8.08.2020
VICIOUS RUMORS
Čas, který zbývá do vydání novinky "Celebration Decay" ..více

8.08.2020
HEATHEN
Letití thrashmetalisté zveřejňují prostřednictvím ..více

8.08.2020
WINGS OF DESTINY
Powermetalová formace z Kostariky se připomíná více

8.08.2020
DGM
Italší progresivci připravili na říjen v pořadí ..více

7.08.2020
OBITUARY
Legendy floridského death metalu mají pro své fanoušky ..více

7.08.2020
BLACK STONE CHERRY
"The Human Condition", to je název sedmého studiového ..více






ONSLAUGHT - Generation Antichrist
Zpěvák mi připomíná Souzu nebo Ellswortha. Hu ..

KING DIAMOND - Conspiracy
to rumcajs: v pohodě, stanou se horší věci ;-) ..

KING DIAMOND - Conspiracy
Za ten odkaz se omlouvám, netušil jsem, co to zp ..

KING DIAMOND - Conspiracy
Petronius: á pravda, neb Mozillu to nenabourá, n ..

KING DIAMOND - Conspiracy
Neplechu tropí ten rumcajzův dlouhatánský webo ..

KING DIAMOND - Conspiracy
Já proti designu nemám námitky, ale pokud by se ..

KING DIAMOND - Conspiracy
to JonathanGray: realita je jednoduchá - ti, kte ..

KING DIAMOND - Conspiracy
Díky za reakce... K tomu webu. Tohle je věc prob ..

U.D.O. / Musikkorps der Bundeswehr - We Are One
Vypustit instrumentálky (čtyři, nikoli tři) a ..

KING DIAMOND - Conspiracy
Conspiracy, pro mne album mého života a tím byc ..




Za poslední měsíc:
Tonda Rauer (HARLEJ) - Plánované turné k 25 letům kapely odehrajeme na podzim
1277x

KING DIAMOND - Fatal Portrait
1236x

KING DIAMOND - Abigail
1072x

KING DIAMOND - Them
1028x

U.D.O. / Musikkorps der Bundeswehr - We Are One
953x

KING DIAMOND - Conspiracy
809x



23.08.2020
Folková zahrádka v Nároďáku Kapela MELISSA A DUE, instrumentáln folk r..
NÁROĎÁK JAROMĚŘ, začátek od:16:00, vstupné: Dobrovolné

05.09.2020
IRON ANGEL (Germany), INSULTER (Germany), STÍNY PLAMENU, KRYPTOR, SATOR MARTE, ..
Plzeň-Kalikovský mlýn., začátek od:13:00., vstupné: 500 Kč / 550 Kč.



článků celkem: 7774
recenzí: 6385
reportů: 573
rozhovorů: 428













Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax


U.D.O. / Musikkorps der Bundeswehr - We Are One

Někteří označují novinku „We Are One“, na které družina Udo Dirkschneidera spolupracovala s německým armádním orchestrem Das Musikkorps des Bundeswehr za jedno z nejambicióznějších děl, do kterého se Udo kdy pustil. Nahrává tomu fakt, že Udův našlapaný styl muziky ke spojení s armádou v podstatě vybízí, skutečnost, že tahle kooperace přilákala Udovy bývalé spoluhráče z Accept Stefana Kaufmanna a Petera Baltese, i textová témata skladeb, ve kterých se rozsáhlý ansámbl pouští do aktuálních problémů lidstva. Neobvyklý by měl být i způsob vzniku nahrávky, na níž aktivně spolupracovali skladatelé orchestru, jehož úloha by však měla jen podtrhnout metalovou sílu kapely. Jenže zrovna to se až tak úplně neděje a orchestr celkem systematicky tlumí přesně to, co dělá Uda Udem.

