Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku DEATH - Spiritual Healing


Tour Death a Kreator - Olin

Ano, na to společné turné si pamatuji.Byl jsem tam osobně a vím jak část haly ve Vítkovicích skandovala (poté,co se dozvěděli,že Chuck nedorazil): "Chuck Fuck" Vstupenka tenkrát stála 80,-Korun československých(opravdu bez překlepu).Mám ji dodnes ve svém archívu a spolu s nimi vystoupili jeětě polští Dragon.

17. 10. 2021 20:04

- Demonick

Chlape, skus vyskušať pobyt na psychiatrickej liečebni, možno ti to naozaj pomôže...lebo toto, čo ty dokažeš vytvoriť a verejne zdieľať v diskusiach...

16. 10. 2021 3:39

- lukáš

Je vidět že psát tu názor je podobné, jako byl hon na čarodejnice. Film Kladivo na čarodejnice je aktuální i dnes . Je opravdu směšné, co si lidé dovolí .

15. 10. 2021 20:54

Lukáši - Hledač těch největších blbečků

našel jsem tě

15. 10. 2021 19:59

Ještě k hodnocení. - lukáš

Potom se tu může stát, že z hlediska diskografie nedáte 10 debutu Black Sabbath, nebo Iron maiden seventh. Přestože ty dodnes nebyly překonané. Těším se na hodnocení desky Human. To je taktéž deska, která si zaslouží 10. Ale vy " to máte " z hlediska diskografie . zeptejte se hudebníků , kapel co říkají na Human. Takže zhlediska diskografie je Kabát Do pekla do nebe - za 7,5 , dymytry Revolter 8,5 . Aby tomu ostatní porozuměli - to hodnocení je postavené na hlavu.

15. 10. 2021 18:49

Naprosto imbecilní hodnocení ! - lukáš

Naprosto imbecilní hodnocení ! Death metal moc neposlouchám, přesto desky od Death kulty . A kultovní desky se přece nehodnotí ! Skoro stejné hodnocení tu má kabát , či dymytry poslední - 8,5 . Ale ve světě je nikdo nezná ! I z hlediska času tyto desky obstáli . leprosy je taky kult . Nevím. Chudák Chuck se v hrobě obrací . Desky death po celém světě. Kdo tam zná Dymytry , či kabát ??

15. 10. 2021 18:38

zásadní nahrávka - Honza

připadá mi, že by Spiritual Healing měl mít 10. Pořád je to super deska (spousta starého death metalu se už s odsupem času nedá moc poslouchat) a tehdy to byla úplná pecka, ktrá tvořila žánr.

15. 10. 2021 17:11

- htaedas

Jinak co se týká Sodom, tak samozřejmě pro mě ještě větší mladická srdcovka, kterou sleduji do dnes a doufám, že se Pagan brzy odhodlá k tomu seriálu :-)

15. 10. 2021 17:07

- htaedas

Můj současný názor na alba Death rozhodně nekopírují můj tehdejší pohled a oblíbenost jednotlivých alb. Např. toto album jsem neměl vyloženě za oblíbené, ale teď po těch desetiletích! musím uznat, že je to na poměry death metalu výborný thrash a když se teď prokousávám Humanem, tak oproti mému mladšímu já se mi nyní SH asi bude líbit víc :-)

14. 10. 2021 22:09

- The Keeper XIV.

Ve svém deathovém období jsem toto album považoval za asi nejlepší ve svém žánru.

14. 10. 2021 21:30

- rumcajs

I pro mě byla Spiritual Healing první deskou Death. Měl jsem půjčenou kazetu od kamaráda a na druhé straně byli Sodom Better Off Death, kteří mě chytli mnohem víc. SH je hodně jiná než předchozí dvě desky, ale mě zrovna tahle deska příliš neoslovila. Z té progresivní etapy kapely mám raději jiná alba a zároveň mi přijde bližší předchozí tvorba. Čímž neříkám, že se jedná z mého pohledu o zklamání nebo propad, to ne, jen mě prostě zrovna zde ta změna stylu úplně nesedla, byť se jedná stále o vysoce nadstandardní hudbu. No, a ten obal taky nemusím :-). Za mě 8.

14. 10. 2021 15:42

v rámci diskografie 9/10 - Demonick

No ja naopak pokladám Leprosy za ich najhoršie dielo (čoby ale iné kapely dali za takto kvalitnú "najhoršiu" dosku, heh) a práve Spiritual Healing za začiatok ich fantastickej krasojazdy. Tu začína byť DEATH konečne tou kapelou, akou ju ma väčšina fans najradšej - nie len "obyčajná" death metalová brúska, ale štýlotvorný a neskutočne originálny zjav na metalovom nebi. Čo viac dodať k Spiritual - opäť neskutočný obal, konečne vychytaný zvuk, neotrelé nápady, ktoré by niektorej kapely vystačili na hneď niekoľko albumov, texty, vokál, všetko TOP. Avšak to najlepšie iba malo prísť...

14. 10. 2021 14:52

- Obsolete

Death jsem nikdy moc nemusel kromě jejich prvních třech alb,z nichž Leprosy(jedno z nejlepších DM alb všech dob) pokládám za jejich nejlepší.Naopak Spiritual pokládám paradoxně za jejich slabší věc.Paradoxně proto že je Spiritual Healing všude pokládaný za jejich top věc,aspon tedy co se raný tvorby Death týče. 8/10 je hodnocení s kterým se plně ztotožnuji

14. 10. 2021 11:49

- htaedas

Technicky album poskočilo hodně dopředu a co se týká kytarových riffů, tak se jedná o perfektní thrash metal. Nálepku death metalu tomu může dávat max. styl zpěvu. Melodické vyhrávky se začínají kupit, někdy stylově podobat těm z předchozích alb viz. začátek Within the Mind. Nový kytarista je v sólech poznat, je to fakt bohatší. A že by album bylo nějak chudé na dvojkopáky mi nepřijde viz. např. Defensive Personalities. PS: toto album je patrně první, které jsem od Death slyšel. Nejvtipnější tehdy bylo, že jsme měli nahranou kazetu, kde bylo jen napsáno Death a nic víc, takže nám nezbývalo nic jiného, než tomu věřit. Po pár posleších jsme však v titulní skladbě zaregistrovali onen název a bylo to jasný :-)

14. 10. 2021 7:56

Kladivo - David Svoboda

Deska, která začala otevírat dveře tomu,díky čemu se DEATH pro mě stali nejlepší Metalovou kapelou Všech dob. Progresivní postupy, geniální melodie, skvělé výkony všech a Chuck. Spiritual Healing byla první skladba, kterou jsem od DEATH slyšel a od té doby je to moje nejoblíbenější Metalová kapela navždy. Ale Člověk už se blíží.....10/10

14. 10. 2021 7:33

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08049 sekund.