RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku KABÁT - El Presidento


Pro Posluchače: - M. Rota

Jestli neslyšíš, že refrén Japonce je jako vytrženej z Kůže líný od Kolína, tak si asi hluchej. Má to jen jiný slova jinak je to stejný. xD Kupodivu novou fošnu sjiždím hodně často a to se mi zezačátku moc nelíbila. Dnes už vlastně s recenzema souhlasím. Dobře napsáno. Blíže ale souhlasím s Šafrem.

4. 02. 2023 13:46

Zvědavec - Posluchac

Nejde o žádné povyšování Je to vyjádření k recenzi. Můj názor na desku je ten, že po dlouhých sedmi letech čekání na nové album, by neměl posluchač po prvním poslechu říkat, že tahle skladba je tutově nezařazený pozůstatek z předminulé desky, tahle zase z minulé atd. "Zatoulanej Japonec - Restaurace pana Kalvody", "Oni - Schody, nebo Peří, prach a broky"...Na první poslech hned rozpoznatelné zásoby z šuplíku. Šuplík je určitě plný i do budoucna. Problém je v tom, že to člověk vnímá jako točení se dokola v minulosti.

4. 01. 2023 19:03

- Zvědavec

A kde ty bereš právo se jako posluchač povyšovat nad druhého? :-)

29. 12. 2022 16:28

Recenze - Posluchac

Zase takové bludy v recenzi. Prej Opilej klavír jako Valkýyra...mnebo Japonec jako Kůže líná... Japonec je svojče Restaurace pana Kalvody, hrozná odrhovačka, co se velmi pravděpodobně nedostala na minulé album. Námořníci jsou v recenzi zase shozeny jako sračka, ačkoliv se poslouchá ze všech nejlíp, byť pravděpodobně je to odkaz na podporu Ukrajiny. Kde ti reccenzenti vždycky chodí na ty nesmyslný přirovnávání písní, to netuším.

29. 12. 2022 2:57

- ToPi

Podle ukázek to nevypadá vůbec špatně. Po více než dvou desetiletích si říkám, že si to asi pustím komplet.

28. 10. 2022 18:18

- orre

Zklamání? Je to furt stejné a hledat v dnešních Kabátech rozdíly neuním. Pro mě to je všechno tancovačkový rock ala ČR! Čest vyjímkám jako Doležal.

28. 10. 2022 8:57

- SvojPat

Za mě zklamání. Po uveřejnění singlu Rumcajs miloval manku jsem byl nadšený. Po poslechu prvních třech písní jsem byl také nadšený, ale bohužel mě zbytek desky až na Nesmrtelnou tetu nebaví. Celkem mě překvapuje, že (jak jsem se dozvěděl z druhé recenze) pro někoho může být tato deska lepší než Dole v dole nebo Corrida.

27. 10. 2022 18:38

... - Kovi

Je to jednoduché, každému se líbí něco jiného, což je dobře. Já s novým albem Kabátů nemám problém, jak se tu už níže psalo, první poslech mi přivodil smíšené pocity, ale asi po páté ti už pěkně "zapadlo" dal bych 8/10 A co se týká několikrát zmíněného Traktoru, tomu jsem na chuť prostě nepřišel ani po 50tém poslechu.... snažil jsem se, ale nic. Nelíbí se mi moc zpěv a také název Traktor mi přijde fakt stupidně směšný... agro jako prase. Bratrům Balkovým to šlo mnohem lépe třeba s Tarantulí... jejich album "Peklo pro všechny" bylo super i diky skvělému zpěvákovi Vítězslavovi Kulovi. Nevím sice proč se pod albem Kabát píše o Traktoru, ale to je vlastně jedno :-) Dohadovat se a napadat se tady kvůli rozdílnému názoru a vkusu je zbytečné. Někdo rád Kabát, jinej Traktor, někdo tvaroh, někdo mák.... nebe je modrý a tráva zelená.... a tak je to dobře, tak to má být :)

