RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku SEBASTIEN - Integrity


- minstrell

Nevím, jak začít. U této kapely mě to mrzí o to víc. První dvě alba jsou jednoduše skvělé, přičemž Tears of…. dokonce vlastním na originálu. O to hůř se mi novinka poslouchá a o to víc nerad souhlasím se všemi, co považují Integrity za šedý průměr. Shodou okolností jsem na YT dostal jako další skladbu k přehrání novinku od Ronnieho Atkinse - Real. Stejný producent, +/- podobný styl, ale Ronnie je i přes všechnu nepřízeň osudu o několik parníků napřed a navíc nezní jak nějaký disco metal. Já vím, že je dneska tento styl v kurzu, ale kluci už měli za těch pár alb vybudovaný nějaký styl, který se dal vybrušovat.

31. 12. 2020 22:45

- Pepa z Depa

Ať si každý hodnotí alba tak, jak chce. Já bych třeba hodnotil každou kapelu v rámci její diskografie (nelze srovnávat třeba Kabát a Dream Theater a přitom některé staré desce Kabátu i Dream Theater bych dal 10/10). V případě kapely Sébastien jsem však na vážkách z toho, zda redakce nepsala recenzi v rámci dobrého přátelství s kapelou. Tohle album je totiž šílený průměr. Více než 5 bodů by tomu rozumný rocker či metalista snad ani dát nemohl. Cítím z toho šílenou průměrnost (Eagleheart, Rimortis, Sagittari jsou o parník dál). Navíc zvukově je to fakt dost slabé, tiché a strašně "rádiové". Přitom v klipu pánové paří jak u drsného poweru. Mám chuť se spíše smát než pařit. :/ Bohužel. Tahle kapela se sice snaží a třeba i umí hrát, ale kvalitních nápadů mají dost málo. :(

27. 12. 2020 23:10

- Chroust

On vás Pařízek a spol. nakonec tyhle desky naučí poslouchat, ať to stojí cokoliv :-). Nakonec i špatná reklama je dobrá reklama .......

27. 12. 2020 16:55

- Marek

Chlapi nič v zlom, ale takáto priemerná vec, nemôže mať 9/10 ,na to sú tu iné dosky s takým hodnotením...Všetko dobré.

27. 12. 2020 16:38

- Savapip

Tvoji poslední větu pozlatíme a budeme ji vkládat na začátek každé diskuze ;-)

27. 12. 2020 15:52

- Jan Tleskač

aha, díky za info. I tak nerozumím tomu, co je na téhle desce tak skvělého, že dostala 9,5 bodů. Při nejlepší vůli to nešlo doposlouchat a to nejsem žádný zatvrzelý posluchač extrémního metalu. Ale každý to prostě vidíme jinak, v tom je kouzlo hudby, že někomu učaruje věc, která jiného nechá ledově klidným :-)

27. 12. 2020 15:23

- Savapip

to Jan Tleskač - ne, autor recenze neměl a nemá se Sebastien nic společného

27. 12. 2020 15:04

- Jan Tleskač

níže v diskuzi někdo zmínil, že recenzi na tuto desku napsal bývalý manažer kapely Sebastien. To jako fakt?

27. 12. 2020 14:16

- janek

smutne, ze se tomu asi smejes jen ty.

27. 12. 2020 10:52

- HGH

Hmm... já nemám WC hele... ;) Jak říkám, jsem fanoušek středověku... Ale až ho budu mít, tak si tam dám plakát tvůj. :) Až teda vytvoříš něco pořádného, veškeré proporce očividně k tomu máš. Aaa, dítě moje, už aby zase začla škola, co? Tyhle snowflakes jsou o prázdninách nesnesitelní. :)

27. 12. 2020 10:35

- janek

Mam asi podobne pestry zivot, jako ty HGH, kdyz reagujes...kdyz chces do nekoho rypnout, tak alespon premyslej nad tim, ze to lze opacit i Tvym smerem. Ja svuj nazor nikomu nevnucuju, kazdy ma pravo na ten svuj, verim, ze mas na svem WC plakat kapely..a to je spravne, kazdemu se nejde zavdecit, jen se bez toho ne..sere, druhemu je to jedno, ale jen se pousmiva nad argumenty o svetovosti.To je cele, chlape. Zij svuj spokojeny zivot a usinej pri libych tonech, svych jakykoli oblibencu.

