ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Yngwie MALMSTEEN - Marching Out


Souhlas - Domy

Dílo YM jsem začal objevovat teprve nedávno. Souhlasím s tvrzením, že tohle album je takové urputné. Pro mě na něm není nic špatně, ale taky nic extra dobře. Samozřejmě kromě toho, že je to parádně zahrané. Ale nemám to naposlouchané dost dlouho. Třeba to ještě růžky vystrčí. Občas se to stává. Na první signální to určitě nefunguje nijak extra.

29. 05. 2023 21:42

- - Filip B.

Ano souhlas, top alba jsou Odyssey a Eclipse - a to díky excelentním zpěvákům: Turner a Edman. To jsou jedna z nejlepších hard and heavy alb co znám. I když Fire & Ice bylo po Eclipse docela zklamáním - i zde se najde pár parádní kousků, hlavně v 2hé polovině alba. Také následující 2 alba s Vescerou byla celkem fajn, ale pak už to šlo z kopce. Největší propad nastal, když se Yngwie chopil mikrofonu sám. Dnes už je to jen samolibá kytarová exhibice, naživo téměř neposlouchatelná – osobní zkušenost z Masteru ve Vizovicích...

29. 05. 2023 20:19

- ToPi

Ještě než Malmsteen natočil velmi dobré Trilogy a geniàlní Odyssey, ukázal hned na druhém albu, jak umí mlátit prázdnou slámu, což se stane příznačné pro značnou část jeho kariéry. Navíc Soto zde zpívá v polohách, které mu vůbec nesedí.

29. 05. 2023 5:17

Marching out... - Kolík

...se mi nikdy nelíbilo. Což je asi tím, že Sotovi jsem nikdy nepřišel na chuť. Ovšem později přicházejí pecky: zejména Odyssey, ale i Eclipse z r. 90 a Trilogy z r. 86. Po Fire & Ice však jde kvalita prudce dolů. V každém případě díky za seriál.

28. 05. 2023 18:21

dobré album - The Keeper XIV.

ale to nejlepší teprve přijde

27. 05. 2023 21:14

gitara - J.A.N

Hlavne živák z Japonska dokazuje, že tá kapela bola super aj naživo, škoda Sota, že to spolu nepotiahli dlhšie, album určite za mňa 9/10. Každopádne blíži sa Yngwieho autonehoda a bombový Odyssey s Turnerom :P ps. VĎAKA za tento seriál

26. 05. 2023 10:17

- Filip B.

Všechny písně jsou výborné, hlavně pak Don‘t Let It End, On the Run Again, Soldier Without Faith, Caught in the Middle. Malmsteenovi se podařilo natočit několik zásadních alb žánru a každé jeho album bylo něčím specifické a zajímavé, většinou s excelentními zpěváky a celkem často s výbornými hudební nápady. To trvalo až do doby, kdy se maestro chopil mikrofonu, jako zpěvák. Nicméně velké díky Yngwiemu za tvrdou práci, která přinesla ovoce a posluchačům radost! Díky Metal Foreveru za další zajímavý seriál.

25. 05. 2023 21:26

- - Filip B.

Výborné album! Dostal jsem se k němu začátkem 90tek na střední. Na jedné straně kazety „Marching Out“, na druhé „Eclipse“ – pro kytaristu kouzelná inspirace. V dané době byla Yngwieho hvězda na vrcholu. Toto album má v sobě obrovskou energii. Soto je ve své životní formě!

25. 05. 2023 21:17

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.10599 sekund.