TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku NIGHTWISH - Dark Passion Play


- luiz

Ale jo,album je solidní, ale s Tarjou nebo jinou slušnou zpěvačkou by to bylo mnohem lepší. Takto to klesá k tuctové kapele.

12. 04. 2010 20:21

- Venca Votruba

Vidíš, mně zase Dark přijde jako vrchol Nightwish. A úvodní song vůbec to nejlepší, co kdy udělali :-) Ale Tarja a její solovka je ještě víc :-)

12. 04. 2010 10:15

Anetta - luiz

Já mohu jen napsat, že Nightwish s novou zpěvačkou udělali krok vedle. Zejména hned na začátku úvodní skladby je přímo tragická. Zní to jako by tahali kočku za ocas, vysoké tóny těžce nezvládá. Je to pro mě velká škoda, protože alba až po Once byly vynikající.

12. 04. 2010 3:23

- Anonim

Tak jsem si tady přečet ty komentáře a musim souhlasit s Pavlem. Předtím než Nightwish vydali tuhle desku, dunělo přažským metrem jen techno. Ted když vlezete do metra, všichni ti nagelovaný diskofilové ze sluchátkama na uších poslouchaj nový Nightwish. Přitom tahle kapela prorazila právě díky netradičnímu opernímu zpěvu. Ve své době byli průkopníkem nového a velmi originálního stylu. Nebýt Tarji, Nightwish by nikdy nebyli tak úspěšní. Je velká škoda, že právě tahle kapela naprosto vybočila od toho co hrála a co dlouho budovala. A mimochodem tuhle desku vydali oficiálně i v instrumentální verzi a to nebývá zvykem. (že by sami měli pochybnosti o své nové zpěvačce???)

5. 08. 2008 10:40

- Majky

Myslim si, ze toto album je opravdu zasadni pro Nightwish. Musim nesouhlasit s nejakymi nazory. Predevsim si myslim, ze pisen Sahara z Dark Passion Play je podle meho nazoru nejpovedenejsi. Ano zkusim to brat objektivne. Zkusim to brat jakkoliv. MYslim si, ze Sahara je opravdu skvele dilo. Zpev a vsechny nastroje jsou zde naprosto skvele sladeny a Anette k teto pisni je naproste stvorena. Potom nazor ze Anette se neda srovnat s Tarjou? Dobre, taky miluju Tarju a taky si myslim, ze je to jedna z nejlepsich zpevacek. Anette ma ale jiny hlas. Tarja ma prece operni ne? Anette ma taky sve kouzlo a kdyz se srovnava hlas Tarji a Anette, myslim, ze by si autor mel dat pozor na to, ze jejich hlasy jsou odlisne a maji jine stranky.

4. 08. 2008 13:21

4 Pavel - lenin2001

Tak je jisté, že by bylo pošetilé shánět někoho jako byla tarja, byla jen jedna. Ale na druhou stranu, složili piísničky na nové cédo, pak teprve sehnali zpěvačku a co čekali??? S jedním cédem na koncertech asi nevystačí, a podívejme se, co anetta předvádí v písničkách po tarje. hnus. Jestli nebylo lepší počkat, udělat třeba dvě céda, mít víc písniček a s tím vyrazit do světa. Dokud budou hrát staré věci, srovnávat se stále bude. Bohužel nyní pro ně. Je to jen můj názor. I tak díky za reakci.

31. 01. 2008 22:21

pro Lenina - Pavel

Sám se ptáš, sám sis i odpověděl. Ano, oni si vydobyli slávu čímsi originálním, mají staré, metalové fanoušky "jisté" a vyráží do jiných vod, protože veškeré metalové publikum už je zná. A jasně že nemohou vzít druhou Tarju se vším všudy, ona jim její "nepřítomnost" v tom všem pěkně nahrála do karet, všechno to do sebe zapadá. Ale hlavně, tohle není jen z mé hlavy, nechci plácat moudra, to vše si o nich můžete přečíst, to je v podstatě z jejich hlavy.

