5.12.2020
ORDEN OGAN
Na světě je ukázka z alba "Final Days", které němečtí ..více

5.12.2020
SEBASTIEN
Česká symfonic/power metalová kometa SEBASTIEN vydává ..více

5.12.2020
DELORAINE
Brněnská fantasy/pagan folková kapela DELORAINE za dva ..více

5.12.2020
SOULS OF DIOTIMA
Album "Janas" italských SOULS OF DIOTIMA vyjde 29.ledna, ..více

5.12.2020
SAINTED SINNERS
Němečtí hardrockeři SAINTED SINNERS představili třetí ..více

5.12.2020
SDI
ke všem bonusům, které SDI zařadili na reedici svých ..více






PARADISE LOST - Symbol Of Life
Nemám to tak naposlouchané, ale zní to dobře p ..

PARADISE LOST - Symbol Of Life
Jeden z mojich najobľúbenej ích PL 9/10 ..

TURBO - Noční dravci
To Guns : Noční dravci mi nepřijdou jako turbo ..

TURBO - Noční dravci
Já jsem se k Turbu dostal až díky této recenzi ..

PARADISE LOST - Symbol Of Life
,,Víra v nicotu´´ mě bavila trochu víc,ale i ..

Joe SATRIANI - Shapeshifting
I zpětně souhlasím s tím, že tohle ja na pom ..

JADED HEART - Stand Your Ground
to Jaroslav: přiznám se, žes mě dostal, nejsem ..

ŠKWOR - Tváře smutnejch hrdinů
Tváře ... jsou nejprodávaněj ší deska v česk ..

TURBO - Noční dravci
To Petr : Díky. Škoda že MacBeth nedělal typ ..

JADED HEART - Stand Your Ground
Jab teda nevim,ale neni to na obalu spis Spartan,n ..




Za poslední měsíc:
OLYMPIC - Kaťata
2566x

AC/DC - Power Up
1581x

Petr JANDA (OLYMPIC) - Co smrdělo popinou nebo bylo pomalý, muselo pryč
1273x

TURBO - Noční dravci
1247x

ARMORED SAINT - Punching The Sky
1141x

DARK TRANQUILLITY - Moment
1003x





článků celkem: 8018
recenzí: 6599
reportů: 573
rozhovorů: 449













Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax


U.D.O. / Musikkorps der Bundeswehr - We Are One

Někteří označují novinku „We Are One“, na které družina Udo Dirkschneidera spolupracovala s německým armádním orchestrem Das Musikkorps des Bundeswehr za jedno z nejambicióznějších děl, do kterého se Udo kdy pustil. Nahrává tomu fakt, že Udův našlapaný styl muziky ke spojení s armádou v podstatě vybízí, skutečnost, že tahle kooperace přilákala Udovy bývalé spoluhráče z Accept Stefana Kaufmanna a Petera Baltese, i textová témata skladeb, ve kterých se rozsáhlý ansámbl pouští do aktuálních problémů lidstva. Neobvyklý by měl být i způsob vzniku nahrávky, na níž aktivně spolupracovali skladatelé orchestru, jehož úloha by však měla jen podtrhnout metalovou sílu kapely. Jenže zrovna to se až tak úplně neděje a orchestr celkem systematicky tlumí přesně to, co dělá Uda Udem.

Jakýmsi měřítkem toho, na čem by „We Are One“ mohlo stát (z pohledu tradičního příznivce kapely Udo a nemilovníka lehce umělých orchestrálních vkladů), jsou skladby, které i v téhle podobě vyvolávají chuť poslechnout si je v ostré kovové palbě. „Love And Sin“, navolněná flétnou, s výbornou kytarovou harmonií, typicky řezavým Udovým štěkáním a melodickým sklouznutím v podobě jemného sboru, dokonalá „Mother Earth“ s výrazným sloganem i silným poselstvím, představující nejsilnější záchytný bod na albu, trošku klišovitá vláčnější „Neon Diamond“, o jejíž melodii jste se v historii Udo už mohli důvěrně otřít, kde vokální spolupráce s Manuelou Markewitz je tak přítulně příjemná, až má něco do sebe, či kvaltovka „We Strike Back“, které by přece jen slušela důraznější pointa. Na straně druhé funky rapování v „Here We Go Again“, vstupenka na estrádu Ein Kessel Buntes v titulní „We Are One“, baladická zastávka v cukrárně „Children Of The World“, pozvání na vojenskou přehlídku „Future Is The Reason Why“, která se po otřesném úvodu přece jen příjemně rozšlape, či tři bezkrevné instrumentálky prozrazují, že Udo, navlečení do uniforem vojenského orchestru, sice spolehlivě udrží krok, ale že by na tuhle notu mašírovali zrovna přesvědčivě a přitažlivě, se říci nedá...

To, za co jsem pana Dirkschenidera už řadu let velebil, totiž, že je metalovou jistotou, která přesně naplní to, co se od ní očekává, se na „We Are One“ podařilo celkem solidně rozmontovat. Udo ani zdaleka nepřipraví Járu Cimrmana o primát v hledání slepých uliček, protože na novém albu (budete-li chtít) i toho „svého“ Uda spolehlivě najdete. Jen ta hodina a čtvrt spíš kompromisu z obou stran než podnětného podmalovávání je porcí, která mohla fungovat v omezeném množství, ale v téhle dávce se prostě dřív nebo později rozmělní. Zázrak se nekoná…

Savapip             


www.udo-online.com

YouTube ukázka - We Are One

Seznam skladeb:
1. Pandemonium
2. We Are One
3. Love and Sin
4. Future Is the Reason Why
5. Children of the World
6. Blindfold (The Last Defender)
7. Blackout
8. Mother Earth
9. Rebel Town
10. Natural Forces
11. Neon Diamond
12. Beyond Gravity
13. Here We Go Again
14. We Strike Back
15. Beyond Good and Evil

Sestava:
Udo Dirkschneider - zpěv
Andrej Smirnov - kytara
Dee Dammers - kytara
Tilen Hudrap - baskytara
Sven Dirkschneider – bicí

-----------
Manuela Markewitz – zpěv (6, 11, 15)
Thomas Zöller - dudy
Harrison Young - piano
Tim Schimtz - saxofon
Das Musikkorps des Bundeswehr

Rok vydání: 2020
Čas: 1:14:49
Label: AFM Records
Země: Německo

Diskografie:
1987 – Animal House
1989 – Mean Machine
1990 – Faceless World
1991 – Timebomb
1997 – Solid
1998 – No Limits
1999 – Holy
2002 – Man And Machine
2004 – Thunderball
2005 – Mission No. X
2007 – Mastercutor
2009 – Dominator
2011 – Rev-Raptor
2013 – Steelhammer
2015 - Decadent
2018 - Steelfactory
2020 – We Are One

Související články

Foto: archiv kapely


Vydáno: 25.07.2020
Přečteno: 1740x




počet příspěvků: 8

Titulek:Příspěvek:Datum:Jméno:
Vypustit...7. 08. 2020 8:04 htaedas
9/10Za mě je to...27. 07. 2020 19:52 Mirek
Udo......bohužel...26. 07. 2020 13:55 Kolík
Nemám rád...25. 07. 2020 22:33 orre
Moc dobré album,...25. 07. 2020 8:45 ToPi


 
Metalforever.info © 2006 - 2020     RSS - články

stránka byla načtena za 0.65737 sekund.