Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Vlasta HENYCH (HENYCH 666) - Nemám křišťálovou kouli, žiju teď a tady


- JonathanGray

Jestli nechce dělat nic, nemusí. Může jít bouchat do kolbenky. Tyhle kecy, že mají kapely na desce 4 dobrý skladby a zbytek je vata. Nevim, to mi nepřímo říká, že neumí složit deset skladeb na desku. Jako jít cestou singlů může zavedená kapela se spoustou hitů v zádech, ale Šestky budou hrát co na koncertech? Podle mě muzikant, který nechce do sebe zainvestovat tím, že vydává nové desky se chová jak kdyby chtěl vyhrát ve Sportce a nesázel. Jinak rozhovor pěkný, na Torr v období Armageddon jsme v mládí často chodili. Jen ta apatie a nechut do prací no nové desce mě štve.

17. 04. 2020 0:39

Souhlasím. Ale ... - lukáš

To Janek : Souhlasím . Ale ty songy nejsou blbé. Slyšel jsem nové Nightwish , koupil jsem si speciál cd, ale bohužel je to průser. Ty songy z ep nejsou špatné ! Ale on nechce Vlasta dělat cd z principu.

16. 04. 2020 20:13

- Janek

Treba od neho uz zadne songy slyset nikdo nechce. Pokud by to dopadlo tak, ze to budou zase nejaky covery a nebo ty uchylarny, ktere delal nyni, tak to si zhusit nechces.

16. 04. 2020 16:37

Spíše jde o nové písně !! - lukáš

Je mi jedno co je Vlasta za člověka. Nikdo tu nenapsal , že chce od Vlasty nové písně ! A o ně by mělo jít především . Jak se nesnes Brichta s Urbanem, tak tady to je stejné. Chci nové písně od Vlasty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15. 04. 2020 20:48

- Janek

A Henych 666 stoji za co? Vzdyt je ve sve podstate revival Torr, nove pisnicky nikoho nezajimaji...ono neni dneska nijak zajimave, kdyz po podius litas v dresu s nejmene 30 dirkovyma botama Steel a na basu ani nehrajes a vykrikujes nejake nesmysly. Pred 30 lety to melo sve kouzlo, dneska se tomu smejes a nebo radeji odejdes.

15. 04. 2020 16:47

- rumcajs

Henych je egocentrik a ignorant jako prase. pravdou ale je, že bez něj Törr nestojí za nic. Poslední deska s Vlastou Törritorium byl pořád nadstandardní metal, potom šli o 2. třídy níž.

15. 04. 2020 16:44

- Janek

henych byl vzdycky velky pozer a egoista. problem neni, ze ceka na nejaky kurva hit..problem je ten, ze dneska nejaky Henych 666 absolutne nikoho nezajima.Torr skoncil deskou v polovine devadesatych let, pak to byla komedie.

15. 04. 2020 16:40

??? - Michal

Koukám, že Vlasta si tu historii (hlavně kolem Torru) pamatuje tak, jak se mu to hodí nebo už mu prostě paměť neslouží... V článku je dost časových nepřesností a dalších zavádějících informací.... Nahrávkou na jejímž základě vzniklo LP Chcípni o kus dál bylo Švarcovo demo Zoanthropic...

15. 04. 2020 10:04

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08341 sekund.