ACCEPT - Humanoid
Accept mám rád, včetně éry s Tornillem. Bohužel...

MOTÖRHEAD - Kiss Of Death
Dobrá deska, 5 výborných skladeb, zbytek průměr...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : situace mezi ex. cleny Citronu (...

ACCEPT - Humanoid
Posledný kvalitný počin tejto kapely bol Blind...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Já si jen dovolím vyjádřit se k Palu Drapákovi....

ACCEPT - Humanoid
Kdykoliv o sobě dá tato německá legenda vědět, je...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Audi: Bartoň a Vlasák odešli z Citronu kvůli...

ACCEPT - Humanoid
ja jsem jsi tu desku pustil s nadsenim ale po 4...

ACCEPT - Humanoid
Za Humanoida bych akceptoval :-) hodnocení přesně...

ACCEPT - Humanoid
Tak tohle se asi nedá hodnotit. V podstatě mají...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku METALLICA - Death Magnetic


- MARA 91

snad se k Colajdru brzo dostaneš, stojí za to. Jinak zatím jsem s COB v půlce a jsou moc fajn ;-)

5. 06. 2013 18:01

- vn

Tak novy COB jsou podle mého perfektní.. Super Collider se teda odkládá na neurčito! :D

5. 06. 2013 17:50

Metallica a Megadeth - MARA 91

Michal: Já třeba na death Magnetic neplivu, hodnotím ho tak 7,5 - 8/10. Je to fajn deska. Jen to Matellica a Megadeth dělají každej trochu jinak. Mimochodem nemyslím, že by Megadeth od "Hrdiny" nesložil nic pořádnýho. 2001 - Hrdina - kompromis mezi thrash/heavy, hutnej zvuk, minimálně 4 dobrý skladby, spíš víc, každiopádně bylo to něco novýho. 2004 - System - obnovení Megadeth, více thrashový zvuk, spolupráce s Polandem, mnoho dobrých riffů. 2007 - United Abominations - nejvíc podceňovaná deska, plná dobrých rifů a melodií, plno silných a dobře zapamatovatelných skladeb - Sleepwalker, Washington Is Next, Burnt Ice, Never Walk Alone, Gears Of War (skvěý riff!), plno z těch skladeb se krásně chytlo naživo na následujícím tudné. 2009 - Endgame - syrovější, thrashovější, tvrdší, rychlejší, příchod nadanýho Brodericka. 2011 - 13ka - ano, to byla zbytečnost, pouze svižný rock'n'roll, nic víc, ničím výrazné. 2013 - Super Collider - více melodií, navazuje na konec 90. let .......každá z těch desek je jiná, žádná nebyla vyloženě TRHÁK, ale každá (kromě 13) je něčím osobitá, Megadeth na každé hrají svůj styl, ale pokaždý trochu jinak, to mi připadne celkem hodnotný. Nevím jak ostatní, ale mě nezajímá a nečekám druhej RiP, nebo Countdown, to už tu bylo a vždycky si to můžeme poslechnout. Pokud bych byl nucen opravdu nějakou desku Megadeth z posledních 15 let vymazat, tak bych se obešel bez 13ky, možná bez Endgamu (je výbornej, je nudupanej, ale je trohu jednotvárnej). Jinak všechny ty desky o něčem vypovídají - podobně tak jak St.Anger u Metallicy, k Metalice to má daleko, skupina měla těžký období, James se tam vyřvává, Lars se vybíjí na popelnicových bicích ...ale zároveň je tam plno dobrých syrových riffů, žádná po*raná balada, a celý to pojetí je ojedinělý a na poměry Metallicy originální ...je to kontroverzní deska, ale v žádným případě bych ji nesmazával, jsem rád že vznikla.

5. 06. 2013 16:05

- Michal

Je sranda, jak každý plive na Metallicu (resp. Death Magnetic) a mele cosi o vykrádání - nezapomíná poukazovat na stále skvělý Megadeth, který se od Hrdiny vykrádá. Kdyby místo těch 5-6 alb vydal jedno jen z těch nejlepších skladeb, byla by to dobrá deska a měla by stopáž okolo hodiny. Místo toho vznikla kopa naprosto nic neříkajících písní/desek a když si člověk sečte minutáž, vyjde mu zkrátka několikahodinová šňůrka zbytečností. To radši 75 minutou desku od Metallicy, která obsahuje asi 30 minut vaty.

5. 06. 2013 15:21

Super Collider - MARA 91

...každopádně ten Super Collider je pestrej, ti kterým se líbí ríkají, že je lepší 2. půlka, s tím souhlasím, jsou tam chytlavý melodie, ten styl bych přirovnal částečně k Cryptic Writings (97') možná k Risku (99'), nevím, těžko říct. No a 1. půlka se mi začala líbit až tak po 5. poslechu, kromě 2. skladby je to takovej mix trash/heavy, trochu střípky z Endgame ...každopádně za poslech to jednoznačně stojí ...mimochodem velmi pěknej booklet (hlavně barevný provedení).

