TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku ANTHRAX - Sound Of White Noise


Absolutní pecka... - Kolík

...další a zároveň poslední vrchol tvorby Anthrax. Žádné jiné metalové kapele se nepodařil tak úžasný přechod do 90. let. Škoda, že zůstalo jen u této desky. 10/10

20. 06. 2022 7:33

Dodnes - Evildead

si pamatuju, jak jsem celý nadšený letěl do hudebnin koupit kazetu, a pak se doma tloukl do hlavy, protože jsem si myslel že mě Anthrax nemůžou zklamat, stejně jako jedna popová kapela "blekalbem" :) Tímto dnem mě bohužel Anthrax přestali zajímat, mimo jednu jedinou událost, a to koncert v Milovicích, už s Belladonou, přehráli skoro komplet Among The Living a z Bushovy éry tuším jen Only. Pro mě parádní koncert. A co se týká té výšu uvedené popové kapely, v půlce setu jsem se sbalil a jel k domovu, tohle jsem fakt nedal :D

17. 06. 2022 20:45

- themooncrow.217

A to je na tom to smutný, že by se jim za to vysmáli, kdežto ta navoněná bída trhala žebříčky hitparád. Dneska by je možná za nový duch Spreading plácali po ramenou. Ono nakonec ty trendům podléhající kapely prozřou a až si prošlapou ty ztracené cestičky, vrátí se ke svým kořenům. Jen jsem chtěl napsat neznalostí diskografie kapely nezaujatý názor, jak to vidím. Poslechl jsem jen ty dvě: Spreading super, Sound ani náhodou. Večer si dám Coronet - R.I.P. Spravím si chuť:))))))

17. 06. 2022 20:16

- orre

Vydat v roce 93 desku jako Spreading, vysmáli by se jim a opravdu by to nikoho nezajímalo! Jasně, že je to deska poplatná době, ale tenkrát vyšlo pár perel a tohle je jedna z nich! Stomp už taková řacha nebyla.

17. 06. 2022 19:03

- themooncrow.217

Nikdy jsem je nemusel a neposlouchal, ale nedalo mi to, tak jsem do toho šel. Bohužel, za mě jedno velké nafouknuté nic, namachrovaným zvukem nahustěná bublina, která splaskne po druhé, max. třetí skladbě. Nuda, nuda, šeď, šeď. Tohle je přesně ta nahrávka, která mě utvrzuje v přesvědčení, že Nirvana svým Nevermind spolu s černou deskou Metallicy zabili metal, všechny firmy, manažeři, kapely najednou zapomněli na své kořeny a zbláznili se v té nové - a slepé - vlně. Anthrax jakbysmet. Nakonec jsem zkusil i Spreading a to byla jiná káva. Tohle je metal, tohle nářez, tohle je les rukou nad hlavou!!! Sound je kalkul, vlezdoprdelovství směrem k MTV, přiživit se na aktuálním módním trendu. Závěrem: Medusa je metal!

17. 06. 2022 17:59

... - Kovi

Zvuk strašnej, styl mi nesedl vůbec, slyšel jsem to v době vydání asi 4x a nic... od té doby jsem se k tomu nevrátil. Jediné pozitivum tohoto alba je Bush, ale Belladonna mi jako zpěvák taky vůbec nevadil.

17. 06. 2022 16:49

- orre

Famózní deska a fantastický Bush! Poslední opravdu veliká nahrávka kapely. Among v moderním provedení. Nemají žádnou slabou desku, ale Among a Sound vynikají nade vše.

17. 06. 2022 14:01

- Meres

Jedna veľmi dobrá, až výborná skladba (menovať netreba) a zvyšok o ničom. Pre mňa slabota a Bush ma vôbec nebaví.

17. 06. 2022 7:06

Vidím to jinak - Domy

předem podotýkám, že jsem pamětník týhle doby. A Persistence Of Time byla parádní šleha. Tohle album bylo trochu šok. Nějak jsme ho zkousli a hodně tomu pomohl singl Only. Ale, že by z něj byli všichni staří metalisti nadšení naprosto popírám. V mojí sociální bublině tomu tak nebylo. Nakonec jsem CD dokonce prodal. I když nedávno jsem si ho opět pořídil zpátky. Je nakonec jediné s Bushem, které mi zůstalo ve sbírce. Svoje místo na slunci si letama určitě obhájilo. Bush je bezpochyby technicky lepší zpěvák než Beladonna ale směr kterým se Anthrax s ním za mikrofonem vydali už mi neseděl.

16. 06. 2022 22:24

- Jirka Čáp

Nejlepší album od Anthrax. Pokud mám chuť si je poslechnout, obvykle sahám po tomto. Naposled minulý týden. 10/10

16. 06. 2022 13:51

10/10 - Demonick

Viac snaď ani nie je čo dodať. Genialny hlas, zvuk, skladby, všetko TIP TOP. Škoda, že takato silna forma kapele nevydržala i naďalej a Anthrax sa v druhej polovici 90.rokov prepadli do suterénu celého metalového žanru... PS: Potters Field je ozaj jeden z najlepšich otvarakov Anthrax, totálna šleha

16. 06. 2022 10:23

A je to tady - David Svoboda

Geniální deska se zpěvem, který konečně poslal hudbu Anthrax do velmistrovské kategorie. John Bush je pro mě jedním z nejlepších hlasů v Metalovém ranku. Už v Armored Saint dokazoval, že je velký hlas, ale u Anthrax to jen umocnil. Dost bylo uječeného vokálu, teď vládnou Groove rytmy a skvělý hlas. Celá deska je prostě šleha. A to ještě nejsme v roce 1998 10/10.

16. 06. 2022 7:35

- rumcajs

Skvělé, energické album, u kterého mě ale vždycky zlobil trochu zastřený zvuk. Jinak skladby nemají chybu a Bush je excelentní. Album má jeden z nejlepších otvíráků, jaké jsem kdy slyšel a hned po něm následuje geniální hit Only. Za geniíální považuji i Black Lodge, ze které ten Lynch stříká snad víc než z celého seriálu Twin Peaks. Tohle se kapele fakt povedlo. Škoda, že v podobném duchu nebyly i další desky kaply v devadesátkách. Kvalitativní rozdíl mezi touto deskou a Stomp 442 je fakt propastný. Přijde mi, že kapele se v té době vůbec nechtělo hrát metal. Volume 8 je výrazně lepší, ale stále několik světelných let za tímto milníkem.

16. 06. 2022 3:30

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08727 sekund.