RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku U.D.O. / Musikkorps der Bundeswehr - We Are One


4/10 - rublik05

Na desce je dle mého názoru jen několik málo nosných nápadů, které stojí za zmínku a dokáží nějakým způsobem zaujmout. Zbytek je nezajímavá a nesmyslně dlouhá nuda. Jednoznačně jedno z nejslabších, ne-li nejslabší album mistrovy diskografie. Velká škoda, že se nijak zvlášť nepovedlo ani jeho nejnovější album „Game Over“, u kterého jsem doufal, že si Udo trochu napraví reputaci. Nezbývá než čekat a doufat.

3. 05. 2023 7:42

- htaedas

Vypustit instrumentálky (čtyři, nikoli tři) a vydojenou Blindfold, album by se hned znatelně zkrátilo a šlapalo mnohem lépe. I tak se mi však líbí a ty symfonie mi tam v pohodě pasují. Já bych navíc ještě vyzdvihl skladbu Rebel Town. Naopak zpěvačka mi zní docela nepříjemně. Překvapila mě velká účast Baltese. Holt Hoffmanna už jeho nápady nezajímali. Jinak z instrumentálek se mi líbila Natural Forces (filmový soundtrack jak vyšitý) a tu mohli dát jako bonus, aby se neřeklo.

7. 08. 2020 8:04

9/10 - Mirek

Za mě je to povedený album. Proč nezkusit něco nového? Toto album je v odlišném stylu, který osloví i fanoušky co neposlocuhaj klasickej metal. Pokud se vám nelíbí tak ho neposlouchejte. Je příjemným překvapením, že matador jako je Udo, dokáže přijít s něčím novým. Jakýho tak aktivního zpěváka v jeho věku znáte? 9/10

27. 07. 2020 19:52

Udo... - Kolík

...bohužel potvrdil starou známou pravdu, že symfonický orchestr dokáže v metalu originálně a nerušivě zaranžovat jen málokterá kapela. Světlou výjimkou jsou Rage, odstrašujícím příkladem naopak Metallica. U.D.O. je tak nějak uprostřed, nebo spíš o něco blíž Metallice. Za mě 5/10.

26. 07. 2020 13:55

- orre

Nemám rád podobné experimenty, ale tohle se báječně povedlo. Jsou tam slabší chvilky, ale to má dneska každá nahrávka.

25. 07. 2020 22:33

- ToPi

Moc dobré album, bez orchestru by bylo přímo skvělé.

25. 07. 2020 8:45

- adrian

Ale jo, jako experiment to beru. Furt je to UDO a nejaky ty trumpetky navic me osobne vubec nevadi. Prece jen, jeho posledni tri ctyri solovky mi uz dost splyvaly, a tak to beru jako takove zpestreni. Navy Metal Night je muj nejoblibenejsi Uduv zivak a tahle placka je jeho studiovym pokracovanim. Mother Earth je pecka jak svine! U me dobry, akorat ty instrumentalky bych vyskrtal.

25. 07. 2020 8:33

- - Petronius

Musím souhlasit s recenzí. Když před pěti lety vznikl živák s orchestrem německých námořníků (Navy Metal Night), dost se mi to líbilo; příkladně píseň Independence Day zněla dokonce líp než originál. Z alba We Are One ale na Dirkschneiderův standard dosahuje jen jediný kus – Mother Earth. Ouďák si to sice určitě nemyslí, ale za mě celkem zbytečné album. Pokud souhlasím s hodnocením 6/10, je to hlavně zásluhou slušného soundu.

25. 07. 2020 8:00

- Hunter

Tak si Udo zaexperimentoval a nepovedlo se.. Doufám že další počin bude zase klasika pro kterou tohohle chlapíka žeru už skoro 30 let. 5/10

25. 07. 2020 7:46

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07775 sekund.