30. 01. 2008 23:04

- wiki

Oni totiž nemohli vzít místo Tarji zas operní pěvkyni a ještě ji oblékat jako Tarju,protože by je všichni srovnávali a Anetta je dobrá volba protože se porovnávat nemůže ona je prostě úplně jiná a to i oblékáním na koncertach.Takže já říkám dobrá volba.

30. 01. 2008 17:46

4 pavel - lenin2001

To si mám myslet, že chtěji být jako ti ostatní, ti mnozí jiní, další, ničím nezajímaví??? Ano, povedlo se jim to, že jsou jednou z mnoha komerčních kapel, ale chodit na ně budou stejně hlavně ti, kteří je znaji delší dobu. A ukaž by nějakého diskofila, kterému něco říká Nightwish??? Neznám. Ale je to věc názoru.

30. 01. 2008 13:37

- Pavel

Lidi, neřeknu žádný moudro, ale o to jim přece šlo, vymanit se z toho jen "metalového" ranku a být přístupní veškeré posluchačské vrstvě. Koukněte třeba na oblečení, už žádný goticko historický věci, normální triko a džíny, popovej zpěv a zkousne to i diskofil. Prodejnost nového alba jim dává za pravdu, oni chtěj jasně udělat za operně-symfonickou minulostí tlustou čáru...

29. 01. 2008 15:55

mno... - martina999

Tak podle mýho názoru to teď zní,jako by zpívala Avril Lavigne s tvrdší hudbou... Anette má krásnej hlas,ale Nightwish už nebudou nikdy takový jako dřív...:(

29. 01. 2008 11:00

lenin2001 - wiki

No je všeobecně známo že album bylo složeno a natočeno a pak teprve přišla do skupiny Anettka a album nazpívala. Všechna dema před příchodem Anett napěl Marco.Takže já to myslel tak že až příští album už bude děláno přesně pro hlas Aneetky.

25. 01. 2008 21:02

- tomas666

Anette forever!!!!!!!

25. 01. 2008 17:09

4 milan - lenin2001

No já myslím, že už toto album rozhodlo. Já jen nevím, nebo si neumím vysvětlit, pro koho tedy bylo toto album, když ne pro Anettu??? No jediže že pro Nightwish, ale bez Anetty :-)))

23. 01. 2008 19:05

4 sava - lenin2001

Hele tys mě špatně pochopil, já nemyslel sobce, ale myslel jsem soba, jako to zvíře, že jsou ze sobí země :-) Já vím, ty to víš, ale jenom se tak tváříš. Hele v práci mne na fóru taky chytáš za každé slovíčko, tak já tě budu recenzovat tady !!!

23. 01. 2008 19:03

- Savapip

to lenin2001: detailisto! Anetka má jméno delší (Blyckert) a samozřejmě, s Finskem má společnýho akorát tak hranice..., ale dělat z nich hned kvůli tomu sobce :-))), tos nemusel. Speciálně kvůli tobě si ode dneška budu čárkovat, kolikrát jsem co projel a každý ráno ti osobně předložím seznam. Na konci roku to můžeš sečíst a vyhodnotit. Hlavně dej bacha, ať na tebe Nightwish nepůsobí jako na tvoje robátko, nebo mě už neoblažíš žádnými vřelými řádky ;-)

23. 01. 2008 18:22

:-) - lenin2001

hele pipku, kolikrát si to album slyšel, že píšeš, že se k němu budeš vracet ??? jinak anetta má to jméno trochu delší, taky nechápu jak můžeš psát že jsou z Finska. Zrovinka od tebe bych to nečekal. No kdybys napsal, že jsou ze sobí země, bylo by to přesnější :-)

23. 01. 2008 17:35

- tomas666

mě se album také líbí. poslouchá se to hezky. album jsem slyšel mnohokrát, znám ho nazpaměť, ale stále je pěkné...

22. 01. 2008 12:54

Nightwish - Milan

Mě se album líbí hodně ,ale další album podle mého rozhodne, protože už bude skládáno přímo pro Anettku

20. 01. 2008 20:32

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08639 sekund.