RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku L.A. GUNS - Renegades


- Guns

Odpočívej v pokoji Steve. Je to poměrně velká rána se dozvědět, že nakonec podlehl, kord když mají rozpracovanou druhou desku. Doufám, že to co mají hotové vydají či zbytek skladeb do nahrají jako vzpomínku na něj. Byl to dobrý hudebník a skladatel. Nahrál skvělé desky ať už od Keel, W.A.S.P., L.A. Guns či jeho verzi pistolníků. Snad se tam dole či nahoře má lépe.

28. 10. 2023 11:24

- Guns

Já si to myslel. Scott je dost dobrý už jako basák na Hollywood Forever byl hodně dobrý. Nedokáži říci jestli se mu rovná, ale hraje hodně dobře o tom žádná. A ten obal co je u recenze je asi jen nějaký zkušební či prostě nepoužitý, neboť na CD ho mám jiný. A pokud vím, tak dvě verze nevyšli. Možná se mi tenhle líbí i více.

21. 11. 2020 0:15

- Pepsi Stone

Jak vypada booklet alba zatim nevim. Dostal jsem desku v elektronicke podobe od Kellyho. Co se tyce kytar (nejen sól) tak jich drtivou vetsinu nahraval Griffin. A o nem si myslim, ze dneska je s prehledem na urovni Traciiho.

20. 11. 2020 21:50

- Guns

Na tom se evidentně neshodneme :) Jako bylo by to divné, kdyby cíleně hledali jeho klon. No každopádně vybrali dobře. A nevíš náhodou jestli Kurt měl na desce nějaké sóla nebo hrál třeba jen rytmiku a sóla si zahrál Scott? Na originálce jsem se toho moc nedočetl :) Ta mě mimochodem trochu zklamala. Žádné texty, to je ale bída :) Asi Golden Robot Records jsou takové nízko rozpočtové undergroundové vydavatelství

20. 11. 2020 18:21

- Pepsi Stone

Nemám, mě se zvuk na téhle desce líbí víc než na The Devil You Know, kde mi přišel zbytečně moc tvrdý, což by mi sedělo i Traciiho sólovek, ale u L.A Guns už míň. A Kurt? Ten mi Phila moc nepřipomíná, což je dobře, protože určitě nehledali Lewisův klon, což by bylo nesmírně falešné.

20. 11. 2020 10:22

- Guns

To mě asi zatím více baví furt první banda. Jsem také zvědav s čím přijdou. Hlavně se mě libí, že na The Devil You Know je zvuk o něco tvrdší a výraznější než zde na Odpadlících. To je celkem škoda. Ty se zvukem nemáš problém? Mě fakt přijde takový vyměklý a ne moc výrazný. Jak už jsem psal více méně je to, ale klasický zvuk kapely. Jo a tobě Kurt nepřipomíná aspoň trochu Phila?

20. 11. 2020 9:47

- Pepsi Stone

Díky za tvůj pohled na věc a fundovaný názor. I já beru Would jako nejslabší věc desky. Uvidíme s čím přijde Phil a Tracii, ale myslím, že budou mít co dělat, aby se svým bývalým kolegům vyrovnali. Navíc tuhle verzy LAG beru jako sympatičtější, ač mi tam může chybět Philův hlas a Traciiho kytara, ale zasemi tam rozhodně nechybí jejich osobnosti.

19. 11. 2020 9:33

- Guns

Osobně mě spíše přišlo, že nezní zas tak klasicky. Možná bych i řekl, že The Devil You Know zní více, ale jak kde. To vlastně platí i zde. Ale zdá se mi, že jsou to spíše věci jak z doby Waking The Dead. Nicméně deska se podařila hodně. Říkám si, že možná i mohl být lepší zvuk, ale když to spojím s ostatními desky, tak se jedná o zvukoví standart. První čtyři věci jsou hodně podařené. Pátý kousek v podobě ploužáku mě nikterak moc nenadchl. To platí i o druhém Would, který mě absolutně nesedl a beru ho jako za nejslabším článkem této desky. Radši si poslechnu výborné věci od druhé party. Chuť si pak zpravím zbývajícími kousky. Ovšem u písně All That You Are mě celkem kazí dojem to nanana. Jinak je to taková moderněji pojatá věc. No a Kurt zpívá hodně dobře. Už od prvního poslechu jsem si říkal, že se Philovi celkem i podobá a že to žádný průser nebude. A zde se mi to jen potvrdilo. Jsem zvědav s čím přijdou dále. Možná by se živák hodil, aby jsme mohli slyšet Kurta, jak si poradí s klasikami. Deska je každopádně hodně povedená 8/10 Už mi snad přijde :)

18. 11. 2020 1:02

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08089 sekund.