ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku CITRON - Radegast (English Version)


- Pepsi Stone

Každý malý dítě, teda vyjma Ladislava ví, že bicí ve Vzdálené jsou skutečně automat. Ostatný skladby nahráli muzikanti z různých německých kapel (určitě se účastnil Ian Finlay z Running Wild). Vondrovic si tam nebouchl, stejně jako Krob si tam nebrnkl.

14. 09. 2010 14:51

- Ladislav

Bicí na Andělovi jsou automat?Skutečně?Seš debil.Příště si o tom něco více přečti.Anebo radši mlč!

13. 09. 2010 10:06

nový web - Rockline

CITRON má nový web: www.citron-group.cz

31. 01. 2008 20:14

- Mirek J.

Na Andělovi nahrál automat jen Vzdálenou a Čarovnou noc nahrál studiový bubeník.Aspoň to bylo psaný ve fanclubáckym časopisu.

6. 10. 2007 15:57

Studio - Venca

Já osobně nejsem moc fanoušek, když CD nahrává za kapelu někdo jiný. Mně jako muzikantovi by asi vadilo, abych někomu vnucoval svoji nahrávku a přitom na ní nenahrál ani notu. Na druhou stranu, jak říká jeden nejmenovaný zvukař - Důležitý je to vymyslet, kdo to pak zahraje je již méně podstatné...

6. 10. 2007 12:44

bonus - Pavel

Já mám od Direktu LP a tam bonus není a pak mám od Direktu CD a tam bonus je :-)

5. 10. 2007 23:42

- Rockline

To vyšlo na tom orig.německém vydání.

5. 10. 2007 21:16

bonus - Deris

Hele já mám angl. vydání Radegasta od Directu na kazetě,ale ten bonus Don´t go tam rozhodně není...Na kterým vydání to vyšlo?

5. 10. 2007 21:07

- MArek-JANESESSION

Ešte som zabudol napíssať, že som Citron videl mnoho krát v rôzných zostavách a nikdy to z Pařezovej strany nebol nepočúvateľný prúser. Vždy hral podľa mňa účelne.

5. 10. 2007 15:49

Rockline - Marek-JANESESSION

Dík, že si ma opravil. Bol to Helge, ja som si na to dodatočne spomenul. Ináč ja to vôbec nepovažujem za nič zlého, keď na doske hrajú štúdioví muzikanti. Je to lacnejšie ako sa trajdať do nemecka , niekedy menej náročné na čas a robia to všetky kapely. Kiss nahrávajúv 3-4 štúdiách naraz, tak je jasné, že tam nemôže byť celá kapela naraz, Judas Priest na Ram It Down nahradily Dave Hollanda automatom a štúdiovým bubeníkom Ronom Lodzkim a podľa mňa pri nahrávaní má ísť ego stranov a má ísť o pesničku, takže keď niekto nemôže sa zúčastniť, alebo na to nemá tak to musí nahrať niekto iný. Fanúšika to väčšinou nezaujíma a dôležitý je výsledok a to aké to bude live.

5. 10. 2007 15:36

- Rockline

Chtěl bych poopravit některé spekulace, protože jsem nedávno o tom s Jardou Bartoněm mluvil. On sám nahrál na ang.verzi všechny sóla, ostatní kytary nahrál Helge Engelke z Fair Warning. Basu nahrál Vašek Vlasák a bicí nějaký studiový bubeník (jestli Fritz Randow si Jarda fakt nepamatoval). Pařízek ale českou verzi stoprocentně nahrál. Tam nešlo o to jestli by to zvládl nebo ne ale protože to bylo levnější nahrát v Německu s němcama než tahat pět čechů do Německa. Na západě je to běžná věc. Co se týče Vondrovice, tak nějaké skladby na Anděla nahrál, ale většinu jich nahrál opět studiový bubeník. Pokud máte někdo zájem, můžete si přečíst rozhovor s Jardou B. na www.ladakrizek.com

5. 10. 2007 15:19

- Marek-JANESESSION

Je to pravda a vonku je to oficialna verzia, že gitaru nahrával Andy Malecek z Fair Warning a bicie na angl. verzii nahral Fritz Randow z Victory (neskôr Saxon). Fritz je dokonca na angl. verzii v ďakovačkách za perkusie. Ale nenahral len rumbagule:-)))

5. 10. 2007 10:29

- Venca

Tak o tom nevím, ale proč by někdo točil za kapelu kytary, když takovej Jarda Bartoň není zrovna ořezávátko. A automat na Andělovi? Ten se mi vážně moc nezdá, ale jak říkám, nevidím do toho a požitek z poslechu mi to stejně nevezme. Kiss také vystavovali svoje ksichtíky jenom na obalu (někteří) :-))

5. 10. 2007 9:12

- Bob

hoši, já vám neví­m, každý přece ví­, že bubny na radegastu nenahrával Paří­zek (kdo ho někdy viděl a hlavně slyšel hrát živě, pochopí­) - i kytary (neví­m jestli všechny a v tomhle pří­padě ani neví­m proč) nahrával taky úplně někdo jiný (už si nepamatuju kdo, tuší­m Krofta ve Sparku se kdysi s tí­m kytarákem o tom bavil a on byl překvapenej, že za to dostal pár šušňů a přitom se té desky prodaly takový kvanta) - stejně jako je veřejným tajemství­m, že bicí­ na Andělovi na útěku jsou automat, páč Vondrovic z Vršovic byl neschopa (první­ kulhavé album arakainu je toho jasným důkazem, zvlášť v remasterované verzi, kdy to krásně vynikne)

5. 10. 2007 8:36

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09427 sekund.