RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Tobias SAMMET (AVANTASIA, EDGUY) - Avantasia žije, Edguy odpočívají!


- Metamorphic Dreamer

Fajn rozhovor....Hltal jsem v devadesátkách když něco z melodického metalu vyšlo, takže i Edguy a Avantasii, nicméně Sammetův zpěv mi prostě přijde teatrální a jeho Angličtina výrazově afektovaná... asi jako když se někdo naučí anglicky a všem chce ukázat jak moc to umí :-)

26. 09. 2022 10:45

- Hellhammer

Skvělej rozhovor. Hned se mi vybavilo, když sem poprvé koupil The metal opera část 2. Naprostá klasika. Škoda že se ze Sammeta stal postupem let magnet na prachy a vykašlal se na Edguy

25. 09. 2022 20:42

Perfektní čtení - Josef V.

Chválím za skvělý rozhovor s Tobim. Na novou desku Avy se těšim, ale díky tomuhle čtení jsem se pomyslně vrátil do zlatých starých časů a zavzpomínal na éru Vain Glory Opera až Hellfire Club. Díky za ty časy.

12. 09. 2022 12:28

- Martin

Já na Rocket Ride slyším dost cílenou změnu ve zpívání. Tobias tam zpívá vic procítěně a o dost lépe tam vynikla barva jeho vokálu. Hodně je to slyšet hlavně v Catch of The Century a Matrix který jsou o dost více rockovější. Jinak dík za povedený rozhovor pánové.

11. 09. 2022 18:15

- Hamlet

Chlapi díky. Dnes sem si dal do repráků Savage Poetry a je to stejná mrda jako tenkrát. Perfektní rozhovor s návratem do zlatých časů power metalu.

11. 09. 2022 18:11

- Kamzo

Vynikajúci rozhovor!!!..Ďakujem..paráda.. Edguy po Superheroes mám veľmi rád..a teda Hlavne album Mandrake a Hellfire Club..Avantasia prvé 2 albumy su uz legendy..ako mám všetko, ale prvé 2 albumy plus Scarecrow sú ozj šupy!! Zvysok mám napocuvane ale až tak ich netočim..Dufam ze sa Edguy vrátia aj keď asi uz nie ako na Mandrake:-)

11. 09. 2022 16:16

- Majk

Zničené hlasivky měl v závěru roku 2006 a od té chvíle už to prostě není jako dřív. Je to hodně slyšet na prvním živáku Avantasie, kde zpívá fakt tragicky. Ale alba jako taková mi přijdou pořád skvělá. Na každým je minimálně pět pecek, který fakt fungujou. Skvělý rozhovor mimochodem

11. 09. 2022 10:37

- rumcajs

Edguy je velká škoda, Sammetovo ego se holt už do regulérní kapely nevešlo. Od Avantasie mě baví jen první dvě desky, další už považuju za metalový šantán a výprodej.

11. 09. 2022 10:11

- adrian

Diky za rozhovor! Jo to byly tehdy casy - obdobi od Vain Glory Opera do Hellfire Club, to byla zlata era melodickyho power metalu. To uz je dneska nostalgie. Edguy je strasna skoda, ale je pravda, ze uz na Rocket Ride to nebylo ono a dalsi desky pak uz byly uplny nesmysly. Takze to skrehotani, ktere pak zacal Tobias pouzivat misto zpevu, ho naucil Sasha jako novou techniku? Tak to teda dekujeme ... Jinak verim, ze by The Spirit Will Remain dneska Tobias zpival v jine tonine. V te puvodni by to neuzpival ani nahodou. Nevim, co se mu stalo s hlasem, ale holt je to teda jina technika :-)

11. 09. 2022 9:41

Skvělý rozhovor - Pepa z Depa

Přečteno na jeden zátah. Skvělý čtení a skvělý informace o historii tohohle malýho velkýho muže. Díky

11. 09. 2022 2:58

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08925 sekund.