ACCEPT - Humanoid
Accept mám rád, včetně éry s Tornillem. Bohužel...

MOTÖRHEAD - Kiss Of Death
Dobrá deska, 5 výborných skladeb, zbytek průměr...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : situace mezi ex. cleny Citronu (...

ACCEPT - Humanoid
Posledný kvalitný počin tejto kapely bol Blind...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Já si jen dovolím vyjádřit se k Palu Drapákovi....

ACCEPT - Humanoid
Kdykoliv o sobě dá tato německá legenda vědět, je...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Audi: Bartoň a Vlasák odešli z Citronu kvůli...

ACCEPT - Humanoid
ja jsem jsi tu desku pustil s nadsenim ale po 4...

ACCEPT - Humanoid
Za Humanoida bych akceptoval :-) hodnocení přesně...

ACCEPT - Humanoid
Tak tohle se asi nedá hodnotit. V podstatě mají...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku DIO - Angry Machines


Ronnie - b.wolf

byl famózní bezkonkurenční pěvec; pro mě je jedno, kde zpíval, od Dio jsem pořídil všechno a žádná fošna není špatná. 8,5/10

20. 02. 2022 11:05

9/10 - Demonick

Milujem vystrelky typu Jugulator, Diabolus In Musica X-Factor, One Second ci Load, a tento album nie je vynimkov. Paradna vec!

20. 02. 2022 1:09

- rumcajs

Za mě jde o kvalitu materiálu a jak mi nový materiál sedne. Maideni mi nesedí od Dance of Death, od Judas mám dost rád Redeemera, ale Firepower mě nebaví. A třeba poslední Slayer mi přijdou perfektní, stejně jako Exodus.

19. 02. 2022 19:26

- Pepsi Stone

To se nedá pausalizovat. U Maiden bych na turné k nové desce nešel, ale vždycky rád půjdu na jejich retro koncerty. To samé u Def Leppard nebo Metallicy (i když tam je to trochu sporné). Ovšem u Judas, GNR nebo Motley Crue jsem vždycky vyhlížel nové věci, mnohokrát ale marně.

19. 02. 2022 18:48

- orre

Tohle je ale celkově problém našinců! Naši rádoby fanoušci reagují jen na provařené klasiky. Fanoušků typu "mám vypálené první dvě cedla" je většina! Víte, co je piv za jedno originál CD? Takové Německo a dejme tomu Japonsko je úplně jiná mentalita. Tam je aktuální tvorba kapel na stejné úrovni jako klasiky. Za sebe můžu potvrdit, že slyšet po Xté Future World, The Trooper, Brikety atd je hrozné utrpení! Takových je nás minimum. Mimochodem, na Angry Machines musím mít náladu. Pokud je, je to výborné.

18. 02. 2022 21:12

Angry Machines - Domy

Skoro mám dojem, že jsem tohle album slyšel nejčastěji. Zkoušel jsem mu leta letoucí přijít na chuť. No a nakonec musím soulasit s recenzí. Tohle se moc nepovedlo.

18. 02. 2022 13:05

DIO - zplihlé tělíčko

Připojím se se vzpomínkou na DIO v Akropoli. Ten sál je dost malý a co pamatuji, tak byl našlapaný, ale můžu se plést, je to už spousta let. Koncert byl prakticky utajený. Nikde žádné promo a plakáty. Ale zážitek byl velký. Pamatuju ještě na zaparkovaný Tourbus na ulici před klubem. Naopak s Heaven and Hell byla sportovní hala naplněna jen minimálně. Pódium posunuto až doprostřed plochy a místa k sezení zaplněna jen sporadicky. Koncert byl bezchybný a DIO ve skvělé formě. Bohužel všechno to jsou už jen vzpomínky. Angry Machines je asi nejdivnější deska DIO.

17. 02. 2022 13:37

- Pepsi Stone

Den po tom pražském koncertě hráli 19. března 1997 taky v Plzni a to byl tak jediný koncert, kde jsem Dia viděl. Návštěvnost v hale Lokomotivy byla taky dost bídná, o vyprodání se mluvit nedalo a to lístek stál 450 Kč. Když hrál nové věci, lidi byli hodně chladní, ale když spustil We Rock, bylo to o něčem jiném. Jako předkapela byla, myslím, plzeňská kapela Xantypa, ale jistý si rozhodně nejsem.

17. 02. 2022 8:03

- V.

Asi jsem divný, ale mě ta deska baví :-) Big Sister je super flákota!

17. 02. 2022 7:10

- CNHVL

K albu AM jeli Dio tour, v jehož rámci se stavili i v pražské Akropolis. Lidí nebylo snad ani na půl sálu. Tehdy hrál v ČR Ozzy a vyprodal dvakrát Sportovní halu. Dio hráli převážně z Holy diver. Dodnes mám na kazetě záznam koncertu pořízený na diktafon. Dio byl skvělej, ale kapela mi výrazem a přístupem vůbec nesedla. Žel, další návštěvy Dia v ČR - před Deep purple a s Heaven and hell jsem nestihl;( Díky za tenhle seriál recenzí.

17. 02. 2022 1:55

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08499 sekund.