RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku BRUTAL ASSAULT vol. 12, Josefov - Jaroměř, 9.-11. 8. 2007


- Savapip

Já někdy jo, někdy ne. Reporty píšu bez ohledu na to, jestli akreditaci mám či nikoliv a fakt netrpím pocitem, že bych se u toho flákal...

24. 11. 2007 15:59

- Pepa Dubec

To Adamos: Já nedostávám. Vlatně o ni ani nežádám.

24. 11. 2007 14:41

- adamos

Opravdu by mě zajímalo, jestli reportéři z MF dostávají akreditaci. Kdybych já pořádal fest a následně by se objevil takovýhle report, který ani nepopisuje všechny kapely( např. Immolation a Dying Fetus jsem tam nezahlédl), tak bych těmto reportérům už nikdy žádnou nedal.

23. 11. 2007 14:12

- Ravenar

ještě bych chtěl zdůraznit, že nejsem z žádného webzinu, nehraju v žádné kapele, jsem prostě metalový fanda - to aby nedošlo k osočení :-) Jo a taky nechci, aby se vše chválilo, ale o to přece nejde, jde o úroveň toho článku, jeho mizernou úroveň

31. 08. 2007 13:29

- Ravenar

haha, pokračujte v takových \\\"reportech\\\", ostuda do nevidím, člověk, který tohle píše do webzinů, by měl mít daleko větší rozhled a hlavně znalosti, umět vše popsat, přece místo na report netlačí, je neomezený, tak proč takhle stručně a o ničem?? Autorce vlastní názor nikdo nebere, že ano, ale skutečný reportér by se měl asi odlišit od těch, kteří řeknou jenom bylo to dobrý nebo špatný, to dokáže každý. Takže asi tak to vidím já...

31. 08. 2007 13:27

- Lepra

To Wajt: Asi tak,máš naprostou pravdu! Nechci se tady pouštět do nějakých delších kritik tzv."reportu" na BA,abych náhodou nebyl osočen z nějaké agrese vůči ...mhm... reportérům,ale tenhle výpotek je jedním slovem TRAGÉDIE. Myslím,že by se nic zvláštního nestalo,kdyby Ascen a "(aa)" si příště sdělili své dojmy u toho piwka v hospě nebo rovnou ještě během festu samotného a ušetřili ostatní svých těžce poskládaných větiček a dojmů.Možná jim to dalo hodně práce a teď jsou chudáci moc smutní,že se nám to nelíbí... A oni se přece tak nadřeli... :))

27. 08. 2007 5:53

úroveň zinů - Wajt

Otázka zní, zda má cenu vůbec psát reporty založené na čistě "subjektivních pocitech". To co je v tomto reportu může s klidným srdcem prohlásit člověk nad pivem v putyce jako svoje dojmy z kapel, které na festu viděl. Naproti tomu člověk, který píše do zinu, by měl být schopen daleko širšího hodnocení a neměl by být úzce žánrově vyhrazen. V tu chvíli se totiž úroveň zinů degraduje přesně na čisté "hospodské plácání"

26. 08. 2007 17:29

- Mára

nejhorsi report kterej sem kdy cet. myslite to vazne? meli jste akreditaci?

24. 08. 2007 7:28

Takhle má vypadat report - O.

http://marastjakcyp.com/new/?c=3&id=362 Prosím zkuste si to srovnat s vaším reportem a musíte uznat, že obsahová i slohová stránka je zde prostě o pár tříd výše.

21. 08. 2007 13:56

Závěrem - (aa)

ad Mr. Hustler: Uznávám, že pravdu máš v tom, že jsi o "objektivním" reportu nemluvil. Jednu Tvou větu jsem pochopil špatně, nebyl to úmysl. Na druhou stranu Ty jsi mi do úst vložil bez jakéhokoli racionálního jádra o dost víc věcí (viz níže) a chybu jsi nepřiznal. Emoce holt nelze ktitizovat. Pokud bych měl dál diskutovat, musel bych přejít na rovinu Tvé prvoplánově agresivní argumentace. A to nechci. Ani jako redaktor MF, ani jako člověk. I tak díky za zpětnou vazbu. S pozdravem (aa)

21. 08. 2007 9:30

- Elizabeth

Naprostý souhlas s Mr. Hustler, všechna ta "agresivní" kritika nemá co dělat s nějakou objektivitou reportu či tím, zda jste kapely pochválili anebo ne. Z vašeho reportu se totiž čtenář opravdu dozví jen to, odkud která kapela je a co za styl hraje, případně, zda to bylo dobré nebo ne a to je vše.

