RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku SDI - Satan´s Defloration Incorporated


S.D.I. - Rebelant

Článek je bomba. Je to věc, která na mě nostalgicky "dejchla" a zavzpomínal jsem na školu, rok 89´, MG kazety "emgeton", a pod. Směle můžu říct že S.D.I., Manowar, Helloween a další jsou mé mladí a ty nejlepší vzpomínky na život

30. 04. 2014 12:09

S.D.I. - Fanynek86

Sem rád, že se tomuhle článku někdo věnoval a popravdě mě rozesmály ty Reganovi hvězdné války, to mi vážně uniklo. Zpozoroval sem jen stejnou zkratku, nějaké firmy co dělá dubbing (SDI Media Czech Republic)! Jen si dovolím nesouhlasit. Většína písniček mi spíše připadá, jako odlehčený Thrash říznutý punkem, ale to už je jen taková blbinka. První album, mě vážně bere nejcíc i když na něm chybý totální pecka MEGAMOSH s parádním nástupem! Ještě jednou díky pisateli tomuto článku!!!

22. 08. 2011 10:13

- Draco

Tak ako pre predchádzajúcich fandov, aj pre mňa je SDI nezabudnuteľná kapela. A tento album je totálne perfektný! Vždy mi nabehnú zimomriavky, keď si to pustím zo starej kazety. To boli časy! Ako je možné, že dobré kapely zanikli a oveľa horšie fungujú dodnes? SDI FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9. 09. 2010 13:13

SDI - rudy

kapelka meho mladi.da se rict ze znam vsechny skladby na teto desce nazpamet..:) je dobre se po letech vratit zpet a zaposlouchat se do na tehdejsi dobu brutalnich songu.Diky internetu,kazeta je davno v nenavratnu..vivatSDI

23. 03. 2009 19:10

sdi - vejmrda

jo tak to jsem na tom asi stejně. měl jsem to taky na kazetě ale to už ani není pravda.fakt mazec. bezkonkurenčně nej ve své době .

12. 07. 2007 20:57

- Eso Rimmer

Klasika, klasik. Jedna z prvních věcí která něco málo před dvaceti roky poskvrnila můj kotoučák. Dodnes ji velice rád poslouchám...

3. 05. 2007 22:15

to Pesi: - Marek-Janesession

Vsetky 3 dosky vysli v reedicii u battle cry rec. so super bookletami a bonusmi z nikdy nevydanej 4 fosne. Cenovo su velmi dostupne.

25. 04. 2007 14:42

SDI - Pesi

Nazdárek všichni,taky vzpomínám na tuto kapelu bohužel už ji nemám nahranou nevíte někdo zda by se dala sehnat na cd díky moc

18. 04. 2007 19:47

SDI - BoB

No supr... vynikajici vzpominky... Supr vec!! Ale lepsi je stejne asi ta druha v poradi: Sign Of The Wicked!!! To byla zvlastni bomba....MEGAMOSH!!!!!!!!

13. 04. 2007 14:23

- Heller

Na tejto kapele sa mi vzdy pacila jedna vec- niciva priamociarost a narezovitost pogoidnych songov,ktorych kuzlo je dnes uz snad ani neopakovatelne...Je strasne fajn,ze si na nich niekto spomenul!!!SDI RULEZZZZZ!!!!!!!!

13. 04. 2007 10:35

SDI - Tom

Tak tahle nahrávka má pro mě taky docela zvláštní kouzlo. Dodnes mi šumí z kazety značky Audiostar. Pro mě jedinečná kultovní záležitost, rozhodně to pro mě není jedna z mnoha kapel. To album má strašně zajímavou atmosféru, kterou nedokážu popsat slovy (připomínám, že obsah textů se pro mě stal po přečtení této recenze zcela novou informací). I pro mě to byla jedna z prvních smeček a i když jsem ji dlouho neposlouchal, vždycky na mě při poslechu ta zvláštní atmosféra a kouzlo prvních metalových ochutnávek znovu dýchne (víc než u kdekteré jiné kapely).

12. 04. 2007 15:23

- Marek- janesession

Tak to ano. Vzdy som ich miloval a hlavne tie dalsie dosky sign of the wicked a mistreadet, ale prvy bol skutocne preto tak dobry, lebo bol uplne inde ako vsetky tie tyntydin metaly z nemecka! SDI....MEGAMOSH!!!!

11. 04. 2007 8:38

SDI - cyberolas

No jéé, konečně o nich taky někdo něco napsal. To je kapela, na které jsem v pubertě začínal - výtečný songy a nesmírně chytlavý. Vůbec nevím jak bych to hodnotil dnes, ale nostalgie tu je velká....

11. 04. 2007 6:28

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08111 sekund.