CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Re Audi: Skus si vypočuť posledný album...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Ve své době jsem spor " o Citron" dost sledoval a...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
ale predmetem svaru nebylo kdo ma nebo registraci...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To nerozporuju, ale pořád se bavíme jen o nějakém...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Parizek celou dobu kapelu tahnul a smeroval,...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Není důležité kdo kapelu založil a kdy do ní kdo...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: S tím oprávněním vlastnit značku je to...

ACCEPT - Humanoid
O minulém albu jsem po prvním poslechu...

ACCEPT - Humanoid
Páčila sa mi predchádzajúca doska, páči sa mi aj...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : To, že si Pařízek zaregistroval jako...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MOTORBAND – Heart Of The Machine


- Posluchač

Za prvé--Naprostá a nejvyšší špička české metalové scény je stále Arakain,o tom žádná.Když řeknu svůj názor na desku a dnešní Motorband,tak zvuk desky už podruhé zprznila západní produkce,poprvé totálně utopenej Střihavka na Made in Germany,teď totálně přebuzený korekce,že to rve uši.Co západní produkce nabídne příště za úlet?Věřím,že zvučený čechama by to dopadlo líp,není to první případ.A další věc,deska je celá anglicky,což většinu českých fanoušků jen otrávilo,včetně mě.Deska vznikla pro západní trh,zde ani oficiálně nešla do obchodu,jen na jejich webu.A německých anglicky zpívaných kapel je tu na výběr tuna často na vyšší urovni.Ať natočí českou desku jako je ta první a myslím že jim většina českých fanoušků bude líbat ruce.Tady v česku totiž pořád vede česká písnička.Hudebně se mi jinak tato deska líbí.Ale bohužel textům nerozumím :-(

3. 01. 2010 21:51

Heart of the machine - Tommy

Kapela Motorband zrodila věc u které mi spadla čelist. Cože?? Tohle že je Motorband?? Ano!! Je neuvěřitelné že po žánrově slabších albech Rockˇnˇroll a Satisfakce přišla tahle PECKA! Je totiž od předešlých nasycena metalem. Ode mě zasluhují pánové poklonu!!

23. 12. 2009 0:14

- ohoren

Reknu tady svuj nazor... mel jsem moznost videt letos Motorband nazivo (Letnice - Vlci Hora), aniz bych je predtim jakkoliv znal - navic odvolavani se na minulost je podle me blbost. Muzika me tam jako cloveka, ktery ma rad rock az metal, dost zaujala. Ta energie tam je (tomu urcite pomohlo i vyborne ozvuceni) a vykony jednotlivcu mi taky prisly bezproblemove, ale nejsem odbornik, tak si netroufam hodnotit nejak vic. Byl jsem rozhodnuty, ze si koupim CD a tak se stalo. Soulasim s tim, ze horsi repro nezvlada (resp. neda se to poslouchat potichu), ale prave zvuk je na dobre aparature uplne super a jde snadno dosahnout podobneho vysledku s zivym koncertem.

22. 12. 2009 23:08

Motorband - hardy

Tak to beru,jenomže ve tvým příspěvku z předvčerejška jsi kritizoval live,že .." takhle tady hraje hromada dalších kapel" Pokud se ti nelíbí písničky,je to v pořádku.Motorband je absolutní metalová špička v česku!

19. 12. 2009 10:56

to Hardy - Anonim

Bývalý člen Motorbandu skutečně nejsem. Hafo je vynikající bubeník - s tím naprosto souhlasím. Ale já jsem tou průměrností nemyslel schopnosti jednotlivých členů (v tom je Motorband na vysoké úrovni), ale spíše celkový dojem z jejich vystoupení a z písniček z nové desky, na kterých svá vystoupení staví.

19. 12. 2009 0:02

Motorband - hardy

Ty anonime. Pro mě je hafo naprostá bubenická špička,máča je vynikající kytarista.Nevěřím, že by si k sobě tihle dva borci vzali průměrný spoluhráče,kteří by jejich koncert degradovali do průměru!Jestli pak nejsi jeden ze zhrzelých bývalých členů Motorbandu,který kapele závidí?Na webu kapely jsou vesměs pozitivní ohlasy na jejich koncert a recenze koncertu je taky v samých superlativech.Tak se ty průměre hoď do klidu.

18. 12. 2009 0:30

to Hardy - Anonim

Tu desku jsem sice neslyšel, ale naživo jsem Motorband nedávno viděl a můži ti říct, že mě to opravdu zklamalo. Je to naprostej průměr. Stejně jako oni hraje hromada dalších kapel. Od kapely s tak dlouhou historií bych čekal víc.

17. 12. 2009 21:42

Motorband - pb

MOTORBAND no.1 v ČR. Radek Popel je vyjímečný zpěvák.Jeho hlas zabíjí!!!!!!!!!! Přeju máčovi,ať tahle parta vydrží!!!!Metal forever! pb

17. 12. 2009 14:44

Motorband - hardy

Naprosto se ztotožňuju z článkem.Motorband-máča dokázal,že patří ke špičce v česku.(a možná nejen v česku) Nechápu,jak to tady jeden z vás nazývá tuctový,produkce na koleni....atd( producent Jan Němec je opravdový pedant)Produkce je naopak nadstandartní a převýšuje produkce českých kapel.Přeju kapele daleko víc medializace a koncertů,protože jestli to takhe hraje naživo,tak to bude maso.hardy

17. 12. 2009 14:22

- Jiří

Jardo, ač nejsem žádný velký fanda kapely, tak s tebou naprosto souhlasím. Navbíc závěrečný song s P. Dvorským je přímo úžasný.!!!!! :)

16. 12. 2009 14:10

názor - Jarda

Myslím si že deska je výborná a že je potřeba Motorbend podpořit,protože mají v tomhle složení před sebou slibnou budoucnost. .... :)

16. 12. 2009 13:30

- Jiří

Myslím si, že se CD na české poměry více než povedlo a zpěv bych zrovna tuctovým nenazval. Ale je to věc názoru a předvší vkusu. ;)

14. 12. 2009 13:58

Další pohled - mot

Nevím, čím si tato kapela stále zasluhuje takovou pozornost médií, když kromě milionu personálních změn už 20 let nic pořádného nespáchala. Pro mě je těžké přistoupit bez předsudků ke kapele, která před časem spáchala největší svinstvo v dějinách internetu (lanaření zpěváků přímo na stránkách všech kapel v republice). Od té doby je mi při jakékoliv zmínce o této kapele docela nevolno, přesto se pokusím o nějaký pohled (na základě poslechu Bandzone). Je tam pár dost slušných nápadů, ze kterých si na zadek nesednu, ale poslouchají se dobře. Produkce je typická česká na koleni, zpěv tuctový, instrumentální výkony pod úrovní toho, co dělal Motorband v 80. letech. Chválu na současné i minulé album moc nechápu.

7. 12. 2009 12:01

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08321 sekund.