DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku PARADISE LOST - One Second


- orre

Vždycky záleží hlavně na tom, v jakém období se s kapelou seznámíte a na základě jaké desky. Pro mě to byla vždy doom metalová legenda a tak to zůstane. Nikdy jsem neposlouchal gothic rock, pop atd. Takže logicky to nemohlo fungovat ani u PL.

16. 11. 2020 17:16

- seventh

Ty totálně rozdílné černo-bílé reakce jsou pro Paradise Lost tak typické ... :-) Je to vlastně furt to samé dokola v každé diskusi pod každým jejich albem. U mě třeba začíná zlaté období PL deskou Draconian Times a končí někdy v roce 2005 s bezejmenným albem. První 3 alba (Icon beru částečně na milost) je nezáživný a dnes už zoufale zastaralý UG, který mě hrozně nudí. Aktuální tvorbu, která jede na té nostalgické retro vlně vracení se k hudebním kořenům jim vůbec nežeru. Není to vyložená tragédie, na každém albu (kromě zoufale odpudivé Medusy) se dá najít pár zajímavých kousků. Problém je v tom, že jim to celé nějak nevěřím. Cítím kalkul na sto honů. Ale kluci asi vědí nejlíp, pro koho a jak mají hrát.

16. 11. 2020 13:25

- Honza

Pro mě to byla tehdy taky nepochopitelná věc a snaha zalíbit se co nejvíce lidem.Jak píše orre, zrada. Pro mě hrozná deska a PL jsem vlastně přestal sledovat asi na 20 let, nebo tak nějak :) Až když jsem někde náhodně viděl klip a zjistil, že jedou zase v tom death/doomu, či jak to nazvat, zase jsem se k nim vrátil. Ale k téhle desce nikdy.

12. 11. 2020 18:24

- orre

Pro mě to byla zrada a navíc začali znít jako někdo jiný a to fakt neměli zapotřebí. Vzdali se svého typického zvuku a navíc ty přiblblé kecy o trapnosti metalu. To není vývoj, ale přizpůsobení se trendovým potřebám tehdejší doby. Samozřejmě nebyli sami viz Kreator atd. Ta Adidas doba byla hrozná. To jsem nenáviděl.

12. 11. 2020 14:54

- rumcajs

Pro PL možná nejzásadnější počin. Deska není dokonalá, ale velmi dobrá je. Temný gotický feeling se podařilo udržet a depešácký styl jej často ještě umocňuje, takže ubrání kytar až tak nevadí.

12. 11. 2020 13:07

- Pepsi Stone

Aby nedošlo k omylu, já tuhle desku mám rád, přestože hned při vydání, navíc po Draconian Times, jsem z ní byl hodně zklamaný. Plný počet jsem nedal proto, že by se mi nelíbil jejich vývoj, právě naopak si ho velice cením, ale proto, že jsou tady slabá místa.

12. 11. 2020 10:29

Skvělé - Cyberolas

Rozhodně 10/10, tahle deska je skvělá a je to správně rozkročeno mezi kytary a elektro...

12. 11. 2020 8:51

Bomba - David Svoboda

Tady se začala psát další skvělá éra PL. Já jí říkám Depeche Mode etapa. Jedno z nejlepších alba nejen PL,ale i Metalového žánru celkově. K této desce mám vztah až nezdravě nekritický. Opus Magnum a 10/10.

12. 11. 2020 7:35

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08142 sekund.