TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MEGADETH - Killing Is My Business... And Business Is Good


7/10 (v rámci diskografie) - Demonick

Pre mňa osobne druhy najslabši debut z THE BIG FOUR (po Anthrax), ale všeho všudy zaujimavá nahravka, ktorá trpí typickymi bolesťami prvých albumov (česť vynimkám...), t.j. slabšia produkcia, zvuk a ešte citeľná kompozičná nevyrovnanosť. These Boots je tu úplne zbytočna a Mechanix je pre mňa v porovnaní s The Four Horsemen iba odvar... Naj skladby: Last Rites/Love To Death Skull Beneath The Skin Looking Down The Cross

21. 10. 2022 16:51

- Guns

No konečně :) První deska Megadeth je celkem dost zvláštní. Rád se k ní vždycky vrátím, ale zas tak často to to není. Nevím zda je tím horším ozvučením či jak je dost promakaná. U následující desky mě to vůbec nevadí, ale zde to ještě není ono. Přirovnávat tuto desku k první od Metallici mě nikdy nenapadlo i když mají celkem dost společného. Hlavně rukopis Dejva. S tím, že se na první desce objevili čtyři skladby, které Mustain napsal v době Metallici nevidím žádnou potíž. Přece jen vznikali pro Metallicu, tak proč je tam nedat. Jasný z pohledu toho, že musel Dave tvořit na desku nové místo aby k tem z Metallici ještě dvě třeba dopsal, tak chápu jeho naštvání, ale zase vznikli tyto, které ukazovali současnou formu Mustaina a jeho představu jak hrát dál. S tím, že chtěl být ještě rychlejší a zuřivější se mu to i částečně podařilo, ale díky ne zas ta podařenému a ostrému zvuku, to až tak nevyzní. (I když v první skladbě, ty kytary celkem dost řežou :)) Ovšem jsou tu fakt pekelně rychlé věci. Ale s tím, že by Mustainovi bylo jedno, že druhá deska Metallici byla o dost promakanější než první, to bych ani neřekl. Tahle deska je taky hodně promakaná, už jen stačí poslechnout první věc a je jasno, že Megadeth to hrají hodně jinak. Jen je to ještě furt dost rychlé a skladby nemají běžně pět a více minut. Fakt je, že o proti první desce Metallici je to takové špinavé a neuhlazené, což je možná dobře, ale i špatně. Co se týče dvojice Looking Down The Cross a These Boots, tak souhlasím, že v první písni ty vyhrávky jsou zvláštně nazvučené, ale písnička je to pro mě hodně dobrá a nijak moc neruší ty ostatní. Jo nešlape, tak hodně na plyn, ale je hodně dobrá. Druhou píseň asi jako jedinou na desce moc nemusím a asi se nedivím, že na mnoho znovu vydáních není. Mé nejoblíbenější skladby jsou asi Killing Is My Business… And Business Is Good hlavně kvůli tomu konci. Ten je boží a ty sólíčka slast :) The Skull Beneath The Skin a Looking Down The Cross. Pro mě je určitě první deska nejpromakanější za všech prvních desek čtyřky. Nejblíže je Metallica, ale Anhrax a Slayer se k tomu teprve dostávali a stejně ne asi v takové míře. Za mě za osm. Pecka přijde až o rok později.

9. 09. 2022 20:46

- rumcajs

Nene, tahle deska stojí rozhodně za víc než za sedm bodů. Spolu s debutem Anthrax asi nejnářezovější debutová deska velké čtyřky, tahle je ale ještě o fous neučesanější než geniální debut Anthrax. Za mě 8,5. Lepších desek je v diskografii zrzka pomálu. A tip pro Pepsiho - v linku máš odkaz na remasterovanou verzi, nebylo by vhodnější dát tam link na originál?

8. 09. 2022 0:31

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08243 sekund.