TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku HELLOWEEN, HAMMERFALL – 30.6.2022, O2 Arena, Praha


- ov42

Proč by měl být Sascha Gerstner zbytečný? Naopak je to ON, kdo od svého příchodu Helloween kytarově tahne (a taky dost skládá). Při vší úctě k Weikimu, je to zakladatel, autor nesmrtelných klasik, ale kytara mu naživo slouží hlavně k pádlování. Většinu kytarový práce odvede právě Sascha, jak ve studiu, tak naživo. Sóla taky nemusím, raději bych uvítal pisničku navíc. A na pivo během koncertu nechodím, vidět koncert pro mě znamená být před pódiem či na ochozech od intra po outro. Vedro nebylo v O2 vůbec, fronty dole obrovské, zvuk byl poněkud přeřvaný vepředu.

7. 09. 2022 7:57

- Krtek

Byl jsem účastníkem koncertu a z mého pohledu jsem zažil výborný koncert Helloween. Pohled jsem změnil už dřív, když mě přestalo bavit sedět na zakoupeném místě a přesunul jsem se do sektoru nad kotel - co nejblíž kapele. Tolik asi k přísným kontrolám. Hammerfall se proti Helloween jevil jako předkapela. Možná i kvůli špatnýmu zvuku. Krom posledních tří hitů (a Sweden Rock) mě moc nebaví. Zato koncert Helloween musel dojmout všechny starý fanoušky kapely. To spojení je jistě kvůli penězům, ale my to tak přeci chceme! Výkon všech na pódiu výbornej! Snad jen sólo zbytečného kytaristy Gerstnera nudilo, ale dalo divákům možnost dojít si pro pivo. Závěr: Fronty v normě, vedro ušlo, zvuk nic moc.

31. 08. 2022 13:05

Martin - Petr

.. seš ten druhej blbec, ještě že si se ozval

10. 07. 2022 19:40

:-) - Martin

Kazdej druhej blbec je u nas v CR zvukar. Kazdej dela zvukare a neco zvuci. Kazdej si opravuje sam elektrinu a dela fasadu. Ecce Homo Homolka hadra

10. 07. 2022 15:33

Zvuk - Petr

Seděl jsem nad kotlem... Hammerfall super zvuk, jak se říká všeho s mírou!!! Helloween předimenzované, všeho moc bum bác, rvalo to uši!!! Kiske byl tak uřvanej, že si jeho hlas nebyl vůbec podobný!!! Moc kytar, dvě by stačily, bohužel by někdo musel z kola ven!!!

10. 07. 2022 11:04

Zvuk - Petr

Seděl jsem nad kotlem... Hammerfall super zvuk, jak se říká všeho s mírou!!! Helloween předimenzované, všeho moc bum bác, řvalo to uši!!!

10. 07. 2022 11:01

Hells - Dejvik

Vy to asi furt nechápete. Walls a Keepers jsou to nejlepší a nejdůležitější, co Helloween kdy vyplodili. Není důvod to ze setlistů stahovat, když tyhle věci tu kapelu ztělesňují. Ta kapela byla především o Hansenovi s Kiskem, po jejich odchodu to celá leta byl jen smutný vtip, který fungoval pod logem Helloween. Ta kapela byla u širšího spektra totálně odepsaná. Persony se vrátili a vyprodaná O2 aréna, náhoda? Nemyslím si. Naopak by toho z prvních desek mělo zaznít ještě víc, protože to jsou ty pravé dýně. Koncert hrozně fajn.

9. 07. 2022 16:15

Hells - Dejvik

Vy to asi furt nechápete. Walls a Keepers jsou to nejlepší a nejdůležitější, co Helloween kdy vyplodili. Není důvod to ze setlistů stahovat, když tyhle věci tu kapelu ztělesňují. Ta kapela byla především o Hansenovi s Kiskem, po jejich odchodu to celá leta byl jen smutný vtip, který fungoval pod logem Helloween. Ta kapela byla u širšího spektra totálně odepsaná. Persony se vrátili a vyprodaná O2 aréna, náhoda? Nemyslím si. Naopak by toho z prvních desek mělo zaznít ještě víc, protože to jsou ty pravé dýně. Koncert hrozně fajn.

9. 07. 2022 16:15

- Petr Z.