Jakýmsi měřítkem toho, na čem by „We Are One“ mohlo stát (z pohledu tradičního příznivce kapely Udo a nemilovníka lehce umělých orchestrálních vkladů), jsou skladby, které i v téhle podobě vyvolávají chuť poslechnout si je v ostré kovové palbě. „Love And Sin“, navolněná flétnou, s výbornou kytarovou harmonií, typicky řezavým Udovým štěkáním a melodickým sklouznutím v podobě jemného sboru, dokonalá „Mother Earth“ s výrazným sloganem i silným poselstvím, představující nejsilnější záchytný bod na albu, trošku klišovitá vláčnější „Neon Diamond“, o jejíž melodii jste se v historii Udo už mohli důvěrně otřít, kde vokální spolupráce s Manuelou Markewitz je tak přítulně příjemná, až má něco do sebe, či kvaltovka „We Strike Back“, které by přece jen slušela důraznější pointa. Na straně druhé funky rapování v „Here We Go Again“, vstupenka na estrádu Ein Kessel Buntes v titulní „We Are One“, baladická zastávka v cukrárně „Children Of The World“, pozvání na vojenskou přehlídku „Future Is The Reason Why“, která se po otřesném úvodu přece jen příjemně rozšlape, či tři bezkrevné instrumentálky prozrazují, že Udo, navlečení do uniforem vojenského orchestru, sice spolehlivě udrží krok, ale že by na tuhle notu mašírovali zrovna přesvědčivě a přitažlivě, se říci nedá...

To, za co jsem pana Dirkschenidera už řadu let velebil, totiž, že je metalovou jistotou, která přesně naplní to, co se od ní očekává, se na „We Are One“ podařilo celkem solidně rozmontovat. Udo ani zdaleka nepřipraví Járu Cimrmana o primát v hledání slepých uliček, protože na novém albu (budete-li chtít) i toho „svého“ Uda spolehlivě najdete. Jen ta hodina a čtvrt spíš kompromisu z obou stran než podnětného podmalovávání je porcí, která mohla fungovat v omezeném množství, ale v téhle dávce se prostě dřív nebo později rozmělní. Zázrak se nekoná…

Savapip             


www.udo-online.com

YouTube ukázka - We Are One

Seznam skladeb:
1. Pandemonium
2. We Are One
3. Love and Sin
4. Future Is the Reason Why
5. Children of the World
6. Blindfold (The Last Defender)
7. Blackout
8. Mother Earth
9. Rebel Town
10. Natural Forces
11. Neon Diamond
12. Beyond Gravity
13. Here We Go Again
14. We Strike Back
15. Beyond Good and Evil

Sestava:
Udo Dirkschneider - zpěv
Andrej Smirnov - kytara
Dee Dammers - kytara
Tilen Hudrap - baskytara
Sven Dirkschneider – bicí

-----------
Manuela Markewitz – zpěv (6, 11, 15)
Thomas Zöller - dudy
Harrison Young - piano
Tim Schimtz - saxofon
Das Musikkorps des Bundeswehr

Rok vydání: 2020
Čas: 1:14:49
Label: AFM Records
Země: Německo

Diskografie:
1987 – Animal House
1989 – Mean Machine
1990 – Faceless World
1991 – Timebomb
1997 – Solid
1998 – No Limits
1999 – Holy
2002 – Man And Machine
2004 – Thunderball
2005 – Mission No. X
2007 – Mastercutor
2009 – Dominator
2011 – Rev-Raptor
2013 – Steelhammer
2015 - Decadent
2018 - Steelfactory
2020 – We Are One

Související články

Foto: archiv kapely


Vydáno: 25.07.2020
Přečteno: 952x




počet příspěvků: 8

Titulek:Příspěvek:Datum:Jméno:
Vypustit...7. 08. 2020 8:04 htaedas
9/10Za mě je to...27. 07. 2020 19:52 Mirek
Udo......bohužel...26. 07. 2020 13:55 Kolík
Nemám rád...25. 07. 2020 22:33 orre
Moc dobré album,...25. 07. 2020 8:45 ToPi


 
Metalforever.info © 2006 - 2020     RSS - články

stránka byla načtena za 0.36587 sekund.