ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Ozzy OSBOURNE - Patient Number 9


Ozzy - b.wolf

je neskutečná legenda a moc jsem nevěřil, že ještě nějakou tu fošnu spáchá. Po "hodnocení" na EM jsem neváhal a poslechl. Solidní deska, taková pohodová (njn, roky jsou roky) a určitě lepší než ty hrůzy, co vyplodil po Ozzmosis... 8/10

14. 09. 2022 19:49

- Danny7th

Pro mě je do dnešních dnů nejlepší deska od Ozzmosis, právě Scream. Taková Diggin Me Down, to je morda jako prase. Spolu s Facing Hell (z Down to Earth), se jedná o mé neoblíbenější Ozzyho skladby za posledních 25 let.

13. 09. 2022 19:23

Troška do mlýna - Domy

Já jsem Ozzyho přestal sledovat po Scream. To byla deska, která se mi ale absolutně nelíbila. Black Rain a Ordinary Man jsem už ani nezkoušel. Respektive poslechl jsem si vždy na ytb aktuální singl a řekl si, že to není ono. Dnes jsem shodou okolností ještě před přečtením recenze poslouchal 2 věci z novinky a začal jsem uvažovat o tom, že tohle album asi za poslech stojí. Ty 2 věci naznačují, že pecka jako No More Tears to nebude, ale někam k Ozzmosis by třeba mohlo :) Díky za recku. Asi půjdu do shopu a pořídím si CD.

13. 09. 2022 19:09

- Demonick

Pepsi je znamy tym, že rád vo svojich recenziach perlí jedna radosť, a tak som si dnes Scream pustil na svojom hifi a ABSOLUTNE žiadny katastrofalny spev! Naopak, Ozzy tam znie veľmi dobre, prirodzene a nie tak umelo a *uméééčane* ako na poslednych svoch doskach. Vzhľadom na jeho vek, to ale má prepačené. Btw, Scream je jeden vyborný, svieži, moderny album, kde pre tvrdý riff netreba isť ďaleko... to isté Down To Earth, v slabšom prípade Black Rain. Žiaľ, novinka je na gitarové riffy pomerne skúpa, keďže Watt je mizerný gitarista a Iommy a Zakk všetko neutiahnú. Vybrnkávačky a sóla sa ale podarili na výbornú a taká Dead And Gone je hit ako remeň!

13. 09. 2022 19:06

- rumcajs

Já teda novinku neslyšel, tak se nevyjadřuji. Titulku jsem slyšel a ta mě ničím nenadchla, snad je zbytek alba lepší. Chci se taky vyjádřit ke kritice alb po Ozzmosis. Down to Earth je povedená deska, Black Rain mě neoslovila ale pár pecek na ní je. Scream - skvělá, tvrdá metalová bomba. Melodická, maximálně heavy, moderní a přitom klasický Ozzy. Zhoršený zpěv jsem nezaregistroval, zato jsem zaregistroval pecky, hlavně v úvodu alba, ale to je Ozzyho klasika, s vrcholem v geniální Diggin Me Down. A taky trvdé, originální kytary Guse G. A mmch., je to skvělá hudba do fitka.

13. 09. 2022 16:34

- orre

Tohle bude určitě důstojná tečka Ozzyho. Taky zastávám názor o nejpovedenější nahrávce od Ozzmosis. Ordinary Man byl takový malý průser! To by byl hodně špatný konec. Novinka funguje jako Repentless u Slayer. Taky důstojná tečka. Fakt nepočítám s další deskou Ozzyho.

13. 09. 2022 14:44

7/10 - Demonick

To by som potom musel dať fantastickym albumom 1981 - 1995 hodnotenie aspon 20/10 a stále vyborným 2001 - 2010 aspon 11/10... Inač ale ide konečne o kvalitny, žial na mňa až priveľmi baladicky a soft album, pri ktorom tak trochu zaspávam, avšak v takom veku Ozzy - klobuk dole! Trocha mrzí trestuhodné nevyužitie Zakka Wylda - jeho hra tu nijak nevynika a tvrde riffy chybajú PS: tvrdiť, ze je prúser Ordinary Man lepšie ako cokolvek z tohto obdobia chce poriadnu davku odvahy... PS2: že sa rok naspať nevedelo o novinke? Veď o nej Ozzy rozpraval už od vydania Ordinary...

13. 09. 2022 13:27

9 - J.A.N.

Ozzy (73) Tony Iommi (74) Jeff Beck (78) Eric Clapton (77) a další "mladíci", chlapcom prajem veľa zdravíčka. Neuveriteľné, že ešte v takom veku po tom všetkom čím si prešli s plienkami sú schopní natočiť super album 9/10.

13. 09. 2022 12:38

Utopie ? - lukáš

Nová deska utopie ? Vždyť Ozzy to annoncoval už před rokem ! To že před 30 lety chtěl skončit, to je jiná. Ono ale je dost obtížné skončit, když lidi chodí na koncerty, kupují si desky - např. viz Scorpions. Klaus Meine řekl, že na důchod nemyslí. Až to " přijde " , tak to přijde. Ozzy je legenda . Do éterku před pár dny řekl, že udělá ještě jedno turné. Ty live verze 2022, kde zpíval vyzněly skvěle. Trpí Parkinsonem, ale jeho nejslabší formou. Upadl a měl pochroumaná záda, poté se mu do těl dostal hnusnej vir. Myslel sem, že je více nemocen. Kdyby přijel do Prahy, určitě na něj půjdu. Nová deska- opět to není žádnej průser. Příčina, proč za ní Ozzy nedostává maximální hodnocení je jasná - Chybí Randyy Rhoads. 9/ 10

13. 09. 2022 10:49

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09144 sekund.