se podíváte na tohle video, není to sice živelnost Coreleoni, ale podle něj to vipadá, že je to furt baví, takže vážně nechápu. Doufám, že triojka Coreleoni bude. :-) Tady odkaz na video. Mimochodem super nápad. :-) https://www.youtube.com/watch?v=qxsJ1smI0Eg&fbclid=IwAR0qbtycL0gz1stz9pac2O353VuszfoMbPpuk7WaVLPK9OoIxx0xdBBicxY mimochodem, naživo ty skladby mají větší šťávu než na desce, nebo se mi to jen zdá?

28. 03. 2020 6:23

- JonathanGray

Podepisuji recenzi v plném rozsahu. Bez Leeho je to upocený, s těžkou prdelí a moc na sílu. Prostě chybí ta americká rocková lehkost, kterou tam jak se ted obnažuje vnášel Steve. Přitom solo deska Maedera jí taky měla. Zajímavé. Já už s tímhle albm zlomil hůl.

27. 03. 2020 20:58

13 - Kovi

Gotthard jsem měl vzdycky rád a mám je rád pořád, předposlední album "Silver" se mi vůbec nelíbilo, to aktuální se mi zas líbí, hodnotil bych 7,5/10 A nemyslím si, že po té tragédii to měli zabalit. Třeba posledních několik alb ikonických Iron Maiden se mi taky vůbec nelíbí a co... prostě to tak je a hotovo. :-)

27. 03. 2020 18:32

Leo Coreleoni - Jan

Pred troma mesiacmi v Bratislave po koncerte Coreleoni, som zasiel za chlapmi ku baru (super parta, asi naj z nich je Romero)a povedal im svoj nazor na Silver a ze dufam, ze dalsi album bude lepší. Leo sa ani neurazil, povedal, že viacero ľudí z jeho okolia zhodlo, že je tam prehnane veľa akustickych veci a tých par tvrdych škoda slov. V podstate 13 nie je zlá, ALE stále je to málo. Nekupujem, dokonca aj ta stiahnuta verzia putovala do "koša" a pritom Meader je super spevák. Nechapem to proste......Igor Gianola mi potvrdil, ze Coreleoni bude pracovat na tretej platni uz v lete. Az korona sa od**ebe zpatky odkial prisla, tak sa už sa teším.

27. 03. 2020 17:11

- orre

Hodě dělá taky hrozně plytká a nevýrazná produkce. Nemá to energii, ale určitě lepší než minule. Silver byla tragédie. Je to tak na úrovni Bang! Pro mě jsou Gotthard první 3 desky a pak už to šlo pomalu dolů. Ostatně Leoni je asi podobného názoru, když přehrává s Romerem první 3 počiny.

27. 03. 2020 14:55

- Pepsi Stone

Coreleoni jen prehravaji stare veci od Gotthard. Uplne zbytecna zalezitost.

27. 03. 2020 14:53

- - Petronius

Téhle kapely je docela škoda. Přitom Nic Maeder je hlasově výborně disponovaný, ani charisma mu nechybí, ale opravdu těmhle Švýcarům teď hrubě schází nějaký skladatelský drajv, nápad a vůbec jasný směr, kam se hudebně ubírat. Leoni nestíhá; jak by taky, když se rozptyluje dalšími projekty (CoreLeoni). Tohle je totiž obecně bolístka mnoha dnešních kapel.

27. 03. 2020 14:00

Fakt - b.wolf

nevím, proč to po skonu S. Lee nezabalili ... jenom bych opisoval adriana ... tohle hodnotit fakt nebudu... :(

27. 03. 2020 13:40

gotthard - Martin Fiala

Nevím co si myslet o této recenzi,ale mě album velmi příjemně překvapilo.Poslechl jsem si ho již 3x a jsem přesvědčen,že se k němu budu často vracet.Ano,každý má právo na svůj názor ale...raději Gotthard než všemi opěvovaní The Night Flight Orchestra,pro mě totální sračka.Figy

27. 03. 2020 10:06

- adrian

Meli to rozpustit hned po te Stevovo tragedii. Tohle uz je uplne jina kapela, s puvodnimi Gotthard to nema nic spolecnyho. Nedoposlouchano, strasny upadek teto kdysi slavne kapely.

27. 03. 2020 6:38

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08074 sekund.