RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku IRON MAIDEN - 30.5.2023, Praha, O2 Arena


Na koncert - b.wolf

IM ve Zlíně nikdy nezapomenu; je to sice dvě dekády, ale koncert skvělý (nikdy jsem nepobral, jak se IM podařilo pořadatelům dostat na zimák). Jediná chyba byli předskokani, nevím, kde je IM vyhrabali, ale dodnes, pokud kámošům vzpomenu Murderdolls nebo jak se ta hrůza jmenovala, dostávají kopřivku...

6. 08. 2023 7:24

- orre

Omlouvám se za veškeré pochybnosti o současných schopnostech Nicka! Dneska informoval o své mrtvici v lednu letošního roku a to sampzřejmě boří veškeré pochybnosti o stáří. Je to borec a klobouk dolů!!

3. 08. 2023 21:45

- ov42

Absolutně nevidím důvod, proč by to jiný bubeník nezvládl zahrát a jestli to zahraje na jedne kopák nebo na dva je asi úplně jedno, když to zahraje.

14. 06. 2023 13:12

to Petr - Tomáš Marton

Jop, máš pravdu, je to tak

8. 06. 2023 21:07

- Petr

Vidět IM v jednom roce bylo možné v 2003, výběrovka cca v květnu (červnu) ve Zlíně, druhý koncert v říjenu k Dance of death.

7. 06. 2023 22:09

Nicko - PetrR

No nechci brát iluze, ale Nicka nelze nahradit. Na 1 šlapák to nikdo nezabubnuje. A se dvěma to už nebude ono. Jinak Trooper hráli vždy na koncertech rychleji, že i Bruce měl někdy problém to stíhat. Takže jak to zpomalili, tak to více odpovídá původní skladbě na desce.

4. 06. 2023 16:58

- adrian

Taky si myslim, ze az na to Nicko fakt nebude mit, tak se na to kluci vyserou. V jejich veku hledat nejakou nahradu a neco si dokazovat uz nema za mak smyslu. I kdyz si treba Ulricha i dneska Nicko v klidu namaze na chleba, je fakt, ze nektery starsi veci uz mu delaj problemy. Coz je pochopitelny, protoze se nejedna o zadny vecnicky tancovacky, ale komplikovany veci.

4. 06. 2023 12:59

- Demonick

Bez Nicka nebude Maiden? A prve 3 dosky azda boli s Nickom? :-) Hoci mam Nicka a Davea suverénne z Maiden najradšej, Nicko bol v stredu minimálne v poslednej Wasted Years už totalne vyčerpaný a ledva hladkal blany a činely. Bohužiaľ je to fakt. Má svoje roky, ja budem rád ak vôbec v 70tke udržim moč!

4. 06. 2023 12:48

- orre

Bez Nicka nebude Maiden! O tom žádná a Steve? Má tu svou bokovku a to mu myslím bude stačit ke štěstí.

3. 06. 2023 21:01

šlape to :) - Honza

Já jsem tedy taky nezaznamenal nějaké rytmické lapsy, kapela naopak po rytmické stránce šlape jak hodinky a drží krásně pohromadě, je cítit, že krom toho, že jsou individuálně dobří, jsou i sehraní, což je cítit zvlášt dobře, když si sedí basák s bubeníkem. A to jim funguje pořád. Pokud by Nicko šel do hudebního důchodu a IM jeli dál (nějak si neumím představit, že Steve skončí :) ) tak právě tohle by se i s technicky perfektním mladým bubeníkem nemuselo povést nahradit a už by to byla naživo trochu jiná kapela a část kouzla by byla pryč

3. 06. 2023 18:47

to Orre - Tomáš Marton

Jako souhlasím, že tím, že je Nicko nejstarší, asi bude první, kdo bude chtít skončit. Ale asi jsem hluchý, nicméně koncert byl parádní a šlapalo to dobře. Zatím to dle mého neovlivnuje koncerty natolik, aby to byl problém. Maximálně si člověk řekne, že třeba tenhle song mu přijde trochu pomalejší než z desky. Uvidíme. Myslím ale, že nejméně jedno tour ještě bude.

3. 06. 2023 14:29

- orre

Souhlasím. Na svůj věk vynikající, ale nešlape to!! Nicko už to fakt brzdí a pokud to v brzské době zabalí, bude ten hlavní důvod Nicko. Pokud bubeník nešlape, je celá kapela v p....i!

3. 06. 2023 10:48

Marcus - Tomáš Marton

Díky za pochvalu a jsem moc rád, že sis to pořádně užil.

2. 06. 2023 12:12

Reakce na recenzi - Marcus

Recenze napsaná jako by mi vypadla z pera...100% souhlas...a pokud to mohu zhodnotiti, tak jsem si připadal jako ostatní na koncertu poprvé, já na Maidnech poprvé opravdu byl...byť je už poslouchám přes 20 let. Koncert mě nadchnul a musím uznat, že tohle je víc než jen muzika!!!

2. 06. 2023 11:28

to Rainmaker - Tomáš Marton

Jop, odevšad slyším, že středeční vystoupení bylo po všech stránkách lepší:-) Bohužel kluci nemládnou, takže respektuji určité zpomalení nebo upravení některých partů. Ale jsem rád, že Nicko furt bubnuje.

2. 06. 2023 10:54

- rainmaker

skvělý koncerty, druhý den byl o malinko lepší jak od kapely, tak i fanoušci byli divočejší. Na živo z nový desky skvělý Death of the celts a Hell on earth, Alexander geniální. Maiden je moje srdcovka proto bych si přál aby vynechali Fear a Trooper a záhrali něco jinýho...přídavky Trooper a wasted už se hráli hodně pomalu s dost upravenými hlavně bubenickými party a není se čemu vzhledem k věku Nicka divit, i tak paráda. Kdyby hráli v Praze 5 koncertů, půjdu na všechny, tak příště...ještě co se týká zvuku, tak před podiem první 3 skladby horší, pak postupný zlepšení

2. 06. 2023 10:24

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08056 sekund.