RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku URIAH HEEP - ...Very `Eavy ...Very `Umble


- Starej rocker

Já to pochopil, beru jen studiovky. Na svou dobu bylo CFGAO novátorským počinem, nutno jej hodnotit prizmatem oněch let. Mně se vždy poměrně zamlouvalo. Zmiňuješ též AC/DC, takže šlo už spíše o druhou polovinu sedmdesátek. Já vždy sehnal cokoli. Jak tomu bylo na Slovensku, netuším. Proč v Popradu nebyla k dostání alba Citronu, moc nechápu. V Praze byly desky třeba Tublatanky v prodeji zcela běžně.

1. 04. 2021 15:16

DP a UH II - Jan

Ahoj, počítaš aj concerto for group?...preto som dal 4ku do zátvorky :) Zabudol som sa vyjadriť k debutu, čo ani nemusím, je super ako aj nasledujúce tri. No neviem či platne boli bežne k máni :D otec musel chodiť do Maďarska po platne acdc, scorpions atď...len po Citron šiel z Popradu do Ostravy :D

1. 04. 2021 14:36

- Starej rocker

První tři alba DP jsou výborná, čtvrtým je právě In Rock. V té době jsem žil a bylo to krásné i u nás, alba zmiňovaných kapel zde byla běžně k mání. Debut UH hodnotím stejně jako autor recenze. Díky za ní.

1. 04. 2021 13:58

DP a UH - Jan

Prvé 3(4) platne od DP stoja za prd ako celá MK I. To už o zostave s Gillanom a Gloverom sa nedá povedať, In Rock je pecka, ktorá sa môže rovnať s konkurenciou bez problémov. Žiť v dobe keď za rok vydali aj dve super platne, kt. počúvame dodnes muselo byť krásne. Samozrejme trebars v takom záp. Nemecku, nie u nás :D

1. 04. 2021 13:36

- Pepsi Stone

V porovnání s debuty Black Sabbath a Led Zeppelin je samozřejmě tato deska slabší, ale když bych ji měl srovnávat s Shades Of Deep Purple nebo debutem Scorpions, tak u mě vyhrává na celé čáře.

1. 04. 2021 11:55

Asi zde budu výjimka... - Kolík

...když napíšu, že se mi debut vůbec nelíbí. Ve srovnání s prvotinami Sabbath, Zeppelin i Purple (s Evansem) je opravdu slabý. Pro mě je slabší i ve srovnání se Scorpions Lonesome Crow. Když už trošku rockové psychedelie, tak raději právě ty Škorpíky. Nedal bych víc jak 4/10. Ale chápu recenzenta, že hodnotil tak, jak hodnotil.

31. 03. 2021 18:51

- rumcajs

A mě zas právě s Shawem poslední desky dost baví, moc mě nechytla jen Outsider. Od Wake the Sleeper bych jim ale napálil fakt hodně vysoká čísla. Uriáši prostě drží laťku proklatě vysoko a větší výkyvy měli snad jen v osmdesátkách, i když třeba Abominog je skvělá. Prostě borci.

31. 03. 2021 16:15

Hoj, - b.wolf

rockové hody neboli Uriášů není nikdy dost! Srdcovečka, sice první fosnu jsem slyšel Hugh and mighty, nicméně OKAMŽITĚ zásah do černého. Neskutečný hlas lorda Byrona, toho fakticky byla obrovská škoda, stejně jako Freddieho... Všechny desky s Davidem top ten, s Lawtonem už je to trochu jiné, Conquest taky, s Goalbym akorát Abominog, s Berniem už nic, absolutně mě desky s ním nesedí (s výjimkou poslední, Living the dream). Díky Pepsi! :)

31. 03. 2021 14:00

R - WS

Pepsi v pohodě. U Rush to narozdíl od dvou výše jmenovaných je docela nuda. Jedna výměna za bicími a na muziku má každý stejně svůj názor. Jinak to byli dost spořádaní relativně nudní páni muzikanti, tam se toho moc vyšťourat nedá :-))Já si rád přečtu spíš co jak a proč bylo, o sestavách, ale korigovat názor na skladby které poslouchám přes 40 let asi vážně nebudu :-) Ale super, že si s tím dáváš tu práci, pár lidí si rozšíří obzory.

29. 03. 2021 14:56

- V.

Debut má pro mě v kontextu diskografie kapely zvláštní kouzlo. Celkově je pro mě jednou z top nahrávek Uriah Heep...

29. 03. 2021 10:55

- Pepsi Stone

Rush určitě budou, ale dávám si na ně trochu víc času. Letos na ně proto nedojde, ale v dalším plánu už jsou.

29. 03. 2021 9:34

UH - WS

Paráda, po WS, UH. Ještě dej Rush a mám svou svou svatou trojici komplet). Taky asi 8, i když bych dal klidně 10, ale u Heepů bych jich pak musel sázet kvantum.Narozdíl od většiny, i samotných členů Heep miluju například i Conquest :-). A při změnách sestav, potažmo stylových kotrmelců se kterými si můžou s Hady podat ruce to bude jistě fajn čtení. O žádné z těchto mých 3 Nej u nás kniha nevyšla, tak do toho, i když bych o nich za těch pomalu 50 let co je pořád poslouchám mohl taky hodně napsat ). Tak do toho, bude to pořádně dlouhá jízda. Myslím si, že jeden z důvodů, proč nejsou docenění jako je zbytek slavné 4, je i to, že to Mick vždycky dokázal udržet a dodnes hrají, což není pro vznik Legendy to pravé, i když nás již opustilo za ta léta tolik skvělých legend co pod vlajkou Heep hráli..R.I.P.

29. 03. 2021 9:20

- Pepsi Stone

Můžu říct, že práce na tomhle seriálu byla jedna z nejtěžších, jakou jsem kdy pro Metal Forever dělal. Ať už svou obsáhlostí, tak rozličnou kvalitou jednotlivých alb a období.

29. 03. 2021 8:20

- rumcajs

Tak tohle Pepsimu nezávidím. Hodnotit legendu UH je o držku. Za mě by právě debut klidně mohl mít desítku, stejně jako kterékoli album s Byronem a Firefly s Lawtonem. Ale jde vidět, že si Pepsi minimálně debut dobře naposlouchal, takže, proč ne. Osmička je férová.

29. 03. 2021 8:13

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08206 sekund.