Setlist BEST OF byl před covidem. Taky jsem doufal, že už bude konečně méně věcí z Keeper éry, protože jsem čekal na pecky jako "The King for 1000 Years", "Hell Was made in Heaven", "Revelation", "Where The Rain Grows" či "Mr. Torture". Jinak kapela hrála skvěle a koncert měl solidní grády. :) Jen ten setlist. PS: Poslední dobou mě dost sere, jak Kiske fláká ten zpěv. Hlas má od Boha, ale přijde mi, že to občas neskutečně fláká. Deris je oproti němu totální profesionál.

8. 07. 2022 23:43

to Sunstorm - Metamorphic Dreamer

... You Always Walk Alone je Kiskeovka, to by si jí musel prosadit :-) Celý koncert byl pojatý jako jedno velké Best Of, tak jsem to vnímal já a proto ten setlist tak vypadal...

8. 07. 2022 13:44

- sunstorm

Koncert mě rozhodně bavil. Jedinou výhradu bych měl k setlistu Helloween. Když už má byt v setlistu zastoupena "Keeper Era", tak proč nesáhnout po skladbách jako: We got the right, Twilight of the gods nebo treba Tou always walk alone, které podle mého nejsou o nic horší než profláklé hity?

8. 07. 2022 10:34

- Lukáš

Tak já nevím, asi jsem byl jinde. Hammerfall mě neskutečně bavily, zvuk byl v našem místě naprosto perfekní, nástroje čitelné. Pak přišli helloweeni, zvukaři dali volume doprava tolik, až z toho uši bolely, protože aparatura to fakt nedávala. A navíc nepředvedli nic exra zajímavého. Byl jsem jeden během Helloweenů z těch spících.

8. 07. 2022 9:21

- Moloch

HonzaFuentes: Nevim jaký harmonogram myslíš, ale avizovaný začátek akce, uvedený i na vstupenkách, byl v 19. hodin. Jarda: Předpokládám, že si seděl v priizemi, protože dole na ploše to s frontami bylo mnohem horší. ov42: Ještě do nedávna bylo v 02 areně zakázanè vstupovat s kelimkem (na baru zakoupeného) piva do sálu. Teď to vystřídal další absurdní zákaz - zákaz pet lahví s víčkem. V předchozích letech Helloween hráli v kapacitně jen o trochu menší sportovní hale na Výstavišti a koncerty to byly mnohem lepší.

7. 07. 2022 10:35

- Bubák

Mně přijde, že jste byli všichni ,včetně recenzenta, na úplně jiným koncertu. Helloween byli naprosto fantastický. Hammerfal měli fakt dost zprasenej zvuk, dementní výběr skladeb, ale Hells nikoliv. Andiho sem tak dobře nikdy zpívat neslyšel a Kiske je zkrátka bůh. Navíc byli neskutečně sehraný + geniální zvuk. (stály jsme cca 10m pře d zvukařem.

6. 07. 2022 22:36

- - Hooligan

Míří někdo ze zdejších redaktorů na koncert Kiss?

6. 07. 2022 22:11

- Petr

Helloween mají tolik pecek, že je vytáhnou příště : )

6. 07. 2022 18:09

- Danny7th

Ta kapela evolučně skončila s The Dark Ride. To byl jejich vrchol. Od té doby jen sází na jistotu, protože skalním to tak stačí... Návrat Hansena s Kiskem se hodil do krámu všem zainteresovaným, proč tu značku na stará kolena ještě trochu nepodojit, že?

6. 07. 2022 14:38

- Mr.Deadhead

Díky za diagnózu Meres :) Radši hledím vpřed. A na truc si jdu pustit My God Given Right:)

6. 07. 2022 14:24

- Meres

Áno, si divný Mr. Deadhead. Návrat Hansena a Kiskeho tejto kapele dodal na istej relevancii.

6. 07. 2022 13:29

- Mr.Deadhead

To Metamorphic Dreamer: Já bych právě koupil, kdyby hráli starý Helloween. Kteří evidentně skončili s deskou My God Given Right. Pro mě bohužel. Jsem prostě jasně necílová skupina tohoto podniku, ovšem zřejmě menšinová.

6. 07. 2022 12:17

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.11485 sekund.