TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku KATAPULT - Nostalgia


Můj pohled - Zbyněk

CD Nostalgia je o něco lepší jak projekt Kladivo na život. Texty jsou dost slabé, textaři kvalitní chybí všem. Byl tu zmíněný Olympic. Ani texty na jeho posledních deskách zrovna nezáří. Projekt Kaťata je kromě dvou skladeb slabota. K Nostalgii. Právě píseň Nostalgia je pěkná, jen ten text kulhá, mohl by být učesanější. Chybí Vostárkové, Vrbové, Rytířové.

10. 05. 2023 19:31

Nostalgia - JendaCh

Tak deska je určitě lepší než předchozí Kladivo na život, tam bylo špatně úplně všechno. Tady je aspoň slyšet určitá snaha o oživení, a to taky díky novým spoluhráčům. Čekal jsem to horší.

10. 05. 2023 17:49

texty - Bloody Fox

Podle mě jsou zásadním kamenem úrazu na všech posledních 5ti deskách texty... je to hodně slabý a nevíc se to mnohdy ani nerýmuje. No jo, na Vostárka nikdo nemá!

10. 05. 2023 14:09

- Supanek

A proc by to OŘ mel balit, fanousci desky kupují, pro mnohe je modla a kdyz mu poradatele za koncert daji jeho 130 tisic, tak by byl hlupak, kdyby toho nechal, nehlede na to, ze snad nize ani klesnout nemuze minimalne 20 let...a presto funguje.

10. 05. 2023 14:08

Katapult - Jirka Lulek

Olda Říha tvrdí, že pokud nezemře, tak bude hrát a já mu věřím. S novým albem se obsahově vrátil na zábavy do sedmdesátých let, odkud vzešel a s albem Nostalgia se kruh uzavřel. Texty jsou hodně špatný, zato po technické stránce je zvuk naprosto luxusní, Olda je stará škola, který žádné kompresory a omezovače nepotřebuje. Z takto nazvučené desky by si měli brát zvukaři blues/hard rocku příklad.

10. 05. 2023 11:11

- Jan V

Stačí to srovnat s Olympicem. Janda snad nestárne. Jasný, na každém se věk podepisuje jinak, ale Říha to měl zabalit už tak před 10-15 lety. Tohle je prostě špatný.

10. 05. 2023 8:42

1/10 - PetrR

To se opravdu nedá. Ještě tak instrumentální část, ale zpěv se nedá poslouchat. A omlouvat to věkem ? Co pak takový Christopher Lee v 90-ti letech jako nejstarší heavy metalový zpěvák, to je jiná pecka...

9. 05. 2023 21:58

- Tomáš

Desku jsem poslechl 2x. Celou. Byl jsem ( i dnes jsem - už z Nostagie) fandou. Období do roku cca 82 mám fakt rád. Jak se tu už píše, Vostárkovy texty dávaly příběhy a Olda zpíval. Ovšem Nostalgia nefunguje ani z nostalgie. Respektuji Oldův věk, ale skladby jsou převážně odříkány a texty ... slušně řečeno...prostě hloupé. Mrzí mě to, ale fakt to nefunguje. Ani zvukově. Budiž Katapult!

9. 05. 2023 17:54

- Janek

Musíme brát v potaz několik faktorů, OŘ má 75 let, nebyl nikdy extraligovým zpěvákem, natož kytaristou, věk se prostě podepíše na každém, dále co se nenaučil v mládí, tak dneska samo už nepřijde, přesto mu to stačilo a zejména první dvě desky mu přinesly docela velkou popularitu, ze které dokáže žít dodnes a to velmi slušně.Další faktor je ten, že možná určitou poslouchatelnost Katapultu v dobách minulých měly Vostárkovy texty a Šindelářovo učesání hudby, kde alespoň on něco hrál...Dneska není ani Vostárek, ani Děděk a výsledek je takové mumlání a pár kil na kytaru...

8. 05. 2023 8:57

2/10 - Jan V

A to jen z úcty. Nechápu, jak tohle někdo může dobrovolně poslouchat.

7. 05. 2023 0:36

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08152 sekund.