RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...

RAGE - Afterlifelines
Nikde není psáno, že se to musí poslouchat...

MONTROSE - Montrose
z dílny hard rocku. Debutní fošna je skvělá,...

RAGE - Afterlifelines
6/10. Tak dlhý album NIKOMU netreba!

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Jasne, ale to by sa dalo povedať aj o iných...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Možná proto, že skladby podobného ražení měli...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Za mňa veľká spokojnosť 8/10.Len neviem prečo sa...

RAGE - Afterlifelines
9/10












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku ARAKAIN, #ČERNÁ - Praha, O2 Universum, 28.1.2023


- Killmaister

Jak sešel z cesty? Arakain do roku 2002 šlapal jako skvěle namazanej stroj. Z každé desky se dají vytáhnout metalové řežby jako prase. To mi od roku 2003 prostě chybí. Neříkám, že Aleš byl bůhvíjakej zpěvák, ale byla to osobnost. Měl kouzlo, který má třeba Ozzy nebo Lemmy. Arakain od té doby jede jako kolovrátek jedno a to samý a mě už s tím fakt začíná nebetyčně štvát, protože tomu chybí radost z hraní a chuť lidem nabídnout něco víc. JHasný, že návrat Brichty by nic nezměnil, protože už je prakticky nepoužitelný a je vůbec rád že je rád, ale pražský koncert byl opět strojařina bez nějakého většího zapálení. prostě precizně zahraný heavy metal bez duše.

8. 02. 2023 19:22

- Vichtor

Arakain po druhým albu sešel z cesty, která ho mohla poslat na výsluní českého trash metalu. Ale respekt že vydrželi hrát 40 let. Po odchodu Brichty jsem tipoval že skončí.

6. 02. 2023 8:34

- Janek

Arakain jiz nekolik let proste pusobi nudne, strojove. Vydali nekolik alb s Touzimskym, ale ty psinicky proste proleti usima a ani nevis, na ktere album danou vec zaradit, texty nemaji proste silu a ani poslani, vetsinou jsou ty pitomosti, ktere pise Macku z Dymytry. Nebracim nad Brichtou, ten do jiste doby ale umel napsat text, ktery mel myslenku a defacto, vetsina skladeb, ktere zaznely jsou z jeho ery, takze to asi i o necem svedci...Nicmene, Arakain je zijici fosilie, ktera nema cim prekvapit, to, ze budou byvali clenove na vyroci, byla dost zavadejici informace a Krob delal jen reklamu na sveho zubare a optika. Myslim, ze toto vyroci uplne povedene svym pojetim nebylo. Kloubouk dolu, ze kapela jeste existuje a vystupuje zive, ale bude to za par let stacit ? ?

5. 02. 2023 12:50

Čekal jsem víc - Petr Škultéty

Na koncert jsem se těšil. Seznam skladeb neřeším protože při takovým množství alb nikdy nikdo nebude spokojený na sto procent. Nechápu proč hráli tu předělávku od ac/dc - proč?! Novej basák kapelu trochu oživil, protože Urban/Mach jsou klasičtí týpci, kteří se sotva hnou. Celý koncert pak působí strojeně a nudně. Výkony však byly skvělý. Absence Brichty, Kuba a dalších mě zklamala a loupežník Dan Krob se tam zas vystavoval jako kdyby Arakainu (kromě minutový instrumentálky) něco dal. Ten člověk je mi poslední roky tak odpornej, protože všude se jen chlubí jak hrál s Křížkem a Arakainem, ale už neřekne, že jako hráč prostě stojí za hovno. Čekal jsem víc přiznávám ale spokojenej jsem byl vlastně taky. Snad tu Arakain bude ještě alespon 10 let.

4. 02. 2023 13:55

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08676 sekund.