21. 08. 2007 9:22

- A pro ty úplně nejpomajelší

http://www.youtube.com/watch?v=djFcjDyaZNY

21. 08. 2007 0:23

- Mr.Hustler

PS: pro ty pomalejší: "pokud považuješ tvůj subjektivní názor, že report je dobrý, za objektivní fakt " - jediná má věta, kdy jsem použil slovo "objektivní a report v jedné větě. Doporučuji lekce domácího hlasitého čtení, neb v těch písmenkách a jejich pochopení vyloženě plaveš, brachu. Zdar jak brno. Mrkni na to video, pasuje k tématu jak dělané

20. 08. 2007 23:51

- Mr.Hustler

JÁ o objektivnosti nepronesl ani slovo. Stále tu někdo nepochopil (nechce?), o čem je tu řeč. Nekompetentnost? Slohová? Posluchačská? To ano. Přečti si znova již napsané, já fakt nemám čas ani náladu se znova a znova rozkládat o již vyřčeném s klučinou, co si myslí, že "sofistikovaným" překrucováním / nesofistikovaným nepochopením napsaného něčeho dosáhne . Sbohem.

20. 08. 2007 23:43

- (aa)

Jak má objektivní report vypadat jsi ale udělal předmětem debaty Ty. My se jej "objektivně snažit nepsali. Tak se jen ptám, co je na něm špatně, rád bych konkrétní kritiku.

20. 08. 2007 21:05

- Mr.Hustler

Jak má či nemá objektivní report vypadat ale absolutně nebylo předmětem debaty, pročež se pořád dostáváme od jádra problému, které tkví v tom, že ----* šup zpátky na příspěvek č.1 . nakonec to stejně skončí otevřeným dopisem redakci MF :-) http://www.youtube.com/watch?v=djFcjDyaZNY howk

20. 08. 2007 20:50

a667@seznam.cz - (aa)

ad Mr. Hustler: Přesto zajímavé, že jsi mé předchozí konkrétní argumenty nechal bez komentáře.. jen zase útoky na mou osobu a obecná tvrzení, že "report není objektivní", to už je trochu trapné :) Ještě bych se rád zeptal, jak podle Tebe KONKRÉTNĚ vypadá "objektivní report"? Díky za odpověď.

20. 08. 2007 20:02

- Terminus

AD Mr. Hustler: :-))) Kurva, piča, cecky, mrdat. Naprostý souhlas, náramně jsi mě pobavil.

20. 08. 2007 19:23

- Mr.Hustler

Teď když sis to tak hezky pracně vypsal, měls možná čas se nad těmi agresivními výlevy podprůměrně inteligentních mozků zamyslet. Když už sme u toho slovíčkaření: k tvému bodu dva bych podotkl, že pokud považuješ tvůj subjektivní názor, že report je dobrý, za objektivní fakt navzdory uvedeným názorům "z venčí" (jako že to tak prezentuješ), tak ti není náš malý filozofe pomoci. A na závěr bych ještě doplnil "kurva, píča, cecky, mrdat", abys mohl mé příspěvky shrnout ze stolu jako arogantní výlevy primitiva. Každý, kdo si přečtě kýžený report, si udělá opravdu jistě názor sám. Přeju hezký den

20. 08. 2007 19:17

- Ascela

Mr. Hustler: Myslím, že bohatě stačí, že jsi vyjádřil svůj názor jednou, všichni si jej už přečetli. Přeji pěkný večer.

20. 08. 2007 19:10

1 2 3 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07862 sekund.