CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Audi: Bartoň a Vlasák odešli z Citronu kvůli...

ACCEPT - Humanoid
ja jsem jsi tu desku pustil s nadsenim ale po 4...

ACCEPT - Humanoid
Za Humanoida bych akceptoval :-) hodnocení přesně...

ACCEPT - Humanoid
Tak tohle se asi nedá hodnotit. V podstatě mají...

ACCEPT - Humanoid
A cenu za najvtipnejšiu recenziu získava:

PEARL JAM - Dark Matter
Savarip: bavil som sa s tebou tupče? :-)

PEARL JAM - Dark Matter
Současná produkce Pearl Jam mi není nikterak...

PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MEGADETH - Youthanasia


10/10 (v rámci diskografie) - Demonick

Rokmi sa tento kotuč vypracoval na môj najobľubenejší Megadeth - genialny obal, moderný ťažkotonážny zvuk, vynikajúci spev a jedna skladba lepšia ako druhá. Hit strieda hit, refrény pamätáte aj o polnoci a ja ani neviem, ktoré 3 skladby by som mal označiť za tie najlepšie, takže spravím výnimku a napíšem ich tu rovno 5, aj keď to bude náročné! Naj skladby: Reckoning Day, Addicted to Chaos, Family Tree, I Thought I Knew It All, Elysian Fields

4. 11. 2022 12:02

- Petr

Pecka album, zvukově technologická špička. Zlatej analog. Koupeno na MC, booklet luxus. Totálně mě to dostalo do kolen. Tehdy měla hudba koule, dnes je to už všecko jen optimalizovaný digitální tuc tuc bez hloubky a dynamiky.

18. 10. 2022 19:11

- Kamzo

Nevedl som si nejako jeden čas zapamätať názov tohto albumu..vždy som vravel, tam kde tá teta veša decká na šnúru:-)..trio albumov Rust in Piece, Countdown a Youthanasia je vymakany Megadeth!!! U mňa ešte aj Crypting Writings ktory je tiez vyborny!! Táto zostava je u mňa najslávnejšia a asi aj najlepšia..osobne ďakujem za tieto recenzie za výbornú kapelu..fajne sa to číta a samozrejme skoro vždy si ten daný album prehrám a popritom čítam recenziu..pecka..uz teraz sa teším na nasledujúci album:-)

15. 10. 2022 9:34

Změna - Antony

Album přineslo změnu. Nikoli k horšímu, prostě jen jiný přístup. Velice rychle po vydání jsem si je oblíbil a opět hodnotím na maximum.

15. 10. 2022 8:32

youth - blackwhit

moje vstupenka do sveta Megadeth. na to se nezapomina...10/10. Zajimavy, ze nikdo nezminuje nikdy moji oblibenou Family Tree... :)

14. 10. 2022 15:59

Youthanasii... - Kolík

...jsem nějak nezkousnul. Countdown je u mě o ligu výš. Přesto 8/10.

14. 10. 2022 7:11

- orre

Taky jsem byl V Praze! Naprosto nedýchatelno! Menza skoro na zhroucení. Škoda těch Testament, kteří měli původně předskakovat.

13. 10. 2022 18:55

10/10 - Domy

U mě jasný vrchol a naprostá špička. Sjížděl jsem tehdy kazetu s tímhle albem snad každej den. Dokonce jsem byl tehdy v Praze na koncertě a byl to fakt zážitek. Super doba !

13. 10. 2022 15:23

- rumcajs

Pro mě jedna z méně oblíbených desek Megadeth. Určitě obsahuje kvalitní věci, pamatuju, jak mě tehda uhranula klipovka k "Train",ale jako celek mě deska úplně nebaví. Za mě 7,5.

13. 10. 2022 9:45

- Guns

Youthanasia je pro mě nejlepší deskou z devadesátkového období. Možná díky to mu, že je deska ještě více zjednodušena a melodičtější. Nachází se na ní plno výborných věcí, které dle mého předchozí počin moc neměl. Zde až na Black Curtains jsou víceméně výborné skladby. Pro mě jsou nejlepší Elysian Fields, The Killing Road, Youthanasia, Reckoning Day, Train of Consequences a Victory. Poslední věc je na desce asi nejtvrdší a asi i nejpromakanější. Hlavně se mi líbí slova, která jsou hodně poskládaná z názvů písniček z předchozích desek v jeden příběh. To je hodně zajímavý nápad. Skladba je celá boží a hlavně Ellefsonova basa. Jinak písničky mají zase výborná sóla a dobré melodie. V těsném závěsu je první ploužák, který ukázal Megadeth v jiné poloze, která není vůbec špatná. Zbytek písní nejsou špatné, ale nemají až takovou sílu jako tyto zmíněné písně. Líbí se mi dost i celkový zvuk desky, i když musím se přiznat, rád si pouštím ten upravený z roku 2004, který mi k té desce padne hodně. Hlavně ty bicí mají daleko tvrdší vyznění a myslím, že to není na škodu. Jinak určitě mohu pochválit i přídavky, kde se nachází mimo jiné demo písně New World Order, které je snad i lepší než výsledná plná píseň. Hodně podařená věc, která ještě odkazuje na tvrdší a propracovanější stránku kapely. Nesmím zapomenout na zajímavou poloinstrumentalku Millennium of the Blind a čistě intrumentální věc Absolution. Tyhle věci jsou taky dost podařené. Musím také zmínit zajímavý obal na kterém starší žena věší ne prádlo, ale malé děti. To je hodně zvláštní obal. Souhlasím s Pepsim za deset.

13. 10. 2022 1:14

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09395 sekund.