5. 06. 2013 14:12

Super Collider - MARA 91

Na nový COB jsem taky zvědav. Vůbec je toho venku hodně. nejvíc mě potěšili Megadeth a Alice In Chains (obojí už mám origo a nelituju), ale myslím, že COB budou taky OK, ještě je tu nová Tristania - ta mě taky potěšila - , za necelej měsíc nová Sirenia, tam jsem hodně zvědav, osobně moc nečekám. Je toho teď prostě hodně :-)

5. 06. 2013 14:05

- vn

Na Super Collider jsem si dneska vyčlenil odpoledne, ale nevím jak to vydržím když je venku také nový COB =))

5. 06. 2013 13:59

- vn

Na Super Collider jsem si dneska vyčlenil odpoledne, ale nevím jak to vydržím když je venku také nový COB =))

5. 06. 2013 13:59

Super Collider - MARA 91

Pepsi Stone: Jak myslíš, dle mýho názoru je mezi 13 a Super Collider obrovskej rozíl, ty desky jsou hodně jiný, 13 je taková o ničem, prostě parta muzikantů, si chtěla zahrát to co je baví, ale v podstatě je to takoví bezpohlavní a jednotváry. Ale Super Collider je mnohem pestřejší. Navíc je venku pár dní, všude po netu čtu, jak všichni po 1. poslechu říkají jakej je to šmejd, já jsem si to po 1. poslechu říkal taky :-D to je bohužel negativum dnešní uspěchaný doby = netrpělivost, spěch atd. Dej tomu ještě tak 5 poslechů a uvidíš, že je to super deska, fakt ;-)

5. 06. 2013 11:17

- Pepsi Stone

Poslední dvě desky Megadeth (13 a Super Collider) řadím spolu s World Needs a Hero mezi nejhorší, co tahle kapela vytvořila.

5. 06. 2013 10:09

Super Collider - MARA 91

Pepsi Stone: Novinku Super Collider od Megadeth jsem za těch pár dnů co je na světě poslechl už asi 8x, nebo 10x a v žádným případě netrpí nedostatkem nápadů!!! Předchozí 13ka jednoznačně, tam Megadeth hráli rutinu, možná veselou a svižnou, ale jen rutinu ...navíc bez duše. Ale Super Collider už není "nijaký", má duši, ty skladby mají nápady a jsou poměrně dobře zapamatovatelný, bez váhání ho po těch cca 10 posleších hodnotím za 9/10 ...a má - narozdíl od Death Magnetic - příjemnou délku. Death Magnetic je fajn deska, ale je to sázka na jistotu, fanoušci chtěli slyšet po St.Angeru typickou Metallicu - takže ji dostali, aby dali pokoj a aby se "vlk nažral", nápady tato deska má, ale že by nápady přetékala? To ani náhodou, spíš je deska nesmyslně a neúnosně protažená.

5. 06. 2013 1:01

Pro Anonima... - Kolík

Lulu a St. Anger jsou děsivé nahrávky, které nestojí za komentář. Death Magnetic za komentář stojí, protože tady na něj pěje ódy více lidí. Tomu nerozumím. Opravdu to přikládám buď hluchotě, nebo neznalosti prvních tří alb, které jsou od zmíněných počinů kvalitativně vzdáleny na světelné roky. Je mi to líto...

4. 06. 2013 17:56

Metla - b.wolf

má tři pecky-debut, Ride .. a Master; černé album je komerční věc a další tvorba je otřes. Death Magnetic pokládám za total bezduchou vykrádačku sama sebe. Howgh.

4. 06. 2013 14:20

- Pepsi Stone

Death Magnetic je rozhodně mnohem lepší a propracovanější deska než Thirteen a Super Collider, které narozdíl od Death Magnetic trpí akutním nedostatkem nápadů.

4. 06. 2013 9:01

to Kolík - Anonim

Metallica už vydala mnohem větší sračky. Třeba St. Anger nebo Lulu. Z tohoto pohledu je Death Magnetic jen průměrná deska, která má občas světlé momenty (třeba The Day That Never Comes). Dal bych ji tak 6/10.

4. 06. 2013 8:27

- ToPi

Ani jedno album Metallicy od roku 1991 nebylo lepší než kterékoliv album od Megadeth za stejnou dobu (a to mám do skalního fanouška Megadeth dost daleko)

3. 06. 2013 23:26

- Bubák

Dovolím si nesouhlasit, Cokoliv co vydal, bylo lepší než tohle. Tady není ani jedna pecka. Navíc hluková koule. Jen proto, že se tu znova objevily sóla a bicí zní jako bicí z toho zázrak opravdu nedělá.....

3. 06. 2013 11:56

- Pepsi Stone

Oproti tomu, co vydává posledních 15 let Megadeth, je tahle deska geniální.

3. 06. 2013 10:38

Je to hrozná... - Kolík

...s..čka. Spokojeni mohou být jen hluší a ti co neznají Ride the Lightning a Master of Puppets. Dokonce i Kill 'em All nebo Load jsou proti Death Magnetic naprosté skvosty. Burton se obrací v hrobě, Newsted blahořečí svůj odchod a Mustaine se jen usmívá...

2. 06. 2013 20:02

- Martin

Najprv sa mi novinka veľmi páčila, moje nadšenie neznalo medzí. Ale možno práve preto aj rýchlo vyprchalo a úprimne, dnes už po tom ani nešteknem. Niečo takéto mohol v podstate nahrať hocikto iný a keby to malo iné meno tak si to nikto nevšimne.

6. 03. 2009 21:50

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07852 sekund.