ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MOTORBAND - Černá a bílá


- Hamlet

Proč se už na to nevykaslou? Každé další album s jiným zpěvákem. Už je to fakt traparna. A fór na závěr? Nedávno jsem na nich byl a zpívali jenom kytaristi. Tak co to má bejt?

5. 06. 2023 0:44

- The Keeper XIV.

Na netu jsem našel ukázky, které jsou překvapivě docela hitově znějící, což jsem od této padlé kapely už ani nečekal (dávno je po mši za vítězství a říši ptáků). I když je pravda, jak tu někdo poznamenal, že to docela zavání tancovačkou.

28. 01. 2022 20:14

- themooncrow.217

Mám pocit, že se Motorband už 30 let snaží s každým novým albem a sestavou násilně vlámat do "Kamil Germany" minulosti, svého pomyslného Mount Everestu, paradoxně však číselný kód k onomu trezoru tkví v oné minulosti a tak se Motorband ocitl v časové smyčce, ze které se nemůže dostat ven. Další potíž vidím v tom, že Libor kapelu nepřejmenoval hned po Kamilově odchodu, to jméno je spíše prokletí, táhnoucí ke dnu, tížící. Ale chápu Libora, že se svého piplaného dítěte nechce za žádnou cenu vzdát, dát ho do děcáku či svěřit cizím nemilujícím pěstounům je absolutně nepřijatelné. Je správným otcem: v dobrém i zlém, třebaže opičí láska je svině. Nový materiál je slabý okresní průměr s dobrým zvukem, na obohacující soustředěný poslech určitě ne, spíše jako kulisa do dílny, garáže, něčím vyplnit ticho prostoru. Libor je sympaťák a vytrvalec, hrne si to svoje Jiráskovsky Všem navzdory, za to palec nahoru, ale nepochopil sem, jestli skladbou "Díky vám" chce nové i skalní fanoušky spíše získat nebo určitě odradit. Ať tak či onak, vidím to na rozpačité přešlapování na místě, s toužebným vyhlížením lepších (starých) časů.

24. 01. 2022 11:25

- čéééši do toho

Deska "V" mě fakt baví, skladby jsou zajímavé, říznuté moderním metalem na klasickém heavy základu ..... tahle Černá a bílá je dost sešup dolu, spousta skladeb zní jako zábavovka , takový trochu tvrdší Harlej

24. 01. 2022 8:57

Motorband - Domy

Strašně dlouho jsem byl fanda týhle kapely. Ale v období kolem Heart Of Machine jsem nad nimi už "zlomil hůl". Lidsky jím držím palce dodnes, ale musel by to bejt fakt silnej muzikantskej zážitek aby mě přivedl zpátky do tábora fans. Zmiňovaný patetický singl Díky Vám to fakt není. Ten mě naopak spíš odrazuje od toho desku vůbec zkoušet :(

24. 01. 2022 8:11

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08124 sekund.