ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Joe Lynn TURNER - Belly Of The Beast


- - Petronius

Každopádně je třeba ocenit odvahu, s níž tenhle veterán melodického hardrocku do projektu (pro něj vskutku netypického) šel. S předloženým výsledným materiálem je to ale všelijaké. Dle mého vnímání to JLT překvapivě sedne v moderně střižených, strojově našlapaných kusech, jako je titulní Belly Of The Beast, Rise Up (s výborným refrénem!) nebo Don´t Fear The Dark. Zejména v závěru se ale už hromadí víceméně výplňové ptákoviny (Fallen World, Requiem, nudná Living The Dream). Nic lákavého nenacházím ani na obou baladických pokusech, naopak si značně cením velice slušného, hutného soundu. Za mě tedy 7/10.

20. 12. 2022 15:56

JLT - J.A.N.

Vzhladom na jeho vek, karieru, prisiel so super albumom na trh, minimalne 8. Stary vlk uz hitparady rozbijat nebude, ale je tu slusna platna. Po kade akych Ripperoch, Romeroch tieto skladby maju hlavu a patu a velmi dobry "5FDP" zvuk.

18. 12. 2022 14:10

J.L. Turnera - b.wolf

jsem slyšel kdysi na desce Deep Purple "Slaves And Masters"-jednoznačně největší shit této skupiny, takže bohužel. Fošnu jsem poslechl s výsledkem "bez hodnocení". Na tomhle totiž není co hodnotit...

1. 12. 2022 10:15

10/10 - ws

Renenzi jsem ani nečetl, ale jako neodborník který od JLT slyšel, troufnu si říci, asi všechno, včetně všech jeho projektů a hostovaček, dávám 10. Je to zcela jiné (i jeho vlasy :-)) ), ale naprosto parádní, jediná skaldba mne nezklamala. Moderní a prostě hustý. Nevím co je Eurometal, ale vzjhledem, že typů metalu je víc než pohlaví ( zatím prý 18 ...))) ), je mi to jedno.Palec nahoru Joe.

30. 11. 2022 19:31

- orre

Pokud to srovnám s blbostma typu poslední Lande, Romero a 1001 super kapela z Frontiersu, je to megadílo!! Sorry

29. 11. 2022 16:32

- Savapip

od Turnera super krok, klobouček za odvahu udělat muziku nejen jinak než jako obvykle, ale navíc dobře

29. 11. 2022 14:14

- JonathanGray

Velmi trefně popsáno. Měl jsem problém to vůbec doposlouchat. Na druhou stranu chápu umělce, že nemůžou stát na mistě a chtějí se někam posouvat. A když nemají do vínku danou múzu autorskou, může to dopadnout i takhle. Sympatie za coming out, ale hudebně to jde mimo mě. Ja chci poslouchat od JLT prvotřídní hardrock a ne druholigový euro metal

29. 11. 2022 12:52

- MichalPuchovsky

Chápem, že album nemusí sadnúť každému, ale za mňa jedná o jedno z najpríjemnejších prekvapení roka. Po podpriemerných a zaprdených sólovkách Jorna, JSS, Sunstormu s Romero a Shining Black s Boalsom znie "Belly of the Beast" veľmi čerstvo, moderne a chytľavo. Kto si chce vypočuť melodické hardrock v podaní Turnera, tak mi môže vybrať z dvoch tuctov už vydaných albumov :)

29. 11. 2022 12:05

- rumcajs

První dojem docela dobrý, zní to moderně, tvrdě a zajímavě. Nabízí se srovnání s albem Tonyho Martina Thorns, které je taky povedené. Oproti Martinovi však Turner nabízí jeden nepřehlédnutelný/nepřeslechnutelný bonus, a to ten, že předložený materiál dokáže ještě celkem důstojně podat i naživo. Zatím nehodnotím, musím to více naposlouchat.

29. 11. 2022 12:00

- ToPi

Album jsem slyšel jen letmo, takže zatím nevím. Ale po zvyknutí si na "soudobý mohutný zvuk" a "hurónské manowar refrény (tahle přirovnání se v recenzi fakt povedla) to vypadá slibně, nápady tam nechybí, i když první vypuštěný song byl příšerný.

29. 11. 2022 4:24

- jimmy

Mně se to líbí více než Sunstorm. Super hlas zpěváka.

29. 11. 2022 0:44

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09122 sekund.