ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku SODOM - Get What You Deserve


Jo - Antony

to bylo tehdá velký zklamání. Trvá dodnes. 1/5

15. 02. 2023 14:11

- Meres

Tento abum som vôbec nestrávil, strašný kŕč. 3/10

12. 02. 2023 12:28

- Mr.Deadhead

Já zas v Sodom osmdesátých a devadesátých let slyším toho punku víc. Rozhodně se mi to na Get What You Deserve nezdá až tak extrémně víc. Ale tady těžko říct. Jsou pasáže, kde fakt není slyšet, co tam ta kytara dělá. Což je, pravda, dost punk :)

12. 02. 2023 5:49

- orre

Zásadní problém tohoto počinu je kytarista! Fanoušek Ramones, punku atd tomu určitě nepomohl. S hráčem typu Blackfire by tomu určitě dopadlo mnohem lépe. Na Tapping se ještě skladatelsky nepodílel.

11. 02. 2023 20:41

- Mr.Deadhead

Tomuhle albu skutečně nejvíc ublížil zvuk. Bicí ve stereu, kytara zleva, basa zprava... Kytaře tak není moc rozumět, přestože je to zásadní nástroj. Takže i když si myslím, že hraje zajímavě, ve výsledku je to spíš o pátrání ,,co to tam vlastně hraje,, než o nějakém požitku. Podobný zvukový experiment s umístěním nástrojů proběhl tuším u Manowar na jejich Louder Than Hell. Jenže tam to funguje výborně. Tady je to fakt pohřbení jinak dobré hudby...

11. 02. 2023 13:48

- rumcajs

Solidní deska. V dobových recenzích jsem četl, jaká je to hrůza, ale tak to není. Jejich topka to zdaleka není, ale poslouchá se to fajn a nenudí. Silná 7.

10. 02. 2023 20:57

Alkohol - David

ještě nikdy nikomu nepřinesl nic dobrého. A na Sodom je to strašně moc vidět. Nebýt alkoholu neodešel by Blackfire, nebýt alkoholu neodešel by Witchhunter a Sodom mohli nahrávat další skvělá alba jako Mania a Agent. Jenže výše zmínění byli nahrazeni o dvě kategorie slabšími hráči a když se k tomu přidal špatný zvuk, výsledkem je tenhle paskvil. Sodom měli ale vždycky jednu velkou výhodu - velkou část jejich základny tvořili, řekněme, trochu jednodušší lidé pro které bylo prioritou především rozmlátit si hlavu o zem, a tuto skupinu Sodom nezklamali ani na svých nejslabších albech, takže počiny, které by jiným kapelám podrazily nohy vždy ustáli bez větších problémů.

10. 02. 2023 1:25

- htaedas

Už prvotní pohled na počet skladeb a celkovou délku alba naznačuje, že tady dochází k nějaké změně. Nemluvě o drsnější verzi obalu. Hudební posun by ani tolik nevadil, protože je to aspoň furt nářez, ale ta zvuková produkce to skutečně zabíjí. Přitom předchozí EP dělal stejný studiový "mág" a tam byl zvuk v pohodě. Zvlášť když se porovnají obě verze skladby Sodomized. Škoda no. Díky tomu na albu po kytarové stránce nejvíc vyniknou pomalejší skladby jako zmíněný Mobydick nebo valivá Eat Me. Zbytek je bordel, ale aspoň rychlý.

9. 02. 2023 11:06

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08833 sekund.