26. 10. 2022 18:57

- Adam

Jo, omlouvám se J.A.N.O.V.I. ... ale moje pointa byla, že noví Kabát si podle mého určitě nezaslouží 8/10 (proto jsem uvedl kapelu od T a jejich poslední desku pro srovnání - je lepší, ale z dlouhodobého hlediska je Kabát lepší, ok), i minulá Do pekla/Do nebe měla mnohem víc strhujících věcí, je to tak na úrovni Banditů... Přesto bude zajímavé sledovat, jestli rádioví dramaturgové šli opravdu tak do kopru, že už nebudou hrát nové věci od Kabátu nebo budu přijemně překvapen (poslední věci, co se uchytily, byly z alba Corrida, pokud vím, za což by se všechna komercni rádia měla stydět, s ohledem na to čemu dávají přednost).

26. 10. 2022 17:11

To Hellhammer: - b.wolf

...následuju Tě... bez komentu a jmenovat tu Traktor, to už je fakt dno...

26. 10. 2022 16:21

Rockovej Elán. - lukáš

To Rumcajs : Pro mě je Kabát rockovej Elán. Oproti jinejm českejm kapelách maj obrovskou výhodu v textech. "Jako by zpívali " o Česku. Každej človíček ví, co se děje. špalek je poklad rockové scény. Neřekl bych , že žijou z postaty svých začátků. Neznám jinou rockovou českou kapelu, která má tolik hitů. Pohoda, Burlaci, Kdoví jestli ...

26. 10. 2022 8:39

- rumcajs

Kabát je díky svým prvním albům a thrashovým začátkům zasloužená legenda, byť žijící z podstaty svých začátků. Traktor je něco, co mě zcela míjí, byť se posledním albům kapely nedá upřít výborná zvuková produkce a občas se trochu povede i text. Přesto jde o úplně jiné ligy a přiznávám, že když v rádiu začnou hrát Traktory, přelaďuji.

26. 10. 2022 7:46

- Aldus

Lukáši, promiň, ale každá recenze je SAMOZŘEJMĚ pohled autora... čí jiný pohled by to měl být????

25. 10. 2022 18:10

Pohled autora. - lukáš

U recenze by se mělo psát - je to jen pohled autora. Takhle se lidi nebudou naštvávat. Protože každý člověk je originál. Někdo v té písni slyší " trochu country, trochu folku ...Někdo v zase tyto vlivy neslyší .

25. 10. 2022 17:13

Začalo to hodnocením. - lukáš

začalo to hodnocením.

25. 10. 2022 16:54

- Savapip

to lukáš: konkrétně - komu a kdy byl na těchto stránkách smazán jakýkoliv názor, jedno jestli pozitivní nebo negativní?

25. 10. 2022 16:28

Nepiš negativně. - lukáš

To crust : Nepiš negativně nebo tě smažou.

25. 10. 2022 15:22

- Crust

Na El Presidento jsou určitě skladby, které přípomínají svojí atmosférou, hudebními postupy nebo náladou textů jakési pokračování písní z minulosti (a jsem za to rád), např. "Oni" mi připadá jako "Schody pt.II", nebo "Sladký Tóny" jako kdyby byly "Malá Dáma pt. II". Ale v čem je proboha dle recenzenta "Opilej Klavír" podobný Valkýře? "Valkýra" je melancholická valivá Špalkovka s temným textem ve stylu "Ďábel a Syn", kdežto "Opilej Klavír" je přece úplně jinej styl kompozice.

25. 10. 2022 15:03

- Jana

Myslela jsem to v poslednich letech, ale zda budou hrat v totalni pajzlu, je to prece mozne, pokud jim za to poradatel zaplati, muzou hrat klidne i v pajzlech, ja jsem reagovala, ze třetiligové kapely z SK nevyprodaji ani ten pajzl, jinak si uzivej tatranskeho vzduchu

25. 10. 2022 13:38

- V.

S tou Tublatankou jsi to asi myslel pohrdavě, ale je to tak trošku střelba do vlastní nohy :-)

25. 10. 2022 12:12

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07999 sekund.