27. 12. 2020 10:13

- HGH

Dle tvého projevu mám pocit, že si prostě myslíš, že tvůj názor musí mít každý, smutné. Hold každé album či kapela má své fans. Take it, or leave it. Každopádně i když nejsou tak úspěšní, tak tě teda jejich album hodně nakrklo... Kolik svýho času už jsi tady se mnou ztratil, máš asi pestrý život... na netu. :-D Užij si konec roku, Janku. ;)

27. 12. 2020 10:02

- Janek

Nevim, proč ztrácíme cas nad tímto albem, ktere zapadne jako miliony dalsich.Trochu se rozviri vody a pristi tyden ani nebudeme vedet, ze neco takoveho vyslo ...kapela svetove urovne a klip k tomuto jeste vice svetovemu albu, vypada jak rocnikova prace studentu a nezachrani to ani nejaka misska.Nekdy je možná lepsi slevit ze sve nabubrelosti a nejake reklamy, která je stejne k hovnu, protoze sebastien poradne nezajima nikoho ani v cesku, natoz v zahranici.Je treba si uvedomit, ze vzdycky budou takove party jen do poctu a nebo ze soucitu, případně tolerovany za peníze.Svetova kapela, ktera vydava desku u Sparku...takze vytahnete hlavu z prdele a uvedomte si, vy zaslepeni a oddani kvokaci, ze je to slabota.

27. 12. 2020 6:55

- vojtas73

V kontextu s jejich staršími alby jde o hodně slabé album. Tohle není ta kapela která hrála cover od Black Sabbath - Headless Cross.

27. 12. 2020 0:07

- HGH

janek: Myslíš, že jim to nic nepřineslo? Nejsem muzikant, ale tohle všechno podle mě je celkem slušnej výčet událostí, který se nepoštěstí jen tak někomu. Kdyby to nic nepřineslo tak tu dneska s partou dalších ogarů na toto album nepliveš, tak ať chceš nebo nechceš, tvou pozornost si zasloužili. Kolik dnešních kapel na rockové/metalové scéně se živí svou hudbou? To ještě dnes jde, pokud nejsi Metallica nebo Nightwish? Já sám se věnuji celej život historickému šermu, řekl bych celkem intenzivně, a s každou další akcí mám radost, že se něco děje a že je vůle posouvat věci dále. A ani mě to nemusí živit, svojí práci mám rád. Tohle je můj pohled na věc, ale když se tak dívám tady na ty komentáře, tak až na pár vyjímek se tu objevili odborníci přes nahrávání, skladbu, hudební historii, management, promo a další. No, něco mi říká, že i kdyby dostali 1 nebo 11 bodů z 10, tak chleba zítra nezlevní.

26. 12. 2020 23:09

- Chroust

Je to album roku ..

26. 12. 2020 21:49

- Chroust

Omyl, Sebastien dostali 9,5 .... běžně se tomu říká klientelismus :-) joudové a je tím prolezlý celý svět. Už to masírují i tady : https://musicserver.cz/clanek/64896/sebastien-realny-svet-je-tam-venku-nikoliv-v-online-prostredi/

26. 12. 2020 21:49

Guardian - 8,5, Sebastien - 9 - lukáš

Blind guardian dostal za beyond the red mirror 8, 5 bodu ... Sebastien 9 . Jak se tu hodnotí hudba ? Chápu, že někdo nemá rád kapelu, nebo styl. Ale Beyond je prostě výborná deska. Shaark tady dostal za poslední desku 6. I ne moc známe kapely tady tu sedmičku i více dostanou.

26. 12. 2020 21:22

- Pepa Novák

Tvl, co tady se děje... jeden odborník větší než druhej, joudové :-D

26. 12. 2020 19:52

- janek

Hm, pekne, ale do prace chodi asi vsichni porad...takze to, co tu zminujes asi uspech je, ale myslim, ze v zivote muzikanta je uspech to, kdyz jej uzivi jeho muzika, potazmo kapela...samozrejme v dobe, kdy je svet normalni.Ty jmena, ktera zminujes, jsou sice pojmy, ale dosti vycpele a svetove turne-dostali za nej zaplaceno a nebo museli zaplatit?Vydani desek v zahranici je krasne, ale k cemu? Ze si pak musis koupit zpatky prava, abys ty skladby vubec mohl dat na sve Best of?Samo se neudelalo nic, ale v konecnem dusledku to ani nic neprineslo....

26. 12. 2020 19:21

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08903 sekund.