RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku GENERATION RADIO - Generation Radio


- Ferda

ws, nedovolil bych si soudit, co jsi nebo nejsi, neznam Tě, jen mi přijde přitažené za vlasy delat drama z jedné věty v takhle dlouhém článku, který chválí produkt Frontiers a dumat nad tím, proč se tady na Frontiers nevykaslou. Já si z toho vzal to, že stojí za to si GR poslechnout, tak mě zajímalo, jak si tenhle text vzal Ty. A ber to v klidu, o nic nejde

11. 09. 2022 13:37

to Ferda: - Petronius

Tahle recenze je o tom, že Generation Radio je tentokrát kromobyčejně povedený, byť labelem sestavený hudební projekt. Co kolegovi ws vadilo, je už tradiční šťouchanec vůči snahám byznysmena Perugina a jeho labelu, a mně třeba vadí i zhola zbytečná facka Del Vecchiovi ("prznitel"), neboť s Generation Radio nemá nic společného. A platit by zde mělo obecně: styl, který neposlouchám, nehodnotím, zvláště ne pejorativně. Kritické, nebo až negativní hodnocení předkládám jen u skupin a projektů, které jsou v mém poslechovém okruhu, a zkrátka se v novince nepovedly.

11. 09. 2022 12:14

AE - ws

Tak se děsně moc s moc poníženě omlouvám , jakožtp podčtenář všem odborníků, že jsem napsal svůj podnázor. Nikdy bych si ve svých 60ti nedovolil být vaším kolegou jelikož ničemu natož hudbě vůbec nerozumím. Už budu držet hubu aby to Nadodborníkům nevadilo. Ještě jednou se upřímně omlouvám a zalézaám do bažin.. P.S. Poníženě s NADoddborníkem Petroniusem souhlasím i s názoren na mnohokrát ODBORNĚ OPRÁVNĚNĚ hateovaného Del Veechia, a Sunstorm i The Big Deal se mi také dost líbily). Pro Ferdu : jsem retard, nikdy ničemu nic nerozumím. Asi nejsem dobrý Čech, ti rozumí vždy naprosto všemu.

11. 09. 2022 11:42

- Ferda

ws, pochopil jsi, o čem je tahle recenze?

11. 09. 2022 11:12

-- - Petronius

Velmi příjemná muzika (AOR s lehkými dotyky hard rocku), jako vše, u čeho se objeví Deen Castronovo. Mým favoritem je píseň I Hope You Find It. A k tomu italskému labelu Frontiers: jsem rád, že existuje, tvoří a propaguje melodický heavy rock. Jak píše nadkolega ws, něco se jim povede víc, něco míň (procentuelně bych odhadl to, co se mi od nich v poslední době opravdu líbí, tak na 1/5 produkce). I tomu ostouzenému Del Vecchiovi se sem tam něco zadaří, třeba letošní srbský objev The Big Deal a koneckonců i aktuální Sunstorm.

11. 09. 2022 10:19

Frontiers - ws

Proboha... už asi po pětisté stěžování si jaké sračky pořád chrlí Frontiers, jak je to hrozné atd. atd. Proč se na produkty F prostě nevykašlete? Já nemám rád muzikál a dechovku, nikdy si nic takovýho nekoupím a nevlezu na to, ani na to doonekonečna nenadávám. Ušetřím tím hodně času na poslech třeba právě projektů F , protože přestože ne každý je extra, vyberu si, a hodně se mi jich líbí, a to mnohem víc než žánry kterým se vyhnu jako čert kříži, a nemusím na ně pořád kydat ho--a). Vřele doporučuji :-)

11. 09. 2022 8:25

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08227 sekund.