DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku FREEDOM CALL - Dimensions


- Tassadar

Mám moc rád Helloween, Andi mi nikdy nevadil, i přes to, že není kdovíjaký zpěvák mám jeho "přiteplený" hlas moc rád. A to samé platí i u FC, jedna z mých srdcovek, zvláště díky geniální "Land of Light" z alba Eternity, kterou si moc moc přeji jednou slyšet naživo. Ale poslední album je.. jak jen to říct a neurazit.. ne zrovna přesvděčivé? Od nehorázně úchylného intra přes pedofilní hymnu Innocent world /poslouchejte refrén.. a ty dětičky na konci, to je hnus/ až k další stupiditě United Alliance. Tohle fakt nejsou FC takové, jaké jsem je měl vždycky rád.. Následující skladby dojem vůbec nevylepšují, spíš podtrhují onu načrtnutou hrůzu. Mr. Evil /I Want out po XXXXX-té/ je kravina na Ntou, ve Queen of my world a Light up the sky se pro změnu tvrdě opisuje z minulosti /neříkám, že dřív tomu tak nebylo, ale tady je to hodně markantní/ a balada Words of endeavour je ufňukaná ubohost, složená vyloženě proto, aby tam něco takového bylo. O to víc šokuje netradiční Blackened Sun, se svou temnou /a doopravdy povedenou!/ atmosférou se naprosto vymyká běžným skladbám FC a na škodu to doopravdy není, tenhle kousek je z placky bezkonkurenčně nejlepší. Následující titulní věc je podobný případ, sice ne tak povedená, ale jsem schopný si ji poslechnout bez uzardění. Pohodová, hitová.. kéž by celé album bylo aspoň takovéhle! Od teď už kvalita zase letí směrem dolů, přes celkem nudnou My dying paradise, ještě nudnější Magic moment až po.. ne, to není skladba, můj vkus to odmítá označit za píseň. Ono NĚCO s názvem Far Away by si mohli nechat FC patentovat jako nenásilnou formu mučení.. všichni zajatí špioni by bez okolků prozradili, co ví, protože nic nemůže být větší hrůza, než tohle.. I like IT, you like IT, we like IT /inu, copak máte tak rádi? Refrén napoví../.. Far, far, far away, gay time for all night and day.. přes úvodní oslavu pedofilie až k oslavě homosexuality. Achjo, jak hluboko se dá klesnout..? Jsem doopravdy velký fanoušek FC. Žádnému z jejich předchozích alb bych nedal méně, než 8 bodů. Proto jsem tak obrovský sešup kvality nečekal. Dimenze si bez debat odnáší nálepku nejhorší album kapely. A propó, jestli Chris Bay zní jako Andi Deris, tak sním svůj klobouk.. Chris má daleko lepší a čistší hlas, nehledě na rozsah, o jakém si Andi může nechat jenom zdát.)

12. 11. 2009 23:32

vyvážení - Pagan

Neodpustím si krátce zareagovat na Svapipovu recenzi, konkrétně na nepěkné vyjádření o písni "Magic Moments". Pro mě je tahle píseň naopak nejpřitažlivějším kusem, který emocionálně plně koresponduje s názvem skladby. Nemůžu ale taky nezmínit, že sem melodickej kýčař jako sviňa a že právě tohleto chci slyšet. A mně se právě poslední dvě desky Freedomáků s nově nalíčeným kýčoksichtem líběj absolutně nejvíc!

6. 02. 2008 10:27

FC - Peter

Posledni desky FC me dost zklamaly. Tuhle jsem, ale poradne naposlouchal a musim rici ze nejlepsi song od FC co jsem kdy slysel je Blackened sun!!! Mr.Evil takova kindrovina, ale necim tez upouta a musi se poslouchat az do konce :o) Davam vetsi hodnoceni nez Savapip :o)

2. 01. 2008 20:32

gay metal - ashgard

Je to fakt dost přihřátý.

17. 07. 2007 7:29

- Karel

Souhlas s Mr. Evilem, mě se též mnohem víc líbí novinka, než předchozí počin, navíc se dosti zlepšil ten ukňouraný zpěv, ne tedy všude, ale zlepšil...

12. 07. 2007 16:02

Lepší - Mr. Evl

Po trochu infantilním předchozím albu (mě opravdu přišlo přeslazené, dobré pro děti v mateřských školkách) jsou konečně FC zpět tak, jak je známe. A když Gamma Ray budou hrát co předvedli na poslední desce, Stratovarius utahaniny co uz snad ani nejsou ploužáky a Edguy od Powermetalu odejdou definitivně - je o tom co poslouchat rozhodnuto.

12. 07. 2007 9:02

- Savapip

Máš samozřejmě pravdu, díky. Červenám se a marně dumám, jak jsem přišel na Hannover... :-(((

11. 07. 2007 16:19

- DarkEagle666

nie hanoveru ale hamburgu !!!!

11. 07. 2007 11:49

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08074 sekund.