TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku SODOM - ´Til Death Do Us Unite


- rumcajs

Mě vždycky fascinoval ten obal, je geniální. I dobové recenze byly pozitivní, takže když jsem si album pořídil, byl jsem neobjektivně pozitivně předpojatý. Album je zábavné, rozmanité, se specifickou atmosférou. Angelripperr to prostě umí, předvedl to na Persecution Mania, osobitost vtiskl i do Better Off Dead a tohle album má taky svou specifickou náladu. Více punkovou, ale to vůbec nevadí, naopak. A Hazy Shade of Winter je jeden z nejgeniálnějších coverů, jaký jsem kdy slyšel, vždyť jde o pohodovku, pravda, trochu rychlejší, od dua Simon a Garfunkel. Podtrženo, sečteno, výborná deska s kultovním obalem. Na plný počet to není, ale pěkných 8,5 tomu bez uzardění dám.

23. 02. 2023 23:08

- htaedas

V dané době jsem se vlastně tímto albem na dlouhá léta s kapelou rozloučil. Blížila se renesance melody power speedu a já zjistil, že k té rychlosti hlavně potřebuji melodie. Stará láska však samozřejmě nerezaví.

23. 02. 2023 18:14

Toto album - David

má v diskografii zvláštní postavení. Je samozřejmě daleko lepší než album před ním, ale samozřejmě daleko horší než to po něm... Tady je aspoň vidět, jak je tvorba této kapely hrozně rozkolísaná. Jedna věc mi ale nejde do hlavy - proč toto album není na Spotify ani Apple music? Je to kvůli tomu obalu nebo skladbě číslo dva??

23. 02. 2023 17:25

- orre

Určitě lepší než předchozí 2 desky, ale taky žádná sláva. Hodně punku, piva a desky o 15 a více skladbách opravdu nemusím. Drsně řečeno, ale typický buranský thrashpunk ala devadesátky.

23. 02. 2023 17:09

- htaedas

Angažování nových hráčů a starého producenta přineslo své ovoce. Bernemann se sice teprve riffově rozehříval, ale i tak ukázal, že v jednoduchosti je síla viz. např. Suicidal Justice. Jednoduchý riff, ale drtí vše. Úvod alba je skvělý, ale i pro mě vlastně ukázal jeho největší slabinu a to, že těchto nekompromisních vypalovaček jako za starých časů není na albu mnohem víc. Album samozřejmě není pomalé, ale na můj vkus je tam zbytečně moc těch "něco´n´rollových" rychlovek. Počet skladeb i jejich délka ještě sice stále evokuje HC/punk odér, ale s novou sestavou se o hlavní slovo opět hlásí thrash a v budoucnu, hlavně díky kytaristovi, mělo být ještě lépe.

23. 02. 2023 12:11

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07698 sekund.