GREAT WHITE - Shot In The Dark
Hodně podařená deska. O dost líbivější i když...

GREAT WHITE - Shot In The Dark
Hoši, v klidu. Všechno se udělalo tak, aby...

GREAT WHITE - Shot In The Dark
Náhodou super :) podle toho co čtu na CD se Spajk...

GREAT WHITE - Shot In The Dark
Tak to je fór roku. Spajk v čilé mailové...

PAUL DI`ANNO` S WARHORSE - Paul Di`Anno`s Warhorse
K novince zpěváka Paula Di´Anna a jeho současné...

GREAT WHITE - Shot In The Dark
jan.skala1979@gmail.com

GREAT WHITE - Shot In The Dark
Napis svuj mail, se ti ozvu

GREAT WHITE - Shot In The Dark
Díky za reakci. Prosím tě, je na tebe nějaký...

VICTORY - Circle of Life
Vlastně Instinct s původním zpěvákem Charlie...

WINTERSUN - Time II
Pre mna osobne 1.tka bola uzasna. Aj ked,...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku PAUL DI`ANNO` S WARHORSE - Paul Di`Anno`s Warhorse


7/10 - rublik05

K novince zpěváka Paula Di´Anna a jeho současné domovské chorvatské kapely Warhorse jsem byl vzhledem k jeho neustálým velkohubým mediálním výkřikům značně skeptický. Něco mi však říkalo, že vzhledem k Paulově lepšícímu se zdravotnímu stavu by to nemuselo dopadnout úplně nejhůř, což ostatně potvrzovaly i dříve zveřejněné písně, které tvoří i tohle eponymní album. Úvodní položka, titulní „Warhorse“, je hymna jako blázen, společně s epickou „Here Comes the Night“ patří jednoznačně k nejlepším momentům celého alba. „Get Get Ready“ a „Go“ jsou zase o něco svižnější pecky, Paul se často pohybuje až na hraně svých vokálních možností, místy jsem měl dokonce pocit, že se pohybuje už lehce za ní, což nebylo na poslech zrovna dvakrát příjemný. Textově silná skladba „Stop the War“ má v sobě naléhavost a tah na branku, refrén je správně úderný, bohužel je ale malinko nudný. Podobně rozporuplné pocity jsem měl i u nejméně výrazných skladeb „The Doubt Within“ a baladě „Forever Bound“, obě působí dosti tuctově a jakoby do počtu. Cover „Tequila“ je hodně zvláštní a nečekaný, nicméně z mého pohledu zcela zbytečný. O fous povedenější mi přišel další cover „Precious“, který tvoří se závěrečnou „Going Home“, jež zaujme svým motorkářským feelingem, velmi povedenou tečku na závěr. Jako celek se mi deska víceméně líbila, jedná se ve své podstatě o takový tradiční, poctivý starosvětský heavy metal hozený do modernějšího kabátu, instrumentálně je album na velice solidní úrovni, zejména kytaristé, producenti a prakticky i autoři celého alba Hrvoje Madiraca a Ante Pupačić odvedli opravdu poctivý kus práce. Musím přiznat, že mě mile překvapilo, v jaké je Paul Di´Anno momentálně hlasové formě, ale i jak poměrně slušný materiál si kapela připravila. Pevně doufám, že se nebude jednat jen o jednorázovou událost a do budoucna se můžeme těšit na další super muziku. Potenciál tato parta rozhodně má.

13. 09. 2024 7:25

Jj, - b.wolf

Paula můžu pořád; Architect Of Chaozz, to je pecka, stejně jako první fošny Železné panny. Poslouchám už poněkolikáté, neskutečný nářez. 10/10

11. 09. 2024 20:20

Killers - Domy

Killers a Murder One mě relativně nedávno strašně příjemně překvapilo. Má Paul Di Anno ještě nějakou podobnou pecku v diskografii? Znal jsem ho jen jako zpěváka prvních dvou alb IM a měl jsem za to, že se pak bohužel ocitl v nezajímavých vodách.

8. 09. 2024 22:11

- peter

Osobně považuji Killers za nejlepší desku IM, má sílu a vibe, který mě fakt baví, ani jedna slabá vteřina : )

8. 09. 2024 19:02

- Guns

Paula jsem nikdy nesledoval ani v Iron Maiden, ale tahle deska to asi změní. A když ne, tak jí určitě budu častěji poslouchat. Hodně podařené. Hlavně v refrénech to má fakt velkou sílu. Trochu mě to připomíná bohužel už nejspíše poslední desku Iron Angel - Emerald Eyes. Vrchol je za mě Here Comes The Night, která v refrénu trochu nechá vzpomenout na první Ironi. Osmička je si myslím spravedlivá. Milé překvapení. I jakou sílu stále zpěv Paula má.

6. 09. 2024 21:03

- johny

Vzdy som ho mal radsej ako Bruca. Ale o inych aktivitych...no o tych som nepocul a velmi rad sa do toho pustim. Vdaka za pripomenutie..

5. 09. 2024 16:12

- adrian

Poctivej hevik, jsem rad, ze je Paul zpatky. Jinak Architects of Chaoz je taky vyborna vec.

5. 09. 2024 7:51

- Jan Skala

Přesně tak, Murder One! To je skvělá deska, dvojka Killers mě ve své době hrozně zklamala a od té doby jsem ji neslyšel. Budu to muset napravit.

4. 09. 2024 22:09

Velmi dobré album - cmelak

Paula DiAnna poslouchám strašně rád, znám většinu jeho sólovek. Tato je povedená, kvalitní hevík. Za jeho top považuji Murder one s Killers a DiAnno - Nomad, ostatně oni se žádné velké propadáky se nekonaly.

4. 09. 2024 19:25

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.31688 sekund.