RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MEGADETH - So Far, So Good... So What?


8/10 (v rámci diskografie) - Demonick

Trochu neprávom prehliadaná doska, ktorá je žiaľ v tieni Peace Sells a nasledovného míľnika Rust In Peace. Zhadzuje ju trochu zvláštny, ba až podivný zvuk (mať album dnešnú produkciu, tak zabíja!) a 2 trochu priemernejšie veci, a to Liar a 502. Naopak musim znovu pochváliť texty - to práca par excellence! Naj skladby: In My Darkest Hour, Hook In Mouth, Set The World Afire

24. 10. 2022 21:40

- Guns

Tahle deska je ještě furt hodně dobrá, ale po zvukové stránce, je přeci o něco hroší než předchůdce. Ovšem nazvučení sólíček je hodně zajímavé. Opět jsou výborné a strašně je žeru. Stejně jako na předchozí desce :) Jinak zvuk kytar mi hodně připomíná první tři desky metallci. A asi bych tuto desku označil za nejvíce Thrashovou z osmdesátkové a devadesátkové éry. Kytary pěkně řežou jak nikdy dřív ne a později také ne, až na desce United Abominations. Na desce jsou skoro všechno výborné skladby. Trochu moc nemusím úvodní věc, která není vůbec špatná, ale moc mi nesedla. Ovšem daleko více nemusím předělávku Anarchy In The UK Ono to bude tím, že celkově to písničku moc nemusím, jinak není špatná. Ovšem radši si poslechnu též předělávku od Pistolí a sice Problems, ta je hodně dobrá. Jinak s deskou nemám vlastně žádný problém. Deska má v sobě ducha předchozích desek a trochu něco nového, co mě ještě baví dost. Ne jak na dalších dvou deskách, kde se to dalo jiným směrem. U této desky doporučuji určitě si poslechnout původní zvuk. I když je při nejmenším zvláštní, ten upravený z roku 2004 nemá zdaleka takovou atmosféru a dynamiku jako právě ten původní. Za mě 9/10. Hodně podařená věc.

4. 10. 2022 21:06

- Petr

Úvodní instrumentálka je boží! Souhlas s tím, zlatej analog, bubny (hlavně) a další nástroje měli hloubku, dnešní produkce je optimalizovaná, generická a všechny bicí znějí tak nějak chladně …

23. 09. 2022 22:32

Nejlepší? - Ronnie

S hodnocením souhlasím, střídají se hymny se slabšími kusy. Rozhodně však to nejlepší kapelu teprve čekalo. První tři desky v devadesátkách jsou to nejlepší, co kdy kapela složila.

23. 09. 2022 13:08

- rumcajs

Album, kterému jsem i díky zvuku nepřišel na chuť. Kdybych měl hodnotit, známka by se pohybovala okolo 6, a tak to neudělám :-).

22. 09. 2022 20:32

- orre

Totální klasika! Minimálně 9/10! A zvuk? Originální, žádná deska se tomu nepodobá. Slavným remixem to Mustaine opravdu nezachránil, spíše naopak. Ty dohrané kytary jsou egoismus nejvyššího kalibru!

22. 09. 2022 18:29

Zvuk - Antony

Ano, zvuk nahrávky je, milosrdně řečeno, specifický.. :) Ale beru ho jako historickou vlastnost nahrávky. Btw, zvuk současných metalových produktů je v 95% případů daleko horší vinou dynamické komprese a jiných "vynálezů".

22. 09. 2022 11:43

- Meres

Album v poho, ale zvuk bohužiaľ stojí za hovno.

22. 09. 2022 9:32

- Futureman

Pro mně taky nejlepší, hned za ním Peace Sells... a pak už to jde z kopce dolů. Novinku jsem ani nedoposlouchal. Asi stárnu :-)

22. 09. 2022 8:10

Nejlepší - Antony

Pro mne je tohle album jednoznačně nejlepší, co kdy MEGADETH udělali. Jedno z nejvýznamnějších děl thrash metalu i metalu obecně. Bez sebemenší slabiny. Znám je od okamžiku vydání a jeho poslech byl vždy 100% přesvědčivý. Co skladba, to unikát, každá má neprozkoumatelnou hloubku, ve které lze stále objevovat.

22. 09. 2022 7:54

- Cyberolas

Nechápu ty výroky o slabším albu. Tohle je skvělá deska plná typckých harmonických postupů Megadeth, ze kterých těžili ještě nekolik alb poté!

22. 09. 2022 7:45

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.11181 sekund.