ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku HARLEJ – University


- David

Hrbáček je vypatlanej kripl Vláďa je nejlepší Vláďa zpět

1. 05. 2010 16:54

- Venca

Však já vůbec nad Volákem nepochybuji, ale kde proboha slyšíš ty kytarové hradby? Začínám pochybovat, jestli ti někdo nevypálil Apokalismus od Debustrolu s tím, že tam fixou napsal Harlej. Ne, je to samozřejmě tvoje věc, píši to s nadsázkou, ale ty pořád píšeš stylem, jako bych srovnal Six Degrees Of Separation a Alkehol. Klidně si mě považuj za analfabeta, ale já si též myslím své :-) Ale co já vím, třeba toho mám naposloucháno málo :-)

1. 07. 2008 12:50

- Lukáš P.

Venca: nechtěj, abych tě začal považovat za hudebního analfabeta, cožpak vážně chceš srovnávat tříakordový jednoduchý songy Alkeholu s kytarovejma hradbama, který jsou na University? Jak sem říkal, nejsem nějakej extra velkej fanda Harleje, ale mam uši a pár let hraju na kytaru a po týhle stránce je ta deska vynikající.Myslim, že kdyby si tohle přečet Volák, že jeho kytarová hra je přirovnávána k tříakordovejm vybrnkávačkám Alkeholu, popadal by se smíchy za břicho.Myslim, žes tu recenzi prostě napsal špatně, toť můj názor.

1. 07. 2008 12:19

- Venca

Jsme banda vesnických týpků, co srovnávají jenom s Extra Bandem a Sifonem :-) Neskutečně nahuštěný sound? Kamaráde, poslechni si i jiné tuzemské nahrávky. A Alkehol? Kdybych věděl, že můj názor je ojedinělý, tak bych řekl, že jsem asi hluchý, ale jelikož jsem se s tím setkal už víckrát, tak asi nebude problém u mě. Mno, ostatně, co do toho má kecat vesnický amatér, že? :-)))

1. 07. 2008 12:04

- Lukáš P.

Přečetl jsem si tuhle recenzi a taky musím zareagovat. Nejsem v žádnym případě extra fanda Harleje, ale tahle recenze je psaná fakt divně a hlavně se nezakládá na faktech.Že se recenzentovi deska nelíbí, na to má jistě právo, ale myslel sem si dodnes, že recenze, potažmo kritiky se píšou i podle jiných měřítek, než jsou jen subjektivní pocity pisatele.Třeba výtka ke zvuku CD mě přesně utvrzuje v tom, že pan recenzent je opravdu asi jen vesnický amatér nepoznajíc to, že to CD má neskutučně nahuštěnej sound, kterej asi není dostatečně "česky" ulízanej, tzn vypíchlej zpěv a pod ním kapela.Nebo přirovnání k Alkeholu - to už je opravdu směšné.Možná by to chtělo propříště v redakci zadat recenzi někomu fundovanějšímu, pokud se v teamu nachází, ale podle toho, co jsem si přečetl i v ostatních recenzích, nikdo takový asi není. No, třeba bude líp a časem se to naučíte:-)

1. 07. 2008 9:32

- Venca

Ale já vím, že má Harlej naživo šťávu. Řekl bych, že možná tlačí nejvíc, co jsem je měl kdy možnost vidět. Proti koncertům nemám nic, jen nová deska mi nepřijde příliš dobrá...

23. 06. 2008 11:01

- Erol

No, mistr Votruba napsal recenzi na kterou má svatý právo, sice si myslím, že to trošku přepísk, ale máme svobodu slova, tak budiž.Myslim, že kdo byl včera na koncertu Harleje ve Staňkově a čte tuhle recenzi má jasno, Harlej je ve formě, nový i starý songy zahraný se super nasazením a šťávou, výborně ozvučený, no hezkej zážitek. A poslední deska je opravdu jedna z nejlepších, co kdy udělali a myslim, že když to uznávaj i lidi, kteří Harlej moc nemusej, něco to značí. Myslím, že každýmu co jeho jest a hlavně že je mír, né?

23. 06. 2008 1:46

- Venca

Fando, nestyď se za své jméno a pak můžeme diskutovat. Nevím, jestli máš na mě něco osobního, třeba jsem ti nezaplatil pivo nebo nepochválil kapelu. Že by druhá varianta? Tak kde hraješ, přiznej barvu ptáčku :-) Tvé příspěvky pro mě budou mít cenu, až budu vědět, kdo jsi. Zatím jsi pro mě anonym, tudíž vzduch. Ale což, proč se tady zabývám nějakým prudilem, co si vylévá srdíčko kvůli svým mindrákům. Matěji, proč tě holky nechtějí? Za to může pan Votruba! Ten nesoudný, arogantní a hloupý chlapík. Mami, pomoc :-)) Mír s tebou fando můj! Chceš můj podpis? Nechtěj, je to hnůj :-))

14. 06. 2008 11:55

- Savapip

Fando, teď jsi to konečně trefil!!! Taky si myslím, že je to k smíchu…, tedy hlavně to, jak autor (jehož názor nehodlám zpochybňovat, ač si o něm myslím svoje…) v diskuzi demagogicky po vzoru českých politiků uhýbá od některých otázek tak vydatně, že nemá cenu s ním diskutovat…, takže až si Dark Angels poslechneš, pak diskutuj (btw, tahle diskuze ale patří někam jinam…). Zatím jen mlátíš prázdnou slámu (navíc odkazem na záležitost, o jejímž pozadí se dá minimálně spekulovat J…), takže až to budeš chtít Vencovi nandat, sežeň si lepší (a hlavně vlastní!) střelivo, ať diskuze s Tebou není podobně zbytečná…

14. 06. 2008 6:54

- Fanda Votruby

Je, ja si zapomel precist diskusi pod nize zminenou recenzi... Vaclave, oni ti slapli na kuri ocko a ty si se zlobil... To, jak si tam tu tvoji superkapelu hajis do roztrhani tela... No, od autora recenzi dost prapodivnej a nesoudnej pristup, nemyslis?.... fakt k smichu.

14. 06. 2008 0:48

- Venca

A tohle má být nějaká skrytá reklama na kolegy z Abyssu?

13. 06. 2008 12:05

- Fanda Votruby

Jena tak pro informaci... Aby vsichni vedeli, jakej je p.Votruba chlapik... k smichu :o))) http://www.abysszine.com/2008040027-dark-angels-symphony-of-bridal-veil.html

13. 06. 2008 11:58

Kritická recenze... - mosra

Myslím, že po změně zpěváka Harlej musel trochu změnit styl, aby více odpovídal novému hlasu. Je to něco jiného než dříve, někomu se hlas Tomáše Hrbáčka líbí více, jiný na něj nadává, ale asi to muselo být. Představa, že Tomáš zpívá Černoušky, Julku nebo něco podobného, mi osobně zrovna nesedí. http://mosra.bloguje.cz/694803-harlej-university-recenze.php

5. 06. 2008 13:42

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08341 sekund.