TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MOONSPELL - Hermitage


- rumcajs

Ještě k tomu srovnání s posledními PL. Jejich novinku mám o něco výš, myslím, že se jim lépe povedlo právě to, co vyčítám Moonspell. Je to taková odveta za Sin/Pecado. Ale na plný počet to taky není, přiznávám, že největší plusové body u mě album získalo za skladbu Fall From Grace. Takže PL pro mě za velmi silných 8.

14. 04. 2021 23:20

- rumcajs

Já se přiznám, že mě album zatím nijak moc neuchvátilo. Mám pocit, že kluci jedou ode zdi ke zdi. Buď natočí něco extrémně tvrdého (1755) a pak zas něco extrémně klidného, až progrockového (Hermitage). Podobné schéma použili i u alba Alfa/Omega. Raději bych byl, kdyby dokázali tyto ingredience smíchat, tak jak se jim to dařilo u prvních tří alba u Extinct. Hermitage má své kouzlo, ale pořád mi něco říká, že to fakt mohlo být ještě o dost lepší. Za mě zatím 7,5. Ale uvědomuji si, že asi nejsem ta pravá cílovka pro toto album.

14. 04. 2021 23:14

- Supermartonátor

Děkuji všem. Za pochvalu a jsem moc rád, že se vám album také líbí.

14. 04. 2021 21:28

- Boban

Do téhle desky jsem se dostával asi týden při poslechu v autě. Je trochu jiná, ale po více posleších roste. Ta atmosféra Pink Floyd tam opravdu je. Mám i oblíbenější desky ale i tak 9/10.

14. 04. 2021 12:52

vidím to stejně - lord Džoudemort

VH - vnímám to stejně - včetně srovnání s Paradise lost. Hermitage je nečekaně jiná deska plná skvělých momentů a skladeb. I to EP z časáku jsem si koupil, jak moc se mi novinka líbí

14. 04. 2021 12:37

- VH

Skvělá recenze na úžasnou desku. Líbí se mi, že Fernando upozorňoval, že Hermitage nesedne každému, což je velmi sympatické. Ale myslím si, že nemusel být až v takových obavách. :-) Abych navázal na JT, také jako dlouhodobý fanoužek Moonspell mám oblíbenější alba, přesto se Hermitage probojovalo na dosti vysoké místo. Co se týče moderních alb, stojí podle mě na stejné kvalitativní úrovni jako Night Eternal či Extinct (což tedy je tedy top sekce, avšak před klasikami Wolfheart a Irreligious). Líbí se mi zkrátka jak je Hermitage vymazlená. Na jednu stranu se vyznačuje tradicionalitou, ale zároveň je i velice progresivní. Co se týče kontextu, připomíná mi Obsidian od Paradise Lost z minulého roku. Obě desky představují excelentní materiál, který byl stvořen veterány gothic metalu. Jen málo hudebníků dokáže i po tolika letech vytvořit takové perfektní (a stále svěží) nahrávky. Jo, jsem taky nekritický. U Moonspell nemohu jinak. :-)

14. 04. 2021 12:32

Echoes zine - lord Džoudemort

Echoes zine - redaktorské ozvěny březen 2021 ..."Moonspell jsou mi už nějaký čas vzdálení a novou desku jsem zkusil částečně ze zvědavosti, částečně mě přitáhl docela zajímavý obal. O to hůř dopadl obsah a jen se mi při poslechu potvrdilo to, co platilo už před ním - v nějakém bodě jsem asi já (nebo kapela) odbočil na jinou stranu. Nepotkáváme se. Je v tom možná nepochopení na mé straně, možná snaha kapely vykřesat nějakou jiskru života ve fázi, kdy ty staré jiskry už dohořely. Nechci soudit, každopádně tuhle desku s klidným svědomím opouštím."

14. 04. 2021 12:24

Metalopolis - lord Džoudemort

redaktor Shnoff - rubrika Shoutbox ..."Fernando a spol., koncertujte, až to půjde. Nahrávat nic nového (ani coververze) už nemusíte. Připadne mi to zbytečné. Výraznou stopu do historie metalu jste prošlápli a není třeba si kazit reputaci. Děkuji za pochopení."

14. 04. 2021 12:23

- JT

Moje srdcovka. Sice mám (a budu) mít oblíbenější alba, než Hermitage, ale je to bezesporu vynikající deska. P.S. - na Echoes zine a Metalopolisu jsem recenze na tuhle desku neviděl - nenašel ... Možná lord Džoudemort viděl nějaká negativa někde v komentářích či co.

14. 04. 2021 12:16

je to podařené - lord Džoudemort

recenze je nekritická a to je dobře - pač mě hodně vadí jak zejména v tuzemském pupku světa tuhle desku kritizují(viz Echoes zine, Metalopolis) ... všude jinde sbírá zasloužená vysoká hodnocení - já bych dal 9/10 - je to hodně podařené

14. 04. 2021 12:07

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07